آقای سجاد من اصلا هیچی نفهمیدم
ببین اگه میشه فونت فارسی رو همین جا بذار و نحوه وارد کردنش و فارسی کردن قسمت های بازی رو واضح تر برام توضیح بده
شرمنده
آقای سجاد من اصلا هیچی نفهمیدم
ببین اگه میشه فونت فارسی رو همین جا بذار و نحوه وارد کردنش و فارسی کردن قسمت های بازی رو واضح تر برام توضیح بده
شرمنده
سلام
راستش فارسي سازي زيادي دنگ و فنگ داره
و به صورت عادي هم نميشه ويرايشش كرد.
براي فارسي سازي شما بايد برنامه هاي زير رو داشته باشي:
Pes Fan Editor
Game Graphic Studio
Dkz Studio
بعد از ايپورت همون فونتها وارد بازي شو
يك بازي كن رو پيدا كن واسمش رو تغيير بده ( وقتي بر روي تغيير نام كليك مي كني در پنجره بعدي اول بايد در سمت چپ بر روي دو گزينه 3 و 4 كليك كني تا فونتهاي فارسي رو ببيني بعد نام رو بر عكس بنويسي)
يعني اگر مي خواي نويسي: دايي بايد بنويسي يياد ( البته وقتي بخواي بنويسي خدت متوجه ميشي )
اسم بازيكن رو مثلا به نام يك ليگ تغيير بده
حالا سيو كن و از بازي خارج شو
ابّشن فايلو با Fan Pes Editor باز كن
نام بازيكن رو پيدا كن ( اسم بازيكن يوناني شده)
نام رو كپي كن
حالا فايل E-text رو باdkz باز كن
فايل شماره 2 رو دابل كليك كن
يك پنجره باز ميشه حالا در اون پنجره نام ليگي كه ميخواي تغيير بدي رو پيدا كن و اسمش رو با اسمي كه كپي كرده بودي عوض كن
فايلو سيو كن و از برنامه خارج شو
حالا در بازي مي بيني نام ليگ فارسي شده
كلا فايلهاي اوليه E_text مربوط به قسمتهاي مختلف هست ( مثل مستر ليگ نام ليگها ...)
سلام
من چند تا فیس دانلود کردم که خیلی قشنگن. پیرهن چند تا از دروازبانای سری آ رو هم دارم به همراه توپهای جدید. ولی هر کاری کردم نتونستم بزارم. توپ ها رو با استفاده از برنامه Dkz تونستم به بازی وارد کنم اما فقط قبل از بازی تو ها رو نشون میده و داخل بازی همون توپهای قدیمی هستن. چهره رو هم با کیت سرور سعی کردم بریزم اما نشد. اگه میشه یه راهنمایی مجدد کنید.
اون علامت ( " ) توی کیت سرور باید گذاشته بشه که کار کنه؟
یه چیز دیگه نمیشه شما تغییرات جدید اعم از پیراهن جدید تیمها رو انجام بدید بعد فایل اوپشنشو برای ما بزارید؟؟
سلام
اگر برنامهي GDB Player رو پيدا كني مشكلت حله چون خودش مپ ها رو ميسازهسلام
من چند تا فیس دانلود کردم که خیلی قشنگن. پیرهن چند تا از دروازبانای سری آ رو هم دارم به همراه توپهای جدید. ولی هر کاری کردم نتونستم بزارم. توپ ها رو با استفاده از برنامه Dkz تونستم به بازی وارد کنم اما فقط قبل از بازی تو ها رو نشون میده و داخل بازی همون توپهای قدیمی هستن. چهره رو هم با کیت سرور سعی کردم بریزم اما نشد. اگه میشه یه راهنمایی مجدد کنید.
اون علامت ( " ) توی کیت سرور باید گذاشته بشه که کار کنه؟
یه چیز دیگه نمیشه شما تغییرات جدید اعم از پیراهن جدید تیمها رو انجام بدید بعد فایل اوپشنشو برای ما بزارید؟؟
براي مپ سازي دستي هم لينك زير رو دانلود كن:
همراه با پچ اين كار هم انجام ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما فعلا اين ابشن رو داشته باش به روز هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا یکی لینک این برنامه ggs رو بذاره مردم اینقدر تو این تاپیک ها گشتم قربون دستتون ما رو نجات بدین
سلام
اميدوارم كار كنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی option file لیگ برتر 86-87 رو داره من بخاطر همین عضو شدم![]()
سلام
من آخر تو این فارسی کردن بازی قانع نشدم. لاافل جواب این سوال منو دقیق بدید تا بدون هیچ مشکلی انجامش بدیم:
سوال:
من فونت فارسی را برای فارسی کردن منوی اول بازی و همچنین فارسی نوشتن اسم بازیکنان لازم دارم.
اگه میشه فونت فارسی رو برای دانلود بذارید و نحوه دقیق وارد کردنش به بازی رو بگید.
اگه میشه فونت فارسی رو برای دانلود بذارید و نحوه دقیق وارد کردنش به بازی رو بگید.
سلام
يه مدت نبودم آخر يكي نبود جواب اين دوستمون رو بده؟
------------------
اين لينك دانلود:سلام
من آخر تو این فارسی کردن بازی قانع نشدم. لاافل جواب این سوال منو دقیق بدید تا بدون هیچ مشکلی انجامش بدیم:
سوال:
من فونت فارسی را برای فارسی کردن منوی اول بازی و همچنین فارسی نوشتن اسم بازیکنان لازم دارم.
براي وارد كردن از dkz استفاده كن يعني روي فايل 53 0_text راست كليك كن و ايمپورت رو انتخاب كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از پايان كار هم فايل رو سيو از كن بعد كپيش كن داخل پوشه dat
داخل بازي موقع نوشتن نام بازيكن از گزينه هاي سمت چپ سومي و چهارمي فونت فارسي دارند
منوي اول يك عكس هست
اونو مي توني داخل فايل 356 E-text پيدا كني
سوالي در خدمتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)