تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 298 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

پروفشنال ali_j98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

سلام

گوشی من نه مشکل باطری داره و نه در ضبط صدا بد عمل میکنه . تازه من از جایگاه کسی صحبت میکنم که یه عمر با n95 و n95 8 gig که کیفیت ضبط صدای خیلی خوبی در فیلم برداری دارن میگم . درسته که در سطح اونها و عالی نیست ولی به نظر من خوبه و نمیشه گفت معمولی هست , پس چه جوری دوستان میگن ضعیفه من نمی دونم ؟ !!!!!
    منم هم ان95 داشتم 2 تا هم داشتم و هم 8گیگ

دیروزم کنسرت محسن یگانه بودم فیلم گرفتم کیفیت خوبه ولی صدا افتضاحه

من که نمی خوام گوشیو خودمو خراب کنم و این اولین گوشی سامسونگ من هست

میگم که از بقیه جهات هیچ گوشی به نظرم بهش نمیرسه

و در مورد باتری هم باید بگم 1 روزه تمومه

شما دوست عزیز از مجارستان گوشیتو خریدی؟؟؟ شاید اونجا باتری ها اصل هستن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

گوشی من نه مشکل باطری داره و نه در ضبط صدا بد عمل میکنه . تازه من از جایگاه کسی صحبت میکنم که یه عمر با n95 و n95 8 gig که کیفیت ضبط صدای خیلی خوبی در فیلم برداری دارن میگم . درسته که در سطح اونها و عالی نیست ولی به نظر من خوبه و نمیشه گفت معمولی هست , پس چه جوری دوستان میگن ضعیفه من نمی دونم ؟ !!!!!
    مشکل باتری از این گوشی و شرکت سامسونگ نیست بلکه مشکل از بعضی از وارد کنندگان دزد و بی شرف ( بلا نسبت خوباشون ) ایرانیه که گوشیهای مرجوعی به کارخونه رو با قیمت پایین میخرن و در ایران با قیمت خون باباشون میفروشن
    بنظر من این گوشیو در ایران فقط باید با گارانتی اصلی خرید

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

به نظر من کسی که بالای 500 $ داره پول میده یکم بیشتر بده و از گارانتی بگیره بهتره . البته با اینکه گارانتی و خدمات بعد از خرید در ایران یعنی کشک ولی دسته کم میشه 90 % احتمال داد که دیگه گوشی سالم سالم هست .

البته من از یکی از بچه ها که از مایکروتل گرفته بود باز این مورد رو شنیدم ...... دی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مشکل باتری از این گوشی و شرکت سامسونگ نیست بلکه مشکل از بعضی از وارد کنندگان دزد و بی شرف ( بلا نسبت خوباشون ) ایرانیه که گوشیهای مرجوعی به کارخونه رو با قیمت پایین میخرن و در ایران با قیمت خون باباشون میفروشن
    بنظر من این گوشیو در ایران فقط باید با گارانتی اصلی خرید
    دوست عزیز کسانی که این گوشی رو با گارانتی مایکروتل هم خریده اند میگن مشکل باطری دارن.من وقتی که گوشی رو نفروخته بودم یه بار باطری گوشی d780 داداشم رو گرفتم تا ببینم که مشکل از باطری گوشی منه ولی دیدم که همون اش و همون کاسه هست و تغییری نکرده بود.من حتی این مساله رو به مایکروتل هم گفتم گفت در کل مصرف باطری این گوشی زیاده.بقول دوستان جالب اینجاست که هیچ یک از سایتهای معتبر در مورد مشکل باطری این گوشی چیزی ننوشته اند.

5. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

به نظر من کسی که بالای 500 $ داره پول میده یکم بیشتر بده و از گارانتی بگیره بهتره . البته با اینکه گارانتی و خدمات بعد از خرید در ایران یعنی کشک ولی دسته کم میشه 90 % احتمال داد که دیگه گوشی سالم سالم هست .

البته من از یکی از بچه ها که از مایکروتل گرفته بود باز این مورد رو شنیدم ...... دی
    دوست من گارانتی تو ایران یعنی کشک . اگه خدمات هم بدن فقط نرم افزاریه نه سخت افزاری

من باتریه خودمو با باتری گوشی با گارانتی مایکروتل مقایسه کردم هیچ فرقی ندارن

و اینکه من 8 گیگ خریدم 570 در صورتی که با گارانتی 640 بود منم نمیخواستم انقدر مفت پول گارانتی بدم

یه سوال ورژن فریمور شما چیه ؟؟ اخه اپدیت جدید واسه این گوشی اومده

مال من اینه i8510odjhj4 که وقتی میخوام اپدیت کنم میگه ورژن من اخرین ورژنه
    Last edited by ali_j98; 22-12-2008 at 22:08.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بالاخره این وسط یه مشکلی هست.نمیشه که یه i8510 دو روز دوام بیاره و خیلیهای دیگه که از ایران خریده شدن بزور یک روز دوام بیارن
    میتونه از باتری یا سخت افزار یا نرم افزار باشه
    در نتیجه ممکنه فقط با عوض کردن باتری درست نشه

با این حساب که دوستان میگن پس ماکروتل هم اره؟؟؟؟ !!!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام

میشه گفت من با پست شما یه جورایی مطمئن شدم این باتری وقتی میاد ایران دست کاری میشه !!! من فکر کنم به باتری 900 میلی آمپر میزارن روش به جای 1200 !

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

منم فکر میکنم این ایراد از برادرهای ایرانی در ایران باشه . چون من چند تا از دوستانم در اتریش و المان هم که این گوشی رو گرفتن هیچ مشکلی ندارن .

مطمئننا اگه این ایراد مال 8510 بود خیلی زودتر از من و شما سایت ها بهش اشاره میکردن ولی هیچ سایتی حتی کوچکترین اشاره ای به ضعیف بودن باطری 8510 نکرده .

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

میشه گفت من با پست شما یه جورایی مطمئن شدم این باتری وقتی میاد ایران دست کاری میشه !!! من فکر کنم به باتری 900 میلی آمپر میزارن روش به جای 1200 !
    فکر کنم مدل باتریش اونجوری که تو gsmarena دیدم با g810 یکی باشه میخوام ببینم باتری g810 خوبه؟؟؟

اگه خوبه برم یکی بگیرم. چون باتری گوشیم با یه زنگ 2 خط تموم میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم، منم یه گوشی i8510 خریدم . روزای اول دوربینش خوب بود ولی یه مدته تصویرش تار شده .
    می خواستم ببینم مشکلش می تونه نرم افزاری باشه یا سخت افزاری و یا از تنظیماتش.
    خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •