یا سلام..من total security 2010 را نصب کردن..چطور میشه این error عا را skip کنم؟؟هر کاری میکنم..نمیشه!!قبلا total 2009 داشتم و برداشتن تیک راحت میشدم..اما حالا در نسخه جدید این مشکل هست؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید!!!! عکس هم ضمینه کردم.
![]()
یا سلام..من total security 2010 را نصب کردن..چطور میشه این error عا را skip کنم؟؟هر کاری میکنم..نمیشه!!قبلا total 2009 داشتم و برداشتن تیک راحت میشدم..اما حالا در نسخه جدید این مشکل هست؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید!!!! عکس هم ضمینه کردم.
![]()
خوب توی همین عکسی که گذاشتی توی همون خونه های مربعی شکل کلیک کنی و تیکشون رو بزنی اونا رو skip میکنه.توی خود تنظیمات هم در مورد ویندوز لاو مسنجر گزینه غیر فعال رو گذاشته بوی بخش
Encryption تنظیمات آپدیت ویندوز هم که مربوط به کنترل پنل می شه ولی در حالت کلی توی همین صفحه رو که تیک بزنی skip مشن
دوست خوبم..من هم همین کار شما را کردم..ولی بعد از اینکه skip میزنم و بعد close میکنم..هیچ اتفاقی نمیافته!!!
..............................................
شما وقتی تیک skip رو زدی دیگه صفحه رو close نکن همو دکمه start رو بزن تا تغییرات روی پنل آنتی ویروس اعمال بشه ......من همیشه همین طوری عمل می کنم و هیچ مشکلی نیست .
من وقتی تیک skip همه را میزنم ..دیگه دکمه start <جود نداره و غیر فعال میشه!!فقط دکمه close میمونه!!!من در 2009 این مشکل را همین طور حل میکردم ولی در 2010 نمیدونم چرا اینطوریه!! نکنه به خاطر ویندوز ویستا اینطوریه؟؟!!
.................................................. ...............................
سیستم عاملت ویستا هست ؟!؟!؟!؟ چرا ویندوز 7 استفاده نمی کنی نسخه 2010 به طور قابل ملاحظه ای برای 7 ساخته شده .......در مورد مشکلت هم می شه یه عکس بزاری .........در ضمت روی آیکون بیت دفندر در پایین سمت راست کنار ساعت کلیک راست کن و در setting تیک این گزینه های رو کلا بردار تا راحت بشی ........البته راه اصلی اینه که همون گزینه استارت رو بزنی تا خودش تنظیمات رو انجام بده .( البته اگه وقت داری و حوصله )
دوست عزیز ممنون که به دوستان دیگه کمک میکنید. اما باید بگم که وقتی شرکتی نه چندان کوچک در مشخصات مورد نیاز برنامه جهت نصب مینویسه که از چه سیستم عامل هایی پشتیبانی میکنه روی حرفش هم باید وایسته چون استفاده کنندگان از اون برنامه گاهی ممکنه به میلیونها نفر برسه و مسئولیت ساپورت اون نرم افزار رو خود شرکتش باید انجام بده.
الان هم بیت دفندر تمام محصولاتش بر روی هر 3 ویندوز اکس پی, ویستا و ویندوز7 کا میکنند و هیچ جایی اشاره نشده که نسخه 2010 برای ویندوز 7 ساخته شده. اتفاقا متخصصان و افراد حرفه ای بیشتر تاکید دارند که از ویندوز اکس پی استفاده بشه.
در کل اگر نرم افزاری مشکل داره بهتره که مشکلش رو با خود بیت دفندر در میان بگذارید. اگر اون مشکل رو براتون حل نکردند و شما هم نتونستید با اون کنار بیاید چاره کار عوض کردن ویندوز نیست بلکه عوض کردن آنتی ویروس است.
![]()
.................................................. .................................................. ........
حرف شما کاملا درست هست ....اما منظور من این نبود که بگم این نرم افزار مختص ویندوز 7 هست .در ضمن من خودم یکی از طرفداران بیت دفندر هستم و از نسخه 2008 به بعد دارم استفاده می کنم .........تا همین اواخر هم نسخه 2009 internet security روی ویندوز 7 من نصب بود که بعد آمدن نسخه 2010 به طور خود کار خودش رو به نسخه جدید بروز رسانی کرد و یه پیغام هم فرستاد که نسخه 2010 جهت استفاده در ویندوز 7 پیشنهاد میشه و نسخه 2009 روی ویندوز 7 به دستی کار نمی کنه ( مال من که فایر والش غیر فعال بود و هم با تکسان و هم با خود دفتر سرکت در رومانی مکاتبه داشتم و گفتن که نسخه 2009 مناسب برای ویندوز7 نیست و بهتره تا آمدن نسخه 2010 صبر کنی چون نسخه 2010 بهتر با ویندوز 7 Config میشه ) .
بعد من هم نگفتم که ویندوز عوض بشه ...
در کل از راهنماییتون ممنون
من هم همین مشکل رو دارم. از ویندوز 7 استفاده می کنم و از bitdefender total security 2010
من که نتونستم کاریش بکنم...مجبور شدن unistall کنم و دوباره total 2009 را نصب کردم..خیلی حیف شد!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)