KmPlayer ـم با فیلم های 720 مشکل داره و تصویر از صدا عقب میوفته !
چطوری درست میشه ؟!
KmPlayer ـم با فیلم های 720 مشکل داره و تصویر از صدا عقب میوفته !
چطوری درست میشه ؟!
سلام
یه فیلم سه بعدی دارم که در حالت عادی 2قسمت فیلم را همزمان نشون میده وقتی دکمه 3d را در km فعال میکنم یه تکه میشه
برای سه بعدی دیدن این فیلمها در مونیتور عادی تنها عینک آناگیلیف نیاز دارم؟؟؟؟؟؟؟
دو احتمال وجود داره،یا فایل کلا مشکل سینک داره و یا اینکه سیستم شما برای پخش فایل به اندازه ی کافی قوی نیست.
شما پلیرهای دیگه رو تست کردید؟؟ اونا هم همین مشکل رو دارن؟؟
آقا برای این که بعد از تموم شدن یک فایل، نره سراغ بعدی باید چکار کرد ؟ به خصوص تو اون فایل های برگرفته از dvd، که اسم هایی مثل VTS_07_0 دارند.
وقتی فیلم رو عقب یا جلو می بریم فریم زیادی تغییر می کنه نمی دونم چند ثانیه است ، میشه کاری کرد که با فریم کمتر عقب جلو بشه ؟
درود
فکرکنم اینجا باشه :
Advanced setting ---> general ----> playback ---> general ----- > jump intevals/keyframe settings
همون اولیه L/R st
بدرود
من وقتی زیر نویس میدازم اندازه فیلم تغغیر میکنه و نصفه بالای تصویر میره بیرون ..چرااا؟؟؟؟
اگه احیانا کسی توی ورژن های جدید (مخصوصا از 3.0 به بعد) مشکل عدم هماهنگی صدا و تصویر رو داره (بیشتر در فایل های با پسوند .flv و .mp4) این روش (پست دوم) جواب میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی غیرفعال کردن H.264 چند قابلیت(مثل گرفتن اسکرین شات) رو توی این نوع فایل ها مختل میکنه.
-----
ضمنا پیشنهاد میکنم توی همین روش به جای LAV Filters از ffdshow استفاده کنین (ffdshow رو دانلود و نصب کنین و بقیه مراحل هم توی لینک بالا هست)
دانلود ffdshow:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by LeBron; 04-02-2013 at 14:57.
با سلام خدمت دوستان
وقتی که فیلم دی وی دی تو رام کامپیوتر میذارم با kmplayer پخش میکنم صداش خش خش میکنه خیلی نا واضح میشهچی کار کنم ورژن برنامم هست 3.5.0.77
با درودبه چه صورت زیرنویس رو توی kmpبیارم زیرنویس توی پلیر های دیگه میاد توی kmنمیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)