ممنون میشم کسی واسم بفرسته
با تشکر مریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کسی واسم بفرسته
با تشکر مریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دی...راست ميگه حامد!
تو هم دچار اشتباه شدي!
تقصیر خودته.شما اول نوشته بودی c901. من رو هم به اشتب انداختی.
اسمایلی زبونک.
دیگه هوششون جواب نمیده گوشی باهوش بزنن.دی..تایید میشه.بد داره عقب میافته.آخه زدن چند تا گوشی هوشمند مثل n95 یا لمسی مثل viewty انقدر سخته؟
حالا که سونی دیگه نمیخواد روی یوآی کیو کار کنه پس چه غلطی میخواد بکنه؟ویندوز موبایل؟لینوکس ؟سیمبین؟
نمایشگاه بارسلون کی هستش؟
احتمالا روی ویندوز و آندروید کار می کنه البته یه صحبت هایی هم در رابطه با سیمبیان تاچ بود ولی تا الان خبری نشده
حمید کجایی که خبرهای دست اول بدی
شما خودتو ناراحت نكن!حالا که سونی دیگه نمیخواد روی یوآی کیو کار کنه پس چه غلطی میخواد بکنه؟ویندوز موبایل؟لینوکس ؟سیمبین؟
نمایشگاه بارسلون کی هستش؟
نمايشگاه هم 16 فوريه شورع ميشه! كمتر از 20 روز ديگه!
سلاااااااااااااااام بر شما دلیر مردان این عرصه ! من یه ماهی هست تاپیکو گم کردم .. کی اینو منتقل کرده ؟ حسین ؟ سریعا به مکان قبلیش منتقل شه ..
بابا اس ای که باز تر زده ! هیکارو هم اسمارتفون نیست ورژن واکمن c905 هست (حدس من w905 )
و اما mwc هفدهم فوریه حدوودا اس ای 7 تا گوشی معرفی میکنه ( اگه چیزی رو کنسل نکنه) که 3 تا شو میدونید همین کپی پیست ها : دی یه ایکسپریا معرفی میشه ( در ادامه سری ایکس ) که میگن طراحی جیگری داره که حتی الدار فلان فلان شده ان کف مونده و ازش تعریف کرده ..os ش و نمیدونم . هیکارو هم معرفی میشه با واکمن ورژن 4 ... شاید هم البته بعید میدونم یه گوشی آندرویید هم معرفی بشه ..شایـــد !
نوکیام 8 مگاپیکسلیشو (کرولا اگه اشتباه نکنم) شاید معرفی کنه که امکاناته بیشماری داره دیگه زورشو زده هر چی داشته چپونده توش ولی مثله اینکه تاچ اسکرین نیست !
تا بعد.
حميداومد!!! آخ جون!
حميد اين همه گفتي هيكارو هيكارو .. اينه هيكاروت؟ اه اه
خبرات خوبه ولي حيف كه به واقعيت نمي پيوندن!
کجایی حمید کچل ؟
آره کرولا معرفی میشه با سیمبین9.4 ولی تاچ نیست
مثل این کهسونی اریکسون قراره برنامه آتی اش هم واسه استفاده از سیستم عامل های جایگزین
یو ای کیو اعلام کنه
جالبتر از همه صعود آندورید هستش !
ایول به حمید.کجایی بابا.دلمون برات تنگ شده بود.
امیدواریم که با دست پر بیان توی میدون.دی...
8 مگاپیسکلی نوکیا هم دیدن داره.زوم اپتیکال رو شاخشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)