مگه اینکه واقعا کسی عاشق(نه دیوونه!!!) ماشین های آمریکایی باشه بخواد همچین هزینه ای بکنه!!!
رامین جان تعویض موتور با نوع قوی تر بهتر و به صرفه تر و کم دردسر تر از این کار نیست؟؟
مگه اینکه واقعا کسی عاشق(نه دیوونه!!!) ماشین های آمریکایی باشه بخواد همچین هزینه ای بکنه!!!
رامین جان تعویض موتور با نوع قوی تر بهتر و به صرفه تر و کم دردسر تر از این کار نیست؟؟
خب به نظر منم تعویض موتور با نومنه قویتر با صرفه تره ولی تعویض چقدر میتونه توان رو بالا ببره فوقش میتونی موتور جای موتور 305 یا 350 فوقش 427 یا 455 بندازی که آخرین تونشون در حالت استاندارد 350 الی370 اسب هستش .
در کل توقویت در حد معقول که هم مصرف شوخت بالا نره هم خرجت زیاد نشه میتونه به دستکاری توی قاب ف ی ل ت ر هوا که میتونی با بریدن قاب و گذاشتن ----- بدون قاب .تعویض هدرز حذف پروانه موتور و جایگزینی با فن برقی و یه وسیله ای هم هست توی ترانسفورمرز روی اون کامارو اصلی هست انگار هر کدوم از سیندرا یه کاربات کوچیک دارن نمیدونم اون چیه ولی توی تی تی خوندم تاثیر خوبی داره .خب من زیاد روی این چیزا دیگه دانش و آگاهی ندارم .
دیشبم رفتم یه تحقیق کوچیک کردم موتور LS 1 مدل 2000 نزدیک 4000 دلاره میشه گفت همون 4 میلیون خودمون موتور تا 350 اسب استاندارد قدرت میده البته LS6 نمونه بازده بالای این موتور هستش که اونم در همین حدود قیمت داره میشه با کمی تغییر تا 450 اسب بالا بردش فعلا توی ایران این قدرت کافی به نظر میرسه .
از نظر مشکل قانونی حجم موتور هم LS1 وLS6 هر دو 350 اینچ مکعبی هستن .
بچه ها 10 تومن می ارزه میگه فقط نیاز به صافکاری و نقاشی داره کولر نداره دنده دستی هم هست موتور 360 هست بچه ها با توجه به این وضعیت حدودا چقدر خرج داره
شورلت ایمپالا 1974
صاحبش قصد فروش داشت.میگفت 2.5
![]()
اون چلنجر به یه کاپوت اصلی هم نیاز داره .
بدک نیس ولی فکر کنم 1 تومن باید واسه کاراش بذاری کنار.
بچه ها منم دوست دارم توی این بحث ها شرکت کنم اگه اجازه بدین
از قیمت خودرو خبر ندارم ولی بیشتر از 1 تومن خرجش میره اگه بخوای ازش سواری بگیری!!!!
رینگ و لاستیک که نداره
بدنه خودرو هم صافکاری و هم نقاشی اساسی لازم داره
چراغ های جلو هم یه دستی باید بهش کشیده بشه
و از همه مهمتر تودوزی ماشین هست که خودت چون توش میشینی باید ازش لذت ببری
ولی اگه یه رنگ قرمز بخوره (من عاشق رنگ قرمزم) 2 تا خط سفید یا سیاه هم از اول تا آخرش بکش حالشو ببر![]()
بچه ها موتو و گیربکس استاندارد خودش کامل عوض بشه هزینش چقدره موتورش 360 هست گیربکسش هم نمیدونم ولی اتوماتیک بندازیم
داخلش تمیز به نظر میاد
فقط باید یه دستی به سرگوشش کشید
اینم که خودش گیربکسش اتوماتیک هست
حالا چه اصراری داری که موتور وگیربکس رو حتما عوض کنی؟؟
دردسر داره ها!!!!![]()
نه اتومات نیست خودش گفت دستیه اگه اون d r n 1 2 رو دیدی در اشتباهی چون منم اول اینجوری فکر کردم حالا بچه ها نگفتید موتور و گیربکس کامل البته استاندارد خودش تعویض بشه حدودا چند میره؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)