اهان از اون لحاظ ولي كلا من برا كنسول خاصي نگفتم. منظورم اينه كه بازي زود نمياد كلا اگه حرف ايشون درست باشه بازي تاخير داره نه تعجيل
اهان از اون لحاظ ولي كلا من برا كنسول خاصي نگفتم. منظورم اينه كه بازي زود نمياد كلا اگه حرف ايشون درست باشه بازي تاخير داره نه تعجيل
سلام دوستان
من امروز Dvd دنیای بازیو گرفتم یه دمو از Pes2009 داشت. یه نفر داشت بازی میکرد در موردش توضیح میداد . واسه E3. 2008 بود
این هم یک تریلر جدید از گیم پلی بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من وارد سایت تخصصی فیفا شدم.ولی چیزی نداشت که وارد بشی.برا شما هم همین جوریه؟
فيفا يا PES ؟ اگه مننظورت دوميه آره خاليه فعلا ولي سايت فيفا 09 خيلي پرباره كي گفته هيچي نداره
عليك سلام
اولا اوني كه ديدي ويديو كليپ بود نه دمو
دمو به نسخه ناقص و قابل بازي كردن با شرايط محدود هست كه براي يه بازي ميسازن. جهت تبليغات و آشنايي گيمرها با اون بازي
دوما E3 2008 چيه؟
سلامعليك سلام
اولا اوني كه ديدي ويديو كليپ بود نه دمو
دمو به نسخه ناقص و قابل بازي كردن با شرايط محدود هست كه براي يه بازي ميسازن. جهت تبليغات و آشنايي گيمرها با اون بازي
دوما E3 2008 چيه؟
Demo کلا به پیش نمایش گفته میشه! (قبل از انتشار مورد اصلی)
اونی که شما میگی بهش میگن Playable Demo گفته میشه که قابل بازی هم هست.
E3 هم مخفف Electronic Entertainment Expo هست.(حروف اول)
و به عبارتی بزرگترین رویداد دنیای بازی ها محسوب میشه! که هر ساله به شکل کنفرانس بسیار بزرگ برگزار میشه.
شرمنده یه کم منحرف شد تاپیک!
قرار شد در تاپیک pes دیگه از fifa صحبت نکنیم.آقا من وارد سایت تخصصی فیفا شدم.ولی چیزی نداشت که وارد بشی.برا شما هم همین جوریه؟
آرمين منظورش سايت Pes بود نه فيفا اشتباه لپي داشتن ايشون در مورد استاديوم ها هم خبري در دست نيست فعلا به محض اينكه اطلاعاتي بدست اومد منتشر ميشه همين جا
سایت youtube ویدیوهای جدیدی از face بازیکنا داده خیلی جالبه حتما ببینید . face کامل از تمام بازیکنان چندین باشگاه معروف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)