rolls royce ghost
![]()
.:PAR3A:.,2299,aliy2324,Amin-Nasim,Amir..H,Aref_2008,Aria1997,D r i v e r,dvd2010,footballist,Hadijooon,hamed malekpour,Hektor,Immunology,isbn,Javad-ht,joe_satriani,Lamanta,M e i s a m,majid_98,mehdi_pro2,mkh-n71,Mohammad,nafe-bandar,P I R A N H A,ronaldinho_bs10,Saeed System,scali,shahab_f,ŞHÍЯÍŃ,SIMON137,sourena,VAHID,virus2009,Xx Hossein xX,Переклад не,بی باک بی بال
رامین جون ممنون
حضور یه ابر خودروی دیگه تو کشورمون.
فکر نکنم لوکس تر از خودروهای رولزرویز وجود داشته باشه
چوبکاری جلو داشبورد رو ببینید اینا هنره کنار صنعت
Last edited by mohamad skystar; 08-11-2011 at 00:14.
این هم عشق من
تصاویر داغ هست فقط شرمنده دوربین خوب نبود
یک کوپه وحشی و پرقدرت ، 556 اسب بخار ... فوق العاده است ...
Cadillac
CTS V COUPE 2011
![]()
Last edited by SIMON137; 10-11-2011 at 00:34.
.:PAR3A:.,136209,2299,Amir..H,Aref_2008,Aria1997,D r i v e r,EngineeR EhsaN,footballist,hajoo,hamed malekpour,Hektor,Immunology,Javad-ht,joe_satriani,M e i s a m,Majid-6120,mehdi_08,mehdi_pro2,Mohammad,Mohammad King,mohrd,Ramin khuzestan,Saeed System,scali,shahab_f,ŞHÍЯÍŃ,sourena,V A L L I O,VAHID,Vahid67,virus2009,Xx Hossein xX,Переклад не
از دوستان خواهش میکنم فقط عکس هایی رو که خودشون میگیرن و یا بدون لینک هست رو در این تاپیک قرار بدن،
خواهش دومم اینه که بحث خودرو ، مثلا عجب ماشینیه ، چطوری میشه وارد کرد و ... رو تو یه تاپیک دیگه بحث بکنن.
ممنون![]()
من عذر میخوام از فرشاد جان ولی این عکس جالبه : کادیلاک صفحه ی قبل مثل اینکه ماشین پسر عموی کریم باقریه.......
![]()
Last edited by Lamanta; 14-12-2011 at 00:53.
رامین جان من کلا 20 صفحه اخر این تاپیک رو کلا بررسی کردم و سعی کردم زیاد فقط عکس ماشین ها بمونه تا بحث ها و...فرشاد نباشه من که هستم
شما هر چقدر دوس دارید گند بزندی من فوقش 2 روز تاپیک رو قفل میکنم و تمیزش میکنم همین
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
در کل نزدیک به 100 پست پاک شد، حتی 5 تا از پست ها ی خودمم پاک کردم!
من باز عذر خواهی میکنم از دوستان به دلیل پاک شدن پستها ، هدف این نبوده که نظر شما در این تاپیک اسپم یا... بوده!
فقط خواستیم یکم تاپیک جمع و جور تر بشه و بیشتر عکس ها گلچین تر باشه و بین عکس ها چند صفحه فاصله نیوفته.
از دوستان خواهش میکنم فقط عکس هایی رو که خودشون میگیرن و یا بدون لینک هست رو در این تاپیک قرار بدن،
خواهش دومم اینه که بحث خودرو ، مثلا عجب ماشینیه ، چطوری میشه وارد کرد و ... رو تو یه تاپیک دیگه بحث بکنن.
Last edited by farshad bugatti; 14-12-2011 at 00:01.
بندرعباس
اس ال آر مک لارن یکی از گران قیمت ترین سوپراسپرت های جهان
![]()
Last edited by Ramin khuzestan; 30-12-2011 at 21:15.
در اینکه ارتفاع از سطح دریا توی مصرف سوخت و کارایی ماشین تاثیر مستقیم داره شکی نیست
تاثیرش از رفتن از یه شهره کوهستانی به یه شهر هم سطح دریا کاملا محسوسه
چیزی که بارها تجربش کردم
ولی اعتقاد دارم کیفیت بنزین به شدت پایینه و عملا کارایی موتور رو به شدت پایین میاره
و صد البته که مهندسای توانمندمون() با تنظیم ای سی یو و فاکتور های دیگه سعی میکنن موتور با این بنزین کارایی و آلایندگی قابل قبولی داشته باشه
احتمالا پروژه های ماشین های توربو رو دنبال میکنین
بعد از توربو کردن خیلی ها بیشتر به فکر کنترل کردن ناک هستن
که صد البته با تنظیم ای سی یو ادجاستیبل میتونن تا حدودی کنترلش کنن
ولی برای بیشترش یا همشون به اکتان بوستر یا بنزین با اکتان بالا متوسل میشن!
نمیدونم شهرستان هستین یا نه
ولی کیفیت بنزین توی اینجا به شدت پایینه و توی مصرف سوخت و قدرت موتور و کارایی و آلایندگی به شدت تاثیر منفی گذاشته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)