mehdi_vsgh ممنونم. ولی من voice رو می زنم ولی talk م هیچ وقت فعال نمی شه. در حالی که با call می تونم صحبت کنم.(یعنی میکروفونم مشکل نداره).
mehdi_vsgh ممنونم. ولی من voice رو می زنم ولی talk م هیچ وقت فعال نمی شه. در حالی که با call می تونم صحبت کنم.(یعنی میکروفونم مشکل نداره).
سلام دوستان
من میخواستم یه id بسازم
ولی توی گزینه postal code
وقتی یه شماره میزنم مینویسه
this postal code is not located the country selected
باید چکار کنم
به یه آی دی جدید نیاز دارم
اون قسمتی که کشور میپرسه ازتون، اون قسمت یه کشور دیگه بزنید و سعی کنید Zip Code پنج رقمی بدید
خیلی ممنون موفق شدم
سلام دوستان آقا ی 2 هفته ای می شه دیگه یاهومسنجر من دیگه عکس دیسپلیرو نشون نمی ده و مال همه سیاه چی کارکنم حتی پاک کردم دوبار هم نصب کردم ولی نشده
درضمن با adsl دارم
از چه ورژن یاهو 9 استفاده میکنید؟
بصورت Invisible اومدید بالا؟
حالت رو روی Visible بگذارید و با یاهو بیاین بالا حالا یکبار یاهو رو sign out کنید و بکل یاهو رو ببنید و از system try هم خارجش کنید حالا دوباهر یاهو رو اجرا کنید باید درست شده باشه![]()
ی مدت از یاهو 9 استفاده می کردم که بعضی اوقات هنگ می کنه به مدت 30 ثانیه بعد باز درست می شه نمی دونم مشکلاز چی بود!!
واسه همین یاهو 8.1 رو نصب کردم
فرقی نمی کنه چه اینویز باشم چه ان دیسپلی نشون داده نمی شه شده چند با امتحان کردم یاو رو حتی پاک کردم دوباره نصب کردم یاهو رو کامل بستم باز کردم نشده حتی سیتم رو ریستارت کردم نمی شه الان 2 هفتست دیگه دیسپلی نشون داده نمی شه لطفا کمک کنید
این کار رو تا به حال نکردم می شه توضیح بدید یعنی از سیستم رو ریستارت کردن هم بهتره ؟؟من حتی سیستم رو ریستارت کردم ولی درست نشدهsystem try هم خارجش کنی
شما از قسمت مسنجر و بعد پروپرتیس و بعد اکانت اون قسمت روی ای دی اس ال بذار درست میشه![]()
داداش این کاررو هم کردم ولی باز نشد
ترور خدا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)