سلام
پیشنهاد من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پیشنهاد من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گیم میکر هم میشه 3d ساخت (یکم هنر میخاد!)
ولی اگه میخای بازی حرفه ای بسازی یا UDK یا Unity.
تا اونجایی که من میدونم Unity راحت تره ولی کیفیت کار با UDK بهتره.
به نظرم 3d game studio رو انتخاب نکن چون بعدا که یاد گرفتیش دوباره میخای بری یه انجین پرفدرت تر رو امتجان کنی.عوض کردن انجین هم خیلی کار سختیه!!!
این نظر من بود.
شما مطمئنید گیم میکر فول بلدید؟سلام
من game maker رو بلدم همه چیزیش رو ولی بعضی چیزا هست که اصلا نمیشه درست کرد بعد زبان برنامه نویسیش خیلی خیلی مسخره ست اصلا برا برنامه نویسی تولید نشده من می خوام بازی سه بعدی بسازم برای شروع چه برنامه ای رو پیشنهاد می کنید
3d game studio یه مدتی دنبالش بودم اما اصلا نفهمیدم
شما تو این سوال ساده موندید اون وقت میخواید برید با یونیتی یا یو دی کی کار کنی؟
||
/\
می خوام زاویه ی یه شی بره به طرف موس .یعنی مثلا یه فلش تو جای خودش زاویش تغییر کنه به سمت زاویه ی فلش
دوست عزیز گیم میکر فقط 25 دلار نباید با یونیتی و گیم استدیو مقایسه بشه دوماش :گیم میکر زبان برنامه نویسی بدی نداره مثل c# باحال نیست ولی مسخره هم نیست...
باید از راگدول استفاده بشه که اونم در حد کار شما نیست.سلام دوستان عزیز
من می خواستم بدونم مثلا چجوری میشه یه ابجکت وقتی پاش خورد به یه ابجکت دیگه نامبود بشه و اگه دستش خورد یه کاره دیگه بکنه
برید دنبال اکستریم فیزیک.
شما که از پرهام تازه کار تــــــــــــــــــــــــ ریچه ربطی به فیزیک داره؟!!!
![]()
![]()
خودتو گرفتی ها.....( جونم پرویز , کلی چیز میز گذاشت والا من تاحالا ندیدم این جوری خودشو بگیره
)
من هنوز اون سوالی که تو پرو میکرز راجب کالیژن کرده بودی یادم نمیره.شما که از پرهام تازه کار تــــــــــــــــــــــــ ریچه ربطی به فیزیک داره؟!!!
![]()
![]()
خودتو گرفتی ها.....( جونم پرویز , کلی چیز میز گذاشت والا من تاحالا ندیدم این جوری خودشو بگیره
)
||
/\
به فیزیک ربط داره شما بلدی نیستید.اگر بخوایم بگیم هر وقت یک ابجکت به جسمی خورد سرعتش بشه 0 و هر وقت با اون جسم که برخورد کرده و سرعتش شده 0 تماس نداشت سرعتش بشه 2 باید چه کرد؟!!!!
اگه بخواید دو ابجکت رو کنار هم قرار بدید و اون آبجکت حرکت کنه تو حرکت هر دو آبجکت مشکل پیش میاد.
اگه از راگدول استفاده کنید تمام اجازا به صورت جدا در میاد.
پا جدا دست جدا
در اون صورت میشه یه شرط تعیین کرد که در صورت برخورد bullet با پا فلان کار انجام بشه.
احتمالا" چون شما تازه کار هستید اینارو درک نمیکنید.
خاک تو سرت پژدو گیم که شما نویسنده مقالات یونیتیش هستید!
Last edited by troy3; 26-01-2012 at 18:38.
اولا اون سوال سر کل کل بوده....دوما رادگول هم تاحالا استفاده کردم....خوش به حال تو که درک میکنی....سوما من خیلی وقته نمینویسم.....چهارما خـــــــــاک تو سر بی عرضت که خودت نتونستی بری بنویسی....پنجما شما وقتی فک میکردی بین سرپایی و دمپایی فرقه من بازیساز بودم؟! ششما...بنال بینم تخصصت چیه؟!
من اصلا" حوصله کل کل با تو رو ندارم چون ارزش رو نداری که وقتم رو تلف کنم.
من سابقه شما رو کامل دارم از تی تی گیمز گرفته تا پرشین دیزاینر پس زیاد خودت رو دست بالا نگیر چون من خیلی از تو با سابقه ترم.
از دعوا های چند روز پیش تی تی گیم هم خبر دارم که چه گندی بالا اوردی.
یه بار هم سر همین بلیزارد یه دعوا راه انداختی ...
اگه میدونستی کیم اینقدر حرف نمیزدی.
من مثل شما نیستم نمینالم , درست و حسابی حرف میزنم.
معلومه که دیگه نمینویسید چون اونا دونستن که چیزی بارتون نیست.
اخلاق مهمترین چیز تو هر حرفه ایه که شما ندارید.
شاهد باشید که خود شما اول شروع کردید نه من.
Last edited by troy3; 26-01-2012 at 19:15.
با عرض معذرت به خاطر رفتار بد من.
ازتون معذرت میخوام.
لطفا" ادامه ندید چون این بحث نتیجه ای در بر نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)