دوستان عزیز من نورتون 2006 live update کردم والان ویروس کشم به روز شده سوال داشتم که وقتی ویندوز عوض کردم می تونم اینupdate کردم تو سی دی یا تو هارد بریزم یا باید از دوباره update کنم از راحی که به من یاد میدید ممنونم
دوستان عزیز من نورتون 2006 live update کردم والان ویروس کشم به روز شده سوال داشتم که وقتی ویندوز عوض کردم می تونم اینupdate کردم تو سی دی یا تو هارد بریزم یا باید از دوباره update کنم از راحی که به من یاد میدید ممنونم
خدا خیرت بده دوست عزیز. ما تو Norton Internet Security 2008 گیر کردیم. وای به حال N360 2 .
بهتره فراموشش کنی.
لطفا پاسخ من را بدهید ممنون از کمکتون
این توی یکی از فروم های روسی معرفی شده
من تست نکردم ولی نوشته بود که نسخه کامل با کرک
ریسک دانلودش با شماست
حجمش 78 MB
Norton 360 2.0.0.242 (2008) Full Download
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by eman; 27-03-2008 at 12:08.
دوست عزیز hamilton کرک انتی ویروس نورتون می خوام کسی میدونه بگه ممنون
دوست عزيز هنوز كرك معتبري كه براي محصولات 2008 نورتون منتشر شده باشه وجود نداره.من و دوست عزيزمون Batman روشهاي مختلفي را داريم تست ميكنيم تا ببينيم ميتونيم به نتيجه قطعي برسيم يا خير.به محض اينكه كرك معتبري منتشر بشه حتما در اختيار دوستان قرار خواهيم داد.
سلام به همه بروبچ
من طبق تعریفهایی که یک مجله از نرم افزار Norton360 کرده بود این نرم افزار رو نصب کردم.اما این برنامه به جای اینکه کمک حال من بشه مایه دردسرم شده.
این برنامه در هنگام Optimize کردن درایو ها زمان زیادی رو تلف میکنه و در آخر هم هیچکاری انجام نمیده.
در هنگام Update شدن هم تنها لطفی که به من کرد به اتمام رساندن ۲ ساعت باقیمانده اکانتم بود.
وقتی هم که از روی سیستمم Remove کردم با وجود اینکه پیغام داد که کاملاً پاک شده اما وقتی وارد قسمت Security Center میشم اسم این بلای نازله رو در کنار اسم Anti Virus جدیدم مینویسه و میگه که هم اکنون هم در حال اجرا است.
میخواستم از دوستانی که احتمالاً با این برنامه بلای جان بنده آشنایی دارند در خواست کنم که منت گذاشته و بهم کمک کنند.
در ضمن سیستم عامل من Vista Home Basic میباشد.
وارد لینک زیر شوید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در پایین صفحه لینک دانلود Norton Removal Tool قرار داره.برنامه را دانلود کنید و اجرا کنید تا N360 به طور کامل از روی سیستم پاک بشه.(احتمالا چند تا از کلید های رجیستری باقی موندن)
دوستان من به یه نتیجه در مورد NIS 2008 رسیدم . شما حتی اگر به اینترنت هم وصل نباشید و فقط بر روی Run Live update کلیک کنید آنتی ویروس از کار می افته . من دیروز تست کردم . جالب اینکه این کار از طریق آنلاین نمی افته باید یه فایلی موقع نصب 2008 باشه که ورژن برنامه رو با نرم افزار سیمانتک کنترل کنه . من متوجه شدم ورژن فایل کرک 2007 ، 10.0.0.86 ه . ولی همون فایل بعد از نصب 2008 ورژنش میشه .15.0.2.23 من حتی دستکاری در سورس اولی کردم و ورژنش به 15 ... تغییر دادم ولی بعد از اینکه تایید شد یه چند ساعتی طول نکشید که دوباره از کار افتاد بدون اینکه به اینترنت وصل بشم . متوجه ورژن نرم افزار سیمانتک شدم که دیدم در ورژن 2007 با 2008 هم فرق داره . باید دوستان رو این موردی که گفتم کار کنیم . البته من دارم روش کار میکنم . ولی خوب اینجاش مهمه که هر چی هست تو پی سی خودمونه ربطی به آنلاین شدن نداره.
موفق باشید
دوستان من قبلا هم گفتم بهتره از live update استفاده نكنيد
من هنوز هم دارم از كرك siro استفاده مي كنم و هنوز هم كار مي كنه فقط تنها كاري كه انجام مي دم
اينه كه فايل هاي آپديت رو دانلود مي كنم
به همين راحتي
حالا اگر live update مزيت هاي ديگه اي داره به ما هم بگيد
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)