تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 577 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

داره خودمونی میشه saeid.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من پسورد روت رو دارم ولی نه از محیط گرافیکی نه با ترمینال نمیتونم لاگین کنم شاید هم بلد نیستم
    توی ترمینال درواقع این یوزر saeid هست که کار میکنه و وقتی میخوام adduser بزنم میگه فقط با ادمینیستریتوز یا همون روت میتونید یوزر ا کنید حتی با sudo هم رفتم ولی نشد حتی پسورد روت هم عوض میشه ولی دریغ از لاگین یا اد یوزر
    شما رو به خدا کمک کنید برای هر تستی دارم رستارت میکنم میرم تو اوبونتو و نمیشه رستارت میکنم برمیگردم تو xp

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما با همون یوزر saeid لوگین کن (فقط در محیط متنی)
    بعد با sudo هر کاری می خواهید انجام دهید
    مثلا با sudo passwd اول تکلیف یوزر روت رو مشخص کنید
    بعد که یوزر روت درست شد هم که دیگه راحت می شه همه کار کرد

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب چه کار میشه کرد ؟
    من همین کارها رو کردم
    حالا بگید چطور بقیه کارها رو بکنم من که نمیخوام پسورد عوض کنم من میخوام یا با یه یوزر جدید وارد بشم این یوزر رو حذف کنم یا از راهی این یوزر اصلاح بشه
    مثلا چطور میشه وارد یوزر روت بشم ؟ که بتونم یه یوزر بسازم
    چون اون دستور اد یوزر عمل نمیکنه و میگه باید با یوزر روت این کار رو انجام بدی

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید
    شما باید بتونید یا با یوزر خودتون (که sudoer بوده) حتما توی محیط متنی لوگین کنید
    اگر می تونید این کار رو انجام بدید خوب براحتی می شه همه چیز رو درست کرد
    اگر با یوزر root لوگین کردید دستور startx رو بزنید و وارد محیط گرافیکی بشید و همه چیز رو درست کنید
    اگر هم با یوزر saeid لوگین کردید با فرمان sudo passwd پسورد تازه ای برای root بزارید و بعد exit و با روت لوگین کنید و همون کار رو انجام بدید
    من که دارم می رم بخوابم
    اگر مشکلی بود انشاالله فردا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma.fardbastani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مثل اينكه مشكل ما فراموش شده !
    من هنوز با درايو هاي ntfs مشكل دارم !
    mount هم كه ميكنمشون فقط با استفاده از root اجازه دسترسي ميده.
    chmod 777 هم ميكنم بازم همونه.

ممنونم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اينكه مشكل ما فراموش شده !
    من هنوز با درايو هاي ntfs مشكل دارم !
    mount هم كه ميكنمشون فقط با استفاده از root اجازه دسترسي ميده.
    chmod 777 هم ميكنم بازم همونه.

ممنونم.
    پارتیشن های ntfs رو اینطوری بهش سطح دسترسی نمی دن
    باید توی قسمت options فایل etc/fstab/ این پارامتر ها رو اضافه کنید:
    umask=xxx
    برای اطلاعات بیشتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    توی گوگل سرچ کنید باز هم اطلاعات بیشتری بدست میارید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

درستش کردم

با رکاوری مود اومدم بالا و وارد روت شدم اما startx که میزدم مینوشت به دلیل سکوریتی و فلان باید معمولی وارد شی و بعد و قتی وارد میشدم گزینه های ستینگ ارور میدادن بعد برگشتم تو همون حالت shell زدم
    sudo adduser saeid۳ admin
    بعد زدم
    sudo passwd saeid3
    و پسوردش رو درست کردم
    بعد رستارت کردم با این یوزر وارد شدم و یوزر خودم رو درست کردم
    تمام

ممنون از همگی
    Last edited by saeid.z; 20-11-2007 at 16:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عرض می کنم خدمت اساتید.
    دوستان من یک مشکلی دارم.حدود 2 هفته ای هست که لینوکس یوبونتو 7.10 رو نصب کردم.اما یه مشکل خیلی بزرگ دارم که باعث شده حالم بهم بخوره از لینوکس.حالا از شما می خوام کمکم کنید که مشکلم رو حل کنم.

راستش من هر کاری بخوام انجام بدم میگه که باید وصل شی اینترنت.مثلا می خوام یه اهنگ گوش بدم .وقتی روی فایلش کلیک می کنم یه صفحه باز میشه با سر برگ Search For Suitable Codec? که توضیحی داده که باید کدک مناسب رو بگردی ببینی چی هست که من روی گزینه search کلیک می کنم.بعد صفحه ای باز میشه با سر یرگ Istall Multimedia Codec که 2 کدک GStreamer extra plugin و GStreamer ffmpeg video plugin رو پیدا می کنه.

وقتی که تیک اون برنامه رو می زنم صفحه ای باز میشه با سر برگ Confirm Instalation Of restricted software که گزینه ای به نام COnfirm داره.وقتی کلیک می کنم این پیغام رو میده:The List of applications is not available .
    که که زیر پیغام نوشته: To reload the list you need a working internet connection . که گزینه refresh رو که می زنم پیغام میده که وصل نیستی.

حالا مشکل من اینه که چجوری بدون وصل شدن به اینترنت می تونم برنامه ها رو فعال کنم
    و

اینکه اصلا چجوری وصل شم؟ من از وایرلس استفاده می کنم که اسم رادیو من هم MINITAR هست.

من حتی نمیدونم چجوری کانکشن بسازم.لطفا من و راهنمایی کنید .اخه من تمام وقت با اینترنت کار دارم.ممنون

داره خودمونی میشه siolishe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل عجیب با Ubunutu دارم من نسخه 7.10 64bit رو دانلود کردم (cpu من Amd 64 ) بعد از طریق CD بوت کردم خوب خیلی راحت وارد محیط Ubunutu شدم ولی وقتی میخواستم روهارد نصبش کنم دقیقا تو اخرین مرحله هنگ کرد ریست کردم دوباره انجام دادم بازم مثل قبل نشد رفتم نسخه 32bit شو دانلود کردم اما اونم همون اول که از cd بوت میکنم قبل از ورود به محیط Ubunubtu هنگ میکنه !!!
    حالا مشکل از کجاس؟
    چیکار باید بکنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عرض می کنم خدمت اساتید.
    دوستان من یک مشکلی دارم.حدود 2 هفته ای هست که لینوکس یوبونتو 7.10 رو نصب کردم.اما یه مشکل خیلی بزرگ دارم که باعث شده حالم بهم بخوره از لینوکس.حالا از شما می خوام کمکم کنید که مشکلم رو حل کنم.

راستش من هر کاری بخوام انجام بدم میگه که باید وصل شی اینترنت.مثلا می خوام یه اهنگ گوش بدم .وقتی روی فایلش کلیک می کنم یه صفحه باز میشه با سر برگ Search For Suitable Codec? که توضیحی داده که باید کدک مناسب رو بگردی ببینی چی هست که من روی گزینه search کلیک می کنم.بعد صفحه ای باز میشه با سر یرگ Istall Multimedia Codec که 2 کدک GStreamer extra plugin و GStreamer ffmpeg video plugin رو پیدا می کنه.

وقتی که تیک اون برنامه رو می زنم صفحه ای باز میشه با سر برگ Confirm Instalation Of restricted software که گزینه ای به نام COnfirm داره.وقتی کلیک می کنم این پیغام رو میده:The List of applications is not available .
    که که زیر پیغام نوشته: To reload the list you need a working internet connection . که گزینه refresh رو که می زنم پیغام میده که وصل نیستی.

حالا مشکل من اینه که چجوری بدون وصل شدن به اینترنت می تونم برنامه ها رو فعال کنم
    و

اینکه اصلا چجوری وصل شم؟ من از وایرلس استفاده می کنم که اسم رادیو من هم MINITAR هست.

من حتی نمیدونم چجوری کانکشن بسازم.لطفا من و راهنمایی کنید .اخه من تمام وقت با اینترنت کار دارم.ممنون
    با همین اطلاعات کم یه سرچ توی گوگل زدم اینو پیدا کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •