این تعرفه ای که من گرفتم (مکس) با 5 گیگ ترافیک تو شرقی یه گیگ از اینجا بیشتره یعنی 6 گیگ میدن
این تعرفه ای که من گرفتم (مکس) با 5 گیگ ترافیک تو شرقی یه گیگ از اینجا بیشتره یعنی 6 گیگ میدن
آره اتفاقا امروز زنگ زدم اینو گفتم بهشون . گفت به ما ربطی نداره به بخش فروش بگید . ظلم آشکار !
منم همين سوال رو دارم
من همين الان چك كردم ديدم كه از من حجم كم شده ، از قرار معلوم ساعات رايگان 12 تا 8 به تله بوده
امشب تست ميكنم ببينم دقيقا چه خبره، اگه از 1تا5 شده باشه من يكي فورا تخليه ميكنم چون اصلا ارزش نداره نه پينگ مناسبي داره نه سرعت دانلود، كلا هيچي نداره من يكي كه دلم به ساعات رايگانش خوش بود حالا كه ظاهرا اينم نداره پس كاملا بي فايده س خودمو علاف اين شركت بكنم.
اینترنت چرا اینطوری شده بیشتر سایت ها باز نمیشن همش داره این طوری میشه![]()
دوستان هم استاني اروميه اي حالا چكار بايد كرد!! با اين وضع كه ديگه اصلا نمي شه كار كرد همينتوري تو روزه روشن سرمون كلاه گذاشتن 24 تا 8 صبح شد 1 تا 5 صبح واقعا افتضاحه اين اينترنت مخابرات! علت اين كارم نمي گن جالبه واقعا!!
کار خاصی که نمیشه انجام داد. در کل به صورت حضوری برین اعتراض کنید که چرا شرایط رو عوض کردن؟ و اگه جواب سربالا دادن همون موقع برگ تخلیه رو پر کنین. تنها راه همینه که حداقل عدم رضایتتون رو نشون میدید!
به اين ميگن " آسيابِ حسن فروكن " !!!
از قراره معلوم مخابرات اروميه نامردترين مخابرات در ايرانه ، آخه كدوم شركتي مياد ساعات رايگانش رو يكباره و بدون اطلاع تغيير بده علاوه بر اينها وضعيت پينگ و سرعت دانلود هم كه فاجعه س در مقايسه با ساير استانها
اميدوارم مديراي ارشد مخابرات هرچه سريعتر عوض بشن و گرنه با وجود منحوس همچين عناصر بي عرضه و بدون غيرت كه ذره اي به فكر پيشرفت شهرشون نيستن، وضع اينترنت در كل استان همينطور باقي خواهد موند
من يكي كه حتما تخليه ميكنم، باز هم بايد دنبال isp بگردم![]()
Last edited by urumchi; 13-06-2011 at 01:24.
صفحه فرم بازرسی و رسیدگی به شکایات شركت مخابرات
http://tci.ir/comments/form.aspx?lang=Fa
از همه دوستان خواهش ميكنم از شركت مخابرات اروميه بخاطر وضعيت بسيار بد اينترنت در استان شكايت كنند
مطمئنا اگر تعداد زيادي شكايت به دفتر بازرسي اين شركت ارسال بشه ترتيب اثر داده خواهد شد
تا زماني صداي اعتراض ما در نياد و به گوش مسئولين ارشد مخابرات كشور نرسه وضعيت به همين شكل خواهد بود چرا كه بخش عمده اي از مشكلات و مسائل مربوط به اينترنت استان تقصير مسئولين بي كفايت مخابرات اروميه هستش
دیشب چه وضعیتی بودبه این عکس نگاه کنید :
نمیدونم مال شما هم اینطوری بود ؟ فقط از اول شب صفحه ها فقط در حال لود بودن انقدر صفحات لود شدن چشمام اینطوری شد
سال قبل از آنا داشتم همیشه پینگ خیلی بالایی داشت چند ماه پیش از شاتل گرفتم که افتضاح بود الان هم از مکس نت دارم واقعا کیفیتشون خوبه تقریبا سرعت دو برابر سرعت آناست فقط دیشب کیفیت خیلی پایین بود و اغلب سایت ها مثل یاهو باز نمیشدن
سلام داداش .... آره دیشب افتضاح بود مال منم که ترکانته دیشب واقعا نت پوکیده بود!!!
....
راستی بچه ها از شکایتتون نگذرید من جاتون بودم میرفتم مخابرات حسابشونو میزاشتم تو کف دستشون! خیلی بیلیاقته این مخابرات ارومیه!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)