نرم افزار itunes برای ریختن برنامه عکس فیلم موزیک استفاده میشه باید این نرم افزار و بریزی
نرم افزار itunes برای ریختن برنامه عکس فیلم موزیک استفاده میشه باید این نرم افزار و بریزی
آیتیونز رو آپگرید کنید! حل میشه!
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 02-07-2010 at 19:11.
اپگرید کردم مشکلم هنوز پا بر جاست...
برای دانلود i-funbox
دانلود pc suiteکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهرداد چه جوری عکس روش میریزی که بره توی خود گالری و یک فلدر جدید تو گالری نسازه
مال من میره تو یک فولدر تو گالری و برای دیلیت عکسها فقط باید به کامپیوتر وصلش کنی ولی توی آیفون نسل دوم اینطوری نبود
سلام
آقا من یه مشکلی با نرم افزارهای iFile و iBlueNova دارم
بعضی وقتا باید 100 بار روشون کلیک کنم تا اجرا شن
میخواستم بدونم مشکل از گوشی منه یا نرم افزارها
ممنون
برنامه ها اجرا میشه میاد بیرون(یعنی کرش میکنه)؟ یا کلا وقتی رو آیکون میزنی اتفاق خاصی نمیوفته؟
عکس ارو که از pcریختی نمیتونی با خود ایفون پاک کنی
فقط میتونی عکسایی که Saveکردی خودت از برنامه ها یا از Safari یا عکس هایی که با home +power میگیریو میتونی پاک کنی
ببخشید بچه ها لطفا یکی راهنمای کنه من یکم گیج شدم
من یه 3 جی لاک از انگلیس اوردم الان دارم استفاده میکنم بعد روی این سادیا نصب هست ولی هیچ نشانی از بلک واتر و غیره نیست
حقیقتش من اصلا موندم این الان جیل شده یا نه بعد این الان آنتن نداره میخوام جیل و آنلاکش کنم از همه بدتر وای فای هم ندارم
از چه طرقی میتونم اینو جیل و آنلاک کنم ؟!!
بیس باند 5.11.07
ورژن 3.1.2
سوال بعدی اینکه من الان اینو وصل کنم به ایتیونز هر چی توش هست میپره درسته ؟!
کلیپ زیاد توشه چیکار میشه کرد که اینا رو پاک نکنه هنگام سینک
اگه سدیا داری گوشیت جیل شده.
وای فا نداری یکم بده
اگه بخوای الان فقط آنتن بیاد برات از این تاپیک پست 5 استفاده کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به 4 هم میتونی آپدیت کنی و از همون تاپیک بالا که دادم کمک بگیری همه مطالب هست داخلش.
من 4 آپدیت کردم خودم بدون نیاز به وای فا به Pc suite وصل شدم و برنامه های سدیا و نصب کردم.
فکر کنم چون از لایبرلی ریختی کلیپ ها رو و سینک کیکنی اگه کلیپ تو اون آدرس نباشه پاک میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)