شما گفتین هوش مصنوعی خوبه و نحوه سوختن بده
در حالی که همه از بد بودن هوش و نحوه سوختن عالی حرف میزدن
شما گفتین هوش مصنوعی خوبه و نحوه سوختن بده
در حالی که همه از بد بودن هوش و نحوه سوختن عالی حرف میزدن
بازی را دارم میرم ولی واقعا یک بازی خسته کننده و بی روح هست!!!البته منکر خوبی هاش نمیشم ولی هنگام بازی ادم تا مرز خوابیدن پیش میره!!!
من نمیدونم چرا نمیتونم از این بازی لذت ببرم!!!حداقلش که تا جایی که رفتم لذت نبردم ببینیم ادامش چی میشه!!!اگه دوام بیارم و پاکش نکنم
Last edited by joey jordison; 12-11-2008 at 12:04.
یک سوال:
توی مرحله اول که تو شهر جنگه و مرده مریضه باید چکار کنم.
که تو نقشه یک ایستگاه اتوبوس هست.
از محدوده شهری فرار کن هر کجا بری مهم نیست فقط از شهر برو!!!
من از شهر میرم بیرون ولی یکم که دور میشم سرش گیج میره و میمیره.
و وقتی سرش گیج میره یک قوطی قرص در میاره میبینه خالی بعد میافته رو زمین.
باید همین جوری بشه دیگه!!!!!!!!!!!!
بعدا یه جا بهوش میای بهت ماموریت میدن
كسي ميدونه جايه كايت ها كجاست من يكي بيشتر پيدا نكردم
خوب عزيز نبايد از اون محدوده اي كه نقشه تعييد كرده بيشتر بري!
بايد ماموريت بگيري قرص بهت ميدن
شما ادامه بده من مطمئنم خوشت مياد بازيه زيباييه من نميدونم شما از يه بازي چي ميخواين؟!!!!
خوب اين هم بررسي گرافيك بازي توسط گيم اسپات:
وقتی کرایتک کرایسیس را منتشر کرد کامپیوترها به واقع گریستند!کرایسیس حتی قدرتمندترین سیستم ها را برای اجرای بازی در بالاترین کیفیت به چالش کشید.خوشبختانه فارکرای 2 که بر پایه موتور Dunia ی Ubisoft Montreal ساخته شده است به هیچ وجه این گونه نیست.فارکرای 2 از یک انجین direct x 10 جدید استفاده می کند.مانند بقیه ی فارکرای ها،فارکرای 2 نیز draw distance عظیم،جنگل های انبوه،سایه های بسیار دقیق و افکت های آتش دیدنی دارد.برای اجرای بازی در حداقل کیفیت نیز به کامپیوتری مدرن نیاز دارید اما برای اجرای خوب بازی به نوع هیولایی از PC نیاز ندارید.
برای بررسی اجرای بازی در بهترین حالت و گرفتن بهترین فریم در ثانیه ما 5 بخش برای اجرای بازی را بررسی کرده ایم:
Settings
فارکرای 2 که از لحاظ بصری پیچیدگی های فراوانی دارد از تعدادی setting های پیچیده برخوردار است که می تواند سرعت اجرای بازی را کاهش دهد.ما 2 یا 3 تا setting را پیدا کردیم که اگر می خواهید سرعت فریم بازی شما تقویت شود باید آنها را دستکاری کنید.
کارت های گرافیک
مانند تمامی FPS ها فارکرای 2 هم به یک GPU خوب علاقه ی زیادی دارد.ما تقریباٌ 20 کارت گرافیک را تست کردیم. از Radeon 4870 X2 2 گیگابایتی قدرتمند گرفته تا GeForce 6800 پیر!
CPU
فارکرای 2 واقعاٌ تحت تأثیر پردارنده هاست.ما از Core2 های اینتل و AMD Phenom ها گرفته تا پنیتیوم 4 را برای تخمین تأثیر CPU بر اجرای بازی تست کردیم.
رم
فارکرای 2 به 1 گیگابایت رم برای اجرای بازی در ویندوز XP و 2 گیگابایت رم برای اجرا در ویندوز ویستا نیاز دارد و تست های ما این نکته را تأیید کرد.چیزی پایین تر از این به کیفیت بازی صدمه خواهد زد.
سیستم ها
حداقل سیستم مورد نیاز از یک CPU 3.2 گیگاهرتزی پنتیوم 4،یک گیگابایت رم و یک کارت گرافیک در کلاس GeForce 6800 تشکیل شده است.در این سیستم بازی دچار کرش می شد اما با پایین آوردن تمامی setting ها و پایین آوردن رزولوشن در حالت حداقل مشکل کرش برطرف شد و بازی روان اجرا شد.عملکرد بازی را با یک سیستم توصیه شده با یک Core 2 Duo 2.4 GHz اینتل،2 گیگابایت رم،GeForce 8600 GTS و سیستم عامل ویستا 32 بیتی تست کردیم.این بهترین کیفیت نبود اما بازی را در رزولوشن های متوسط و setting های باکیفیت به خوبی اجرا می کرد.برای یک سیستم high end از یک CPU چهار هسته ای 3.2 گیگاهرتزی و Radeon 4870 X2 دو گیگابایتی استفاده کردیم که در این حالت فارکرای 2 در بالاترین رزولوشن و بهترین کیفیت اجرا می شد.
سیستم ها
سیستم high end:
Intel Core2 QX9650, eVGA 780i, 2GB Corsair XMS Memory (1GBx2), 750GB Seagate 7200.11 SATA Hard Disk Drive, Windows Vista 32-bit SP1. Graphics Card: Radeon 4870X2, beta Catalyst HotFix 70517
سیستم توصیه شده:
Intel Core2 Duo E6600 2.4GHz, eVGA 680i, 2GB Corsair XMS Memory (1GBx2), 750GB Seagate 7200.11 SATA Hard Disk Drive, Windows Vista 32-bit SP1. Graphics Card: GeForce 8600 GTS, beta Nvidia
ForceWare 180.42
ترجمه از خودمه دنبال منبع نگردين !
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من هفته پیش سیو بازی را از دست دادم و از یکی دوستان سیو بازی را گرفتم
ولی نمیتوانم تیراندازی کنم.
بازی را دوباره نصب کردم و حتی کیبورد را به حالت defult هم گذاشتم ولی نشد
ولی وقتی از اول بازی را شروع میکنم مشکل تیراندازی ندارم ولی وقتی با سیو دوستان میروم نمیتوانم تیراندازی کنم
مشکل از کجاست
شايد دكمه اش رو عوض كرده يا يه نوع باكهسلام دوستان
من هفته پیش سیو بازی را از دست دادم و از یکی دوستان سیو بازی را گرفتم
ولی نمیتوانم تیراندازی کنم.
بازی را دوباره نصب کردم و حتی کیبورد را به حالت defult هم گذاشتم ولی نشد
ولی وقتی از اول بازی را شروع میکنم مشکل تیراندازی ندارم ولی وقتی با سیو دوستان میروم نمیتوانم تیراندازی کنم
مشکل از کجاست
يا خود شركت گذاشته نميدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)