آقا یکی جواب اینو بده![]()
آقا یکی جواب اینو بده![]()
توی سریهای amd بیشتر ولی توی اینتلها اینجوری نیست مثلا dv5-1135 یا dv5-1155 اثرانگشت ندارند
با کانفیگ مشابه بدون اثرانگشت dv5-1155 هست فقط رنگش مشکیه
میشه دلیل بیارید؟
یک سری های خاصی هم ندارند ... مثلا من دیدم مدل هایی که برای امارات زده میشه داره ولی بازار ترکیه و سوریه و ... خیر
dv5-1060 مدل قدیمی dv5-1135 هست ودر حقیقت اول dv5-10xx اومد بعدسری dv5-11xx پس دیگه دنبال سری 10xx نباش چون تا چند وقت دیگه سری 12xx میاد و فرق چندانی هم نمیکه فقط بار جدید هست توی این رنج هم به نظر من همون dv5-1135 رو بگیر واگه amd باز هستی dv5-1145
اونجایی که دیدی مطمئنا دیجی کالا لوده که باس سری P هم زده 800 ! یعنی همه سانتاروزا هستند !یکی به ما بگه باس رم مدل 1135 و مدل 1060 چنده؟؟ هر جا دیدم نوشته که 800 هست ( یک منبع درست حسابی معرفی کنید)
ببینید ، برای اینکه باس را تشخصی بدید راه ساده تری هم هست ... به مدل سی پی یو نگاه کنید و ببینید کدوم پلت فرم هست ... اگر centrino2 بود و یا نوشته بود اول حرف سی پی یو P و یا عددش رند نبود یعنی : 2.53 ویا 2.26 ، یعنی باس آن 1066 هست و باس رم 800 !
عزیز گارانتی معتبری که الان در ایران هست گارانتی ایران اچ پی هست در همه مجلات کامپیوتر و تبلیغ های متفرقه گارانتی ایران اچ پی حرف اول رو می زنه
دیگه دلیل بهتر از اینو می خواهی و در ظمن اگه زنگ بزنی خود شماره این نمایندگی های اینی که گفتی و ازشون بپرسی شما گارانتی اصلی هستین یا اون یکی به راحتی بهت جواب میدن من خودم این روش رو امتحان کردم دلیلی برای دروغ ندارن
ایران اچ پی تبلیغاتش خوبه ، ساپورتش رو من تست کردم ... خوب هست ولی بهترین نیست ... خوبی آن ، گستردگی خدماتش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)