تست فایروال Eset Smart Security 6 تو حالت Interactive mode :
![]()
تست فایروال Eset Smart Security 6 تو حالت Interactive mode :
![]()
ورژن جدید هستش دیگه!!!![]()
Last edited by ali.reihani; 16-01-2013 at 14:29.
سلام!
اون هایی که از نسخه ی آزمایشی نود32 6 استفاده میکنند سریعا نسخه ی اصلی را نصب کنند!
چون فایروالش مثل نسخه فینال خوب کار نمیکند!!!!
سلام!
من فایروال نورتون را با نرم افزار تست comodo تست کردم نتیجه شد110{فکّم افتاد}از اسمارت سکوریتیeset کمتر گرفت!
تنظیمات هم مهم هست دوست عزیز.نمره ای که کومودو میده در هر تنظیماتی ممکن هست که تغییر کنه.
اینم تنظیماتش فقط دوستان اگر جایی اشتباه است سریع بگن که درستش کنم اون وقت تست کنم!
![]()
فایروال نورتون با بهترین تنظیمات 190 و نود 32 با بهترین تنظیمات 250میگیره از لیک تست کومودو...
من نمیدونم نورتون با این عظمت کی میخواد از HIPS که نود32 هم دو ساله داره ازش استفاده میکنه رو تو محصولاتش بذاره...روی تنظیمات سوالی و اینتراکتیو کلا 4 تا سوال میپرسه و بلاک هم میشن 190 اما تو حالت اگرسیو و اتوماتیک در هر دو حالت نورتون 160 امتیاز گرفت...
محتوای مخفی: NORTON 2013
محتوای مخفی: ESET 6
Last edited by aylar6888; 19-01-2013 at 01:55.
سلام :
من که 250 بیشتر نتونستم بگیرم.میشه یه فیلم یا عکس از نحوه تنظیمات نود بذارین؟؟؟؟؟بعید میدونم نود همچین امتیازی بیاره....البته من روی ایکس پی تست کردم.شما روی سون 64 تست زدین یا 32 بیت؟؟؟؟
ممنون
سلام
بخاطر ویندوز هم هست. ویندوز سون با فایروالش 190 امتیاز کسب میکنه. ولی اکس پی 40 امتیاز. امتیاز از این بالاتر دیگه NOD32 کسب کرده. تازه می تونیم بهش بگیم فایروال!
این رو هم اضافه کنم که تنظیمات پیش فرض NOD32 برای کاربران Automatic Mode هست و نود32 خودش تصمیم میگیره. می تونیم بگیم که 99 درصد کاربرای نود32 از این گزینه پیش فرض استفاده می کنند و خیلی هاشون هم از وجود همچین گزینه ای اطلاعی ندارند.(دلیل اینکه این گزینه اینطوری گم و گور شده بخاطر اینه که پیغام های نود32 کاربرهایی رو که از امنیت چیزی نمی دونند که درصدشون هم زیاده رو آزار نده) و خب امنیت پایینی هم داره.
احتمالا نسخه 6 هم پیش فرضش همینطوره و ایشون دستی Interactive Mode کردند.
Last edited by pcsoft; 19-01-2013 at 06:47.
به نظر من بهترین ترکیب نورتون و comodo هستش چون آنتی ویروس نورتون که حرف نداره و همین طور فایروال کومودو!
و دیگر خیالت هم راحت است!!
Last edited by ali.reihani; 19-01-2013 at 13:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)