فقط ریکاوری درایو c بسه. complete ریکاوری رو در مواقع ضروری که درایو c ریکاوری نمی شه استفاده کن![]()
فقط ریکاوری درایو c بسه. complete ریکاوری رو در مواقع ضروری که درایو c ریکاوری نمی شه استفاده کن![]()
احتمالا شما ویندوزتو عوض کردی و در اثر تعویض ویندوز کلید fn کار نمیکنه.
معمولا با نصب ویندوز پارتیشن ریکاوری پاک نمی شه. همونطور که دوستمون گفتن در هنگام بوت دکمه f10 رو بزنید و وارد منوی ریکاوری بشید
سلام
دوستان من میخوام ویندوز 7 ...64 بیتی رو تو سونی sr خودم با سیستم ,vist 64 biti نصب کنم خالا سوالم اینه:
آیا راهی وحود داره که ریکاوری سونی رو بازسازی کتم اینبار سامل ویندوز 7 و برنامه ها بشه طوری که عین الاتش باشه یعنی با f10 برم تو ریکاوری سونی ولی با ذیندوز 7 و برنامه های سونی ؟؟؟
مرسی
(البته از نرم افزارهائی مثل آکرونیس نگید .... میخوام دقیقا عین ذیکاوری سونی بوت بشه)
Last edited by Mig33; 26-12-2009 at 19:41.
من که فکر نکنم همچین چیزی امکان داشته یاشد.حالا دوستان هم نظر میدن
میگ جان پیدا کردم یه سری اینجا بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
پارتیشن بندی 7 هم مثل اینه؟
اگه انجا رو بخونم می تونم 7 رو هم پارتیشن بندی کنم؟
بله هیچ فرقی نداره. یه نرم افزار خوبم هست برا پارتیشن بندی هست می تونی دانلود کنی. البته 50 مگابایته!
Download paragon partition manager
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه سوالی دارم. من ویندوز اصلیمو پاک کردم و 7 نصب کردم. چه جوری می تونم دی وی دی ریکاوری بسازم؟؟؟؟؟؟
(درایو ریکاوریم پاک نشده)![]()
تو درایو ی که لاجیکال یا پریماری!!اون درائوی که تو قسمت پارتیشن بندی ویندوز به رنگ ابی کمرنگ
دیده میشه میشه ویندوز نصب کرد؟اخه درایوی که قابلیت بوت داره ابی پررنگه و اونیکی کمرنگ تو کم رنگ نمیشه؟واسه داشتن2ویندوز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)