تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 216 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 2153

نام تاپيک: کلوپ 6220

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

سلام
    در سونی اریکسون برای فارسی کردن در هر جایی که باشی میتونی کلید # را نگه داری تا فارسی را انتخاب کنی ویا از فارسی به انگلیسی تغییر بدی. ولی در نوکیا با این تغییر زبان نوشتن، خیلی مشکل دارم. همیشه مجبورم برم در قسمت new message و فونت را عوض کنم و از اونجا بیام بیرون و برم سراغ برنامه خودم. آیا روش هکی برای درست کردن این مشکل سراغ ندارین؟ که مثلا با نگه داشتن # در چند ثانیه منوی تغییر زبان نوشتن بالا بیاد؟
    شما هر جايي كه داري مي نويسي كليد ستاره رو با مكث بگير يه منو باز ميشه مخصوص تنظيمات نوشتن گزينه آخرش Writing language هست!

2. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

یک خط سیاه افتاده رو LCD گوشی.اولش کم بود بعد زیاد شد. چه کارکنم؟یه سه هفته ای آپدیتش کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salamaqmehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

یک خط سیاه افتاده رو LCD گوشی.اولش کم بود بعد زیاد شد. چه کارکنم؟یه سه هفته ای آپدیتش کردم.
    دوست منكم كم داره اين مشكل فراگير ميشه .توگوشي من هم هست وابتدا فكر ميكردم ضربه خورده و اولش كه خيلي بزرگ شد تا عرض صفحه رو گرفت ولي الآن بين 0.5 تا 1 سانت متغيره .احتمال ميدم كمبود مايه جيوه اي باعثش شده بايد بهش تزريق كنيم
    اگه اصلاعاتي بدست آوردي ماروهم خبركن
    يا علي

5. این کاربر از salamaqmehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اين هم لينك تاپيك مربوطه براي دوستان عزيز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا 6 تا برنامه نصب شد؟
    چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوست منكم كم داره اين مشكل فراگير ميشه .توگوشي من هم هست وابتدا فكر ميكردم ضربه خورده و اولش كه خيلي بزرگ شد تا عرض صفحه رو گرفت ولي الآن بين 0.5 تا 1 سانت متغيره .احتمال ميدم كمبود مايه جيوه اي باعثش شده بايد بهش تزريق كنيم
    يا علي
    من آپدیت کردم هیچ بلاییم سرش نیومد
    البته من با NSU آپدیت کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه salamaqmehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

اینجا 6 تا برنامه نصب شد؟
    چیکار کنم؟
    اون برنامه ها براي اين هست كه كد دكمه اي رو كه ميخواي انتخاب كني بهت بده مثلا" كد دكمه كناري ،همون كه برا gps هستش239 است.
    تو قسمت پنسل يكي از اون 5تا مينويسه دكمه رو فشار بده بعد كدشو ميده وشما جايگذاري ميكنيد .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اون برنامه ها براي اين هست كه كد دكمه اي رو كه ميخواي انتخاب كني بهت بده مثلا" كد دكمه كناري ،همون كه برا gps هستش239 است.
    تو قسمت پنسل يكي از اون 5تا مينويسه دكمه رو فشار بده بعد كدشو ميده وشما جايگذاري ميكنيد .
    ممكنه دقيتر تضيح بديد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها من می خوام با اینترنت [خیلی] پرسرعت آپ دیت کنم، بکنم یا نه؟ مشکلی که واسه شما پیش اومده واسه من پیش میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

من آپدیت کردم هیچ مشکلی نداشته.اون خط سیاه LCD هم فکرنکنم ربطی به آپدیت داشته باشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

10

يا علي

راجع به lcd گوشی باید خدمتتون عرض کنم lcdگوشی 6220 من سالمه و تا حالا هم مشکلی پیدا نکرده ولی یک گوشی 6500 کشویی هم دارم که متاسفانه اون هم مشکلی مشابه مشکل شما داره یعنی دو تا خط سیاه در عرض صفحه داره و اندازه و ابعاد و کیفیت lcd هم دقیقا"مثل 6220 من هستش یعنی فکر کنم از یک جنس باشند،که اینطوری میشه استدلال کرد که این lcdها نقطه ضعف مشترکی دارند.
    اما راه حل:
    از اونجایی که یک دوره تعمیرات گوشی موبایل رو قبلا"گذرونده بودم باید خدمتتون عرض کنم که این lcdها بوسیله یک کابل فلت کیبل به مادربرد متصل می شوند و معولا" در اثر ضربه اتصال کابل فلت کیبل دچار مشکل می شود که راه حل آن هم ساده است ، یک مقدار کمی روغن لحیم مخصوص روی محل اتصال کابل فلت کیبل به گوشی می مالیم سپس بوسیله هویه مخصوص T شکل آن را حدود 5 ثانیه حرارت می دهیم گوشی شما درست می شود و به حالت روز اول خود درمی آید،امیدوارم که این مطالب برایتان مفید باشد.
    موفق باشید

13. 2 کاربر از farshadmashadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •