خوش به حالت ت ت ت ت ت ت ت ت
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
منم مثلا يه كانونيم صب خودمو به خواب زدم كه ازمون ندم
اخه هيچي نخونده بودم
خوش به حالت ت ت ت ت ت ت ت ت
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
منم مثلا يه كانونيم صب خودمو به خواب زدم كه ازمون ندم
اخه هيچي نخونده بودم
دوستان اينم تراز امروز بنده ولي نميدونم چرا بالا نميره؟
سلام
ای ول بابا ! عجب درصدایی !
فک کنم مال 7 فروردین باشه نه ؟!
من که تو اون آزمون تراز 6277 آورده بودم در پوست خود نمیگنجیدم ! حالا اگه 8400 میاوردم چه احساسی بهم دست میداد ؟!!!![]()
سلام
فقط می خواستم بگم تا ادم خودش پشتکار نداشته باشه و خودش درس نخونه به هیج جا نمی رسه من خودم در ازمون های قلم چی شرکت کردم
بعضی ها بودند که در هیچ ازمونی شرکت نکردند و موفق بودند و بر عکس
ازمون ها خوب هستند اگه بعد از امتحان سوالات رو بررسی کنی و خوب بخونی
با ارزئی موفقیت برای شما
منم موافقم
سلام دوستان امروز يه اتفاقي افتاد حالمو گرفت
شيمي پيش (قلم چي) سوال 135 به نظر من اشتباه بود(اينم دليلش )شمام نظرتون رو بگين
135-شيمي
در يك سلول الكتروليتي مس - روي، انرژي ...... به انرژي ....... تبديل مي شود و اگر قطب منفي باطري به مس وصل باشد واكنش انجام شده ......... است.
ا) شيميايي-الكتريكي-غير خودبخودي
2)شيميايي-الكتريكي-خودبخودي
3) الكتريكي-شيميايي- خودبخودي
4) الكتريكي-شيميايي -غيرخودبخودي
اينم دليلش
اگر سلول گالواني روي-مس را در نظر بگيريم، روي آند و مس كاتد هستند(به دليل جدول پتانسيل هاي كاهشي) و در آنها دو واكنش زير رخ مي دهد
Cu2+ + 2e --> Cu نيم واكنش كاهش
Zn --> Zn2+ + 2e نيم واكنش اكسايش
حال اگر قطب در سلول الكتروليتي قطب منفي باطري را به مس وصل كنيم مس قطب منفي ميشود وكاتد و به تبع آن روي قطب مثبت و آند. و چون همواره در كاتد عمل كاهش صورت مي پذيرد لذا در اينجا واكنش
Cu2+ + 2e --> Cu نيم واكنش كاهش
Zn --> Zn2+ + 2e نيم واكنش اكسايش
رخ ميدهد كه همان واكنش خودبخودي در سلول گالواني است پس اين واكنش خودبخودي است نه غير خود بخودي و در نتيجه گزينه 3 صحيح است و نه گزينه 4
حالا اگه تونستين شماهم از معلماتن(يا خودتون!) بپرسين كه كدوم جواب درسته
جواب قلم چي هم اينه
در يك سلول الكتروليتي مس - روي انرژي الكتريكي به شيميايي تبديل مي شود و اگر قطب منفي باتري به مس وصل باشد با اعمال يك ولتاژ بيروني نيم واكنش هاي الكتروي در مسير غيرخودبخودي يعني كاهش يون هاي روي و تبديل آنها به اتمهاي روي راند مي شود
ببخشيد بد نوشته شد
Last edited by Samba; 06-05-2011 at 15:06.
منم میخواااااااااام![]()
رتبه کشوری نیفتاده چنده؟![]()
Last edited by moh72; 06-05-2011 at 15:45.
سلام به دوستان کانونی
شما کانونی هستید و احتمالا نرم افزار تخمین رتبه رو دارید و خواهشم می کنم یه نفر مردونگیکنه و برام یه جا آپش کنه خیلی خیلی خیلی ممنون و متشکر و می شم.
![]()
اقا اگه کسی داره اپلود کنه منم همه جا رو گشتم
تو این نت خراب شده میری دانلود میکنی میبینی مال ارشد عمرانه
منم موافقم اگه امسال قبول نشم ساله دیگه ثبت نام نمیکنم![]()
Last edited by moh72; 13-05-2011 at 22:55.
سلام بچه ها چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین
1.تو برنامه راهبردی تابستونه کانون عربی 2 هندسه آمار و فیزیک1 نیست چرا؟ زبان 2 که تو برنامه اومده فقط گرامر بخونیم؟ چون تو کنکور نیست!
2.این که تو هر آزمونی باید سوالایه سه سال قبل یه درس عمومی رو حفظ کنیم مسخره نیست؟ حالا خریدن این کتابا اجباریه؟
رشتم تجربیه مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)