Outpost Security Suite Pro 7 نصب کنم و آنتی ویروس آویرا و فایروال outpost پاک کنم ، این کار انجام بدم
Outpost Security Suite Pro 7 نصب کنم و آنتی ویروس آویرا و فایروال outpost پاک کنم ، این کار انجام بدم
سلام به N-95
اگه از آنتی ویروسه قبلی راضی هستین بزارین باشه.
ولی OUTPOST SECURITY SUITE هم کارش خوبه.درواقع خوب پاک میکنه.قبل از پاک کردن هم فایل مورد نظر رو تو guarantine میزاره تا اگه اشتباهی یه کرک یا فایلی بود که شما نمی خاین پاک بشه بتونین رستورش بکنین.
برای پاک کردن همیشگی مالوارها هم میتونین بالا سمت راست گزینه remove all رو بزنین که به طور کامل پاک میکنه.
البته نمیدونم نسخه ای که میخواین نصب کنین کدومه.ولی تو oss 7.5 ویژگیهای جدیدی اضافه شدن از جمله تشخیص بدافزار بدون امضا(یه حالت هوشمند برای شناسایی فعالیتهای مخرب و مشکوک) و همچنین تکنو لوژیهایی که اضافه شدن
نسخه اصل oss 7.5 احتمالا یه ماه دیگه ارائه بشه
----------------------------------------------------------------
در مورد لیک تست CLT دوباره این تست رو انجام دادم.البته با بلوک کردن فعالیتهای سیستم گارد که تونست 340 از 340 رو پاس کنه(البته بهتر اتو رول رو غیر فعال کنین تا تمام سوال جواب ها رو دستی انجام بدین)
با تشکر
سلام بتمن عزیز هم فرمودند که این برنامه بعضی وقت ها نتایج عجیبی بدست آورده ولی با این حال اینم تست با برنامه online armor premium البته بهتره بقیه بحث در این مورد در تاپیک فایروال ها ادامه پیدا کنهدر مورد لیک تست CLT دوباره این تست رو انجام دادم.البته با بلوک کردن فعالیتهای سیستم گارد که تونست 340 از 340 رو پاس کنه(البته بهتر اتو رول رو غیر فعال کنین تا تمام سوال جواب ها رو دستی انجام بدین)
![]()
پست تکراری
پاک شود............
Last edited by jolan57; 08-04-2011 at 02:14.
سلام
اینم تاپیک Leak Test + نتایج + !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
جالب بود.
بهتر یه تست جدید پیدا بشه.چون دیگه بیشتر نرم افزارهاCLT رو پاس میکنن.
با شما موافقم .تو تاپیک فایروالها میشه این مطلب رو دنبال کرد.
ایا یه سریال برای رجیستر کردن فایروالout post سراغ دارین ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض معذرت یادم رفت بگم که موقع آزمایش CLT رو OSS 7.1 ، این فایروال رو Auto - Learn mode بود و رولها رو به صورت اتوماتیک Alow میکرد.
برای تغییر این وضعیت باید رو آیکن OSS رایت کلیک کنین و اتو لیرن رو غیر فعال کنین.
بعد از این کار با انجام دوباره تست تو تمام حالت ها از شما سوال میکنه که در نهایت دوباره امتیاز 340 رو نشون میده(یعنی بدون دستکاری و بلوک کردن اضافی)
با تشکر
Last edited by newsoft; 08-04-2011 at 19:25.
سلام
باید هم رویه این حالت باشه
!
تا ببینیم خود فایروال با تنظیمات خودکارش چگونه عمل میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)