تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 1004 اولاول ... 347480818283848586878894134184584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

دوستان ابن مخابرات ارومیه داغونمون کردن . تو شرقی ملت با مکس نت دارن با 200 دانلود میکنن ما پین
    مون 1000 سرعت دانلودمون 40 !!!!
    این تعرفه ای که من گرفتم (مکس) با 5 گیگ ترافیک تو شرقی یه گیگ از اینجا بیشتره یعنی 6 گیگ میدن

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

آره اتفاقا امروز زنگ زدم اینو گفتم بهشون . گفت به ما ربطی نداره به بخش فروش بگید . ظلم آشکار !

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما چطور مطلع شدی که شرایط عوض شده؟ چون مخابرات سیستم اطلاع رسانی معتبری که نداره!

منم همين سوال رو دارم

من همين الان چك كردم ديدم كه از من حجم كم شده ، از قرار معلوم ساعات رايگان 12 تا 8 به تله بوده

امشب تست ميكنم ببينم دقيقا چه خبره، اگه از 1تا5 شده باشه من يكي فورا تخليه ميكنم چون اصلا ارزش نداره نه پينگ مناسبي داره نه سرعت دانلود، كلا هيچي نداره من يكي كه دلم به ساعات رايگانش خوش بود حالا كه ظاهرا اينم نداره پس كاملا بي فايده س خودمو علاف اين شركت بكنم.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینترنت چرا اینطوری شده بیشتر سایت ها باز نمیشن همش داره این طوری میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان هم استاني اروميه اي حالا چكار بايد كرد!! با اين وضع كه ديگه اصلا نمي شه كار كرد همينتوري تو روزه روشن سرمون كلاه گذاشتن 24 تا 8 صبح شد 1 تا 5 صبح واقعا افتضاحه اين اينترنت مخابرات! علت اين كارم نمي گن جالبه واقعا!!

6. این کاربر از idsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کار خاصی که نمیشه انجام داد. در کل به صورت حضوری برین اعتراض کنید که چرا شرایط رو عوض کردن؟ و اگه جواب سربالا دادن همون موقع برگ تخلیه رو پر کنین. تنها راه همینه که حداقل عدم رضایتتون رو نشون میدید!

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان هم استاني اروميه اي حالا چكار بايد كرد!! با اين وضع كه ديگه اصلا نمي شه كار كرد همينتوري تو روزه روشن سرمون كلاه گذاشتن 24 تا 8 صبح شد 1 تا 5 صبح واقعا افتضاحه اين اينترنت مخابرات! علت اين كارم نمي گن جالبه واقعا!!
    به اين ميگن " آسيابِ حسن فروكن " !!!

از قراره معلوم مخابرات اروميه نامردترين مخابرات در ايرانه ، آخه كدوم شركتي مياد ساعات رايگانش رو يكباره و بدون اطلاع تغيير بده علاوه بر اينها وضعيت پينگ و سرعت دانلود هم كه فاجعه س در مقايسه با ساير استانها

اميدوارم مديراي ارشد مخابرات هرچه سريعتر عوض بشن و گرنه با وجود منحوس همچين عناصر بي عرضه و بدون غيرت كه ذره اي به فكر پيشرفت شهرشون نيستن، وضع اينترنت در كل استان همينطور باقي خواهد موند

من يكي كه حتما تخليه ميكنم، باز هم بايد دنبال isp‌ بگردم
    Last edited by urumchi; 13-06-2011 at 01:24.

9. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

صفحه فرم بازرسی و رسیدگی به شکایات شركت مخابرات

http://tci.ir/comments/form.aspx?lang=Fa

از همه دوستان خواهش ميكنم از شركت مخابرات اروميه بخاطر وضعيت بسيار بد اينترنت در استان شكايت كنند

مطمئنا اگر تعداد زيادي شكايت به دفتر بازرسي اين شركت ارسال بشه ترتيب اثر داده خواهد شد

تا زماني صداي اعتراض ما در نياد و به گوش مسئولين ارشد مخابرات كشور نرسه وضعيت به همين شكل خواهد بود چرا كه بخش عمده اي از مشكلات و مسائل مربوط به اينترنت استان تقصير مسئولين بي كفايت مخابرات اروميه هستش

11. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

8

دیشب چه وضعیتی بود به این عکس نگاه کنید :

نمیدونم مال شما هم اینطوری بود ؟ فقط از اول شب صفحه ها فقط در حال لود بودن انقدر صفحات لود شدن چشمام اینطوری شد
    سال قبل از آنا داشتم همیشه پینگ خیلی بالایی داشت چند ماه پیش از شاتل گرفتم که افتضاح بود الان هم از مکس نت دارم واقعا کیفیتشون خوبه تقریبا سرعت دو برابر سرعت آناست فقط دیشب کیفیت خیلی پایین بود و اغلب سایت ها مثل یاهو باز نمیشدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

دیشب چه وضعیتی بود به این عکس نگاه کنید :

نمیدونم مال شما هم اینطوری بود ؟ فقط از اول شب صفحه ها فقط در حال لود بودن انقدر صفحات لود شدن چشمام اینطوری شد
    سال قبل از آنا داشتم همیشه پینگ خیلی بالایی داشت چند ماه پیش از شاتل گرفتم که افتضاح بود الان هم از مکس نت دارم واقعا کیفیتشون خوبه تقریبا سرعت دو برابر سرعت آناست فقط دیشب کیفیت خیلی پایین بود و اغلب سایت ها مثل یاهو باز نمیشدن
    سلام داداش .... آره دیشب افتضاح بود مال منم که ترکانته دیشب واقعا نت پوکیده بود!!!

....

راستی بچه ها از شکایتتون نگذرید من جاتون بودم میرفتم مخابرات حسابشونو میزاشتم تو کف دستشون! خیلی بیلیاقته این مخابرات ارومیه!

14. 2 کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •