من Adsl ندارم ولی میخوام بخرم
بنظرتون شاتل 512 نامحدود یک ساله 145 تومن خوبه یا نه؟
در ضمن یه سوال دارم کسایی که Adsl دارند لطفا جواب بدن... وضعیت -------- چطوره؟ (اخه من شنیدم Adsl شاتل ----- نداره)
منتظرم...
من Adsl ندارم ولی میخوام بخرم
بنظرتون شاتل 512 نامحدود یک ساله 145 تومن خوبه یا نه؟
در ضمن یه سوال دارم کسایی که Adsl دارند لطفا جواب بدن... وضعیت -------- چطوره؟ (اخه من شنیدم Adsl شاتل ----- نداره)
منتظرم...
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:14.
سلام_Barbod_
دوست عزيز سرعت Dsl كه از سپنتا گرفتيد چند است ؟
ماهيانه چقدر پرداخت ميكنيد ؟
ممنونم
اقا من 2 زاریم افتاد خیلی حال دادی پس من 128 بگیرم با 16 دانلود میکنم
ولی باز رفتی رو نروم اخه من اگه از افروز نگیرم باید دور adsl خط بکشم که خودمم میدونم 55 تومن زیاده واسه 128 ولی مجبورم شما یه شرکت غیر از افروز واسه من گیر بیا برای 8802 ببینم میتونی منم دوس داشتم این پولو میدادم واسه 512 ولی...
امتحانش آسونه ولی اگه بسته بودند همون 4 کیلو بایت هم نمیتونستی دانلود کنی ولی اگه سیدر زیاد باشه و لیچر کم خوب معناش اینه که محدودش کردن از من اتفاق افتاده که تورنت خواستم بگیرم دیدم نمیشه البته لیچرها رو میدیدم ولی سیدری وجود نداشت برای همین کامنت دادم که پس چرا سید نمیکنی خلق الله اعتراض کردن فهمیدم مشگل لز منه زنگ زدم پارس گفتن الان مشگل داریم تا فلانوقت درست میشه![]()
سپنتا فكر كنم پورت تورنت هاش رو بسته! وگرنه اينترنت معمولش مشكلي نداره. اين رو قبلاً هم عرض كردم.
بابا بدشانس!
یک راه هم داری. میتونی از داتک سرویس اینترنت بی سیم بگیری. 128 نامحدود 39 تومن و
256 نامحدود رو میدن 55 تومن. مودمش هم امانیه. البته 6درصد هم میاد روش و Dedicated هم نیست.
خوب شاید این هم بد نباشه که روش یه بررسی بکنی.![]()
اره عزیز ولی اگه شما هم تونستی داتکو یه روز با مودم پیدا کنی بهت جایزه میدم هیچوقت مودم نداره دست مردمه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)