تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 1178 اولاول ... 3474808182838485868788941341845841084 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با تشکر از جوابتون
    خب دلیل اصلی خرید از سایت هم همین ترس از جابجایی اجناس هست همچنین من کوپن های فراوانی رو جاهای مختلف برای سایت dell پیدا کردم همین الان هم 500 دلار تخفیف داره و از نظر قیمت فکر کنم ارزون تر از اینجا در بیاد مثلا dell روی لپتاپ های 1530 یک هارد 500 گیگ اکسترنال رو مجانی میگذاره ولی در ایران همچین خبری نیست همچنین شما هیچوقت نمی تونید توی ایران لپتاپی پیدا کنید که هم سی پی یو 2.8 باشه هم رم 4 گیگ و هم هارد 500 و همیشه یکی از این ها کمه
    به همین دلیل دیدم خرید از سایت در هر صورت به نفع هست
    حرف شما منطقی است و در ایران خیلی چیزها پیدا نمی شود. امیدوارم روزی با رفع تحریم ها و محدودیتها ما هم بتوانیم اجناسمان را به طور مستقیم از تولید کننده ها بخریم و از آن مهمتر اینکه بتوانیم از خدمات بی نظیر پشتیبانی آنها استفاده کنیم. اما فکر می کنم شما باید دنبال کسی باشید که قصد دارد از آمریکا به ایران بیاید چون از جاهای دیگر خرید از سایت مناسب نیست. مثلاً اگر به سایت خاورمیانه HP بروید می بینید که امکان کاستمایز کردن خیلی خیلی محدود شده و چند گزینه بدرد نخور را می شود تغییر داد. و اروپا هم که داستان مالیات های سنگین خود را دارد. راستش خود من هم اول می خواستم مثل شما از کسی بخواهم که اینکار را انجام دهد اما دیدم کمتر کسی قبول می کند که چند کیلو لپ تاپ را از آمریکا حمل کند و مسئولیتش را هم بپذیرید. این شد که تصمیم گرفتم بروم دبی و با اختلاف قیمتی که وجود دارد خرج سفر را در می آورم و در عوض هم جنس اوریجینال می خرم و هم گشت و گذاری کوتاه می توانم داشته باشم. در مورد گمرکی هم سوال کردم گفتند در خیلی موارد اصلاً گیر نمی دهند برای یک لپ تاپ و اگر گیر بدهند هم 50 هزار تومان می گیرند(برای هر لپ تاپی که باشد). خرید از امارات هم به دو جهت خوب است. یکی اینکه مثل ایرانیها نیستند و اصلاً حاضر نیستند برای یک رم بی ارزش اعتبار خود را زیر سوال ببرند(راستش را بخواهد خیلی هایشان هم اصلاً بلد نیستند و فقط تاجرند) و از طرفی قیمت ها گاهی از آمریکا هم ارزان تر است. مثلاً همین HP که در چین تولید می شود یا Dell هایی که در مالزی تولید می شوند هزینه حمل بالایی تا آمریکا دارند اما فاصله تا امارات کمتر است و برای کمپانی هم می ارزد که ارزان تر جنس را تحویل بدهد. جنس ها را ارزان تر هم می فروشند چون بازار خاورمیانه بازاری نیست که با دلار آمریکا پول خرج کند(همیشه ایران را هم مدنظر دارند چون بزرگترین بازار غیر رسمی آنهاست). به هرحال برای من هم جالب است ببینم کسانی که مثل من روی اصالت کالا وسواس دارند چه روشی را انتخاب می کنند. ضمناً من امروز با 1530 کمی کار کردم. راستش کیفیت مانیتور اصلاً راضی کننده نیست...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ماکو

پيش فرض

من یه سفر دارم میرم استانبول . آیا اگه از اونجا بخرم برام ارزونتر در میاد ؟!
    من شوهر خالم استانبول زندگی میکنه خودش رفت از دبی خرید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahmad rayaneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان خواهشا یه سر به تاپیک و پست زیر بزنید و بنده رو راهنمایی کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mark3257's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بدليل تکراري بودن حذف شد
    Last edited by mark3257; 05-06-2008 at 12:08.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیز من قبلا از راهنمایی های اساتید این فروم استفاده کردم که همگی مفید بودند. یک لپتاپ برای کارهای پردازشی (محاسباتی) سنگین اما با گرافیک متوسط و وزن کم می خواهم. و کیفیت صفحه نمایش هم برام خیلی مهمه.حداقل پارامترهای اصلی من عبارتند از:
    CPU:T9300 RAM: 3GB وزن: هرچه کمتر
    خودم این مدل سونی را با قیمت تقریبی 2195000 انتخاب کردم
    SONY SZ780N7
    CPU: Intel® Penryn processor T9300 2.5 GHz Processor Speed (6MB L2 Cache, 800MHz FSB)
    RAM: 3072 MB DDR2
    200 GB SATA (7200 rpm)
    DVD+RW Double Layer / DVD±RW Drive
    5800 mAh Li-ion
    Display: 13.3'' Razor Thin WXGA with XBrite™ Technology (1280x800)
    VGA: NVIDIA Geforce® 8400M 1343MB + Intel Mobile GMA X3100 with 358MB Total Available (64 dedicated)Graphics Memory
    Modem: Integrated V.90 Modem with RJ-11 interface
    LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
    Wireless LAN: Intel® PRO/Wireless 4965AGN (802.11a/b/g/n)
    BlueTooth: Integrated A2DP Bluetooth® Technology
    I/O: 2x USB 2.0 / i-Link / VGA-Out / Memory Stick Pro Slot
    Carbon Fiber Body, Integrated Fingerprint Reader, MOTION-EYE Camera, Sprint EvDo WWAN
    Operating System: Microsoft Windows Vista Business/XP Professional Downgrade
    Weight: 1.790 Kg
    Country of Origin: Made in USA
    اما بعد این مدل اچ پی رو دیدم با قیمت 1600000 تومان
    HP Pavilion dv2860
    Microprocessor 2.50 GHz Intel Core 2 Duo processor T9300Microprocessor Cache 6 MB Level 2 cache
    Memory 4096 (2 x 2048 MB)Memory Max Up to 4 GB (Up to 1 GB may not be available due to 32-bit operating system resource requirements)
    Video Graphics NVIDI GeForce 8400M GSVideo Memory Up to 1407 MB (128 MB dedicated)
    Hard Drive 320 GB (2 x 160 GB) (5400)
    Multimedia Drive Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support
    Display 14.1” WXGA High Definition BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
    Fax/Modem High speed 56K modem
    Network Card Ethernet 10/100BT integrated network interface
    Wireless Connectivity Intel Pro/Wireless 2200 802.11b/g Integrated Wireless LAN
    Bluetooth
    Sound Altec Lansing speakers
    3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated
    Keyboard 101 key compatible
    Pointing Device Touch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down pad, volume control, mute buttons, 2 Quick Launch ButtonsPC Card Slots
    • One ExpressCard/54 slot (also supports ExpressCard/34)
    External Ports
    • 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
    • 2 USB 2.0
    • 1 VGA port
    • 1 HDMI connector
    • 1 RJ11 modem connector
    • 1 RJ45 ethernet connector
    • S-video TV out
    • 2 headphones-out
    • 1 mic-in
    • 1 IEEE 1394
    • remote control infrared port (remote optional)
    • cable docking connector
    Weight 2.50 kg (5.59 lbs)

• Integrated finger print reader
    • Vista Home+XP downgrade

نکاتی رو که توی هر کدوم بنظرم مثبت رسیده هم با رنگ قرمز مشخص کردم.
    - اين مدل HP ساخت کجاست؟
    - کيفيت صفحه نمايش اون چقدر با سوني تفاوت داره؟
    - فارغ از قيمت کدام را در مجموع براي کاربرد من برتر مي دانيد؟
    -کيفيت قطعات اچ پي چطور است؟
    -در يک کلام آيا اين مدل سوني ارزش پرداخت 600 تومان بيشتر را دارد؟
    Last edited by mark3257; 05-06-2008 at 12:05.

در آغاز فعالیت mohandes_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض HP بخرم یا Dell مسئله این است

سلام دوستان ، چند وقتی هست که قصد خرید یک فروند لپتاپ رو دارم ولی با وجود تنوع بیش از حد تصمیم گیری بسی سخت و دشوار شده ، بنده مبلغی حدود 1.500.000 تومان حالا یکم بالاتر و یکم پایین تر رو برای خریداری کنار گذاشتم و بین 2 مورد زیر سخت گیر کردم .
    انتخاب اول : HP pavilion DV6880
    انتخاب دوم : Dell XPS M1530

دو انتخاب فوق در یک Level و یک سطح کانفیگ هستند همین است که تصمیم گیری رو دشوار کرده
    مواردی که برام مهم (جدای Cpu , Ram , Hard , VGA ) ، دوام باطری ، کیفیت قطعات ، کمتر داغ شدن laptop ، زیبایی ، Full port بودن و ......

از طرفی گویا HP دارای پشتیبانیه چندان جالبی در ایران نمیباشد و شنیده ام که HP سی دی حاویه درایورهای لپتاپ رو در اختیار یوزر قرار نمیده آیا این صحت داره ؟؟ و اگه این طور هست راه حلش چیه ؟؟؟
    آخه من چی کار کنم این HP بد چشمو گرفته (لامصب دلمو برده)
    نظرتون چیه من چی کار کنم ؟؟؟
    پیشنهاد دیگه ای هم اگه دارید بسیار خوشحال میشم بشنوم .
    پیشاپیش بابت وقتی که میگذارید ازتون ممنون و سپاس گذارم .

در آغاز فعالیت mohandes_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض Hp بخرم یا Dell ؟؟؟

سلام دوستان ، چند وقتی هست که قصد خرید یک فروند لپتاپ رو دارم ولی با وجود تنوع بیش از حد تصمیم گیری بسی سخت و دشوار شده ، بنده مبلغی حدود 1.500.000 تومان حالا یکم بالاتر و یکم پایین تر رو برای خریداری کنار گذاشتم و بین 2 مورد زیر سخت گیر کردم .

دو انتخاب فوق در یک Level و یک سطح کانفیگ هستند همین است که تصمیم گیری رو دشوار کرده
    مواردی که برام مهم (جدای Cpu , Ram , Hard , VGA ) ، دوام باطری ، کیفیت قطعات ، کمتر داغ شدن laptop ، زیبایی ، Full port بودن و ......

از طرفی گویا HP دارای پشتیبانیه چندان جالبی در ایران نمیباشد و شنیده ام که HP سی دی حاویه درایورهای لپتاپ رو در اختیار یوزر قرار نمیده آیا این صحت داره ؟؟ و اگه این طور هست راه حلش چیه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان عزیز من قبلا از راهنمایی های اساتید این فروم استفاده کردم که همگی مفید بودند. یک لپتاپ برای کارهای پردازشی (محاسباتی) سنگین اما با گرافیک متوسط و وزن کم می خواهم. و کیفیت صفحه نمایش هم برام خیلی مهمه.حداقل پارامترهای اصلی من عبارتند از:
    CPU:T9300 RAM: 3GB وزن: هرچه کمتر
    خودم این مدل سونی را با قیمت تقریبی 2195000 انتخاب کردم
    SONY SZ780N7
    CPU: Intel® Penryn processor T9300 2.5 GHz Processor Speed (6MB L2 Cache, 800MHz FSB)
    RAM: 3072 MB DDR2
    200 GB SATA (7200 rpm)
    DVD+RW Double Layer / DVD±RW Drive
    5800 mAh Li-ion
    Display: 13.3'' Razor Thin WXGA with XBrite™ Technology (1280x800)
    VGA: NVIDIA Geforce® 8400M 1343MB + Intel Mobile GMA X3100 with 358MB Total Available (64 dedicated)Graphics Memory
    Modem: Integrated V.90 Modem with RJ-11 interface
    LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
    Wireless LAN: Intel® PRO/Wireless 4965AGN (802.11a/b/g/n)
    BlueTooth: Integrated A2DP Bluetooth® Technology
    I/O: 2x USB 2.0 / i-Link / VGA-Out / Memory Stick Pro Slot
    Carbon Fiber Body, Integrated Fingerprint Reader, MOTION-EYE Camera, Sprint EvDo WWAN
    Operating System: Microsoft Windows Vista Business/XP Professional Downgrade
    Weight: 1.790 Kg
    Country of Origin: Made in USA
    اما بعد این مدل اچ پی رو دیدم با قیمت 1600000 تومان
    HP Pavilion dv2860
    Microprocessor 2.50 GHz Intel Core 2 Duo processor T9300Microprocessor Cache 6 MB Level 2 cache
    Memory 4096 (2 x 2048 MB)Memory Max Up to 4 GB (Up to 1 GB may not be available due to 32-bit operating system resource requirements)
    Video Graphics NVIDI GeForce 8400M GSVideo Memory Up to 1407 MB (128 MB dedicated)
    Hard Drive 320 GB (2 x 160 GB) (5400)
    Multimedia Drive Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support
    Display 14.1” WXGA High Definition BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
    Fax/Modem High speed 56K modem
    Network Card Ethernet 10/100BT integrated network interface
    Wireless Connectivity Intel Pro/Wireless 2200 802.11b/g Integrated Wireless LAN
    Bluetooth
    Sound Altec Lansing speakers
    3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated
    Keyboard 101 key compatible
    Pointing Device Touch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down pad, volume control, mute buttons, 2 Quick Launch ButtonsPC Card Slots
    • One ExpressCard/54 slot (also supports ExpressCard/34)

External Ports
    • 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
    • 2 USB 2.0
    • 1 VGA port
    • 1 HDMI connector
    • 1 RJ11 modem connector
    • 1 RJ45 ethernet connector
    • S-video TV out
    • 2 headphones-out
    • 1 mic-in
    • 1 IEEE 1394
    • remote control infrared port (remote optional)
    • cable docking connector

Weight 2.50 kg (5.59 lbs)

• Integrated finger print reader
    • Vista Home+XP downgrade

نکاتی رو که توی هر کدوم بنظرم مثبت رسیده هم با رنگ قرمز مشخص کردم.
    - اين مدل HP ساخت کجاست؟
    - کيفيت صفحه نمايش اون چقدر با سوني تفاوت داره؟
    - فارغ از قيمت کدام را در مجموع براي کاربرد من برتر مي دانيد؟
    -کيفيت قطعات اچ پي چطور است؟
    -در يک کلام آيا اين مدل سوني ارزش پرداخت 600 تومان بيشتر را دارد؟
    شما حتماً XPS 1330 را هم مد نظر داشته باشید. 1.8 کیلوگرم و با معماری عالی و کارایی فوق العاده. به نظر من سونی ارزش 600 هزار تومان بیشتر را ندارد. xbright هم موضوع خاصی نیست! تکنولوژی سونی است اما در این مدت LCD های سایرین هم پیشرفت کرده اند و الان دیگر نمی شود برتری چندانی برای xbright درنظر گرفت. بهترین کیفیت LCD ها هم متعلق به توشیبا است... ضمناً اگر در ایران زندگی می کنید به هیچ وجه دنبال ویندوز قوی تر نباشید چون کلی پول بابت ویندوز از شما می گیرند و به نظرم حتی بگردید که ارزان ترین ویندوز را روی لپ تاپ پیدا کنید چون قانون کپی رایت در ایران پذیرفته نشده و شما به راحتی می توانید مثلاً vista ultimate را نصب کنید. حتی در خارج از ایران هم می توانید چون طبق قوانین لپ تاپ یک وسیله شخصی محسوب می شود و کسی حق بررسی آن را ندارد...پس دنبال کم ارزش ترین ویندوز باشید...
    Last edited by JiNi; 05-06-2008 at 19:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

انتخاب خیلی سختی است چون این دو هم رقیب هم هستند و به یک اندازه طرفداران پروپاقرص دارند. فقط یک نکته: معماری 1530 اندکی پیشرفته تر است و در واقع تنها رم کارت گرافیک آن سریع تر است. اما در مقابل کیفیت مانیتور و برخی چیزهای دیگر هم hp بهتر است.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما حتماً XPS 1330 را هم مد نظر داشته باشید. 1.8 کیلوگرم و با معماری عالی و کارایی فوق العاده. به نظر من سونی ارزش 600 هزار تومان بیشتر را ندارد. xbright هم موضوع خاصی نیست! تکنولوژی سونی است اما در این مدت LCD های سایرین هم پیشرفت کرده اند و الان دیگر نمی شود برتری چندانی برای xbright درنظر گرفت. بهترین کیفیت LCD ها هم متعلق به توشیبا است... ضمناً اگر در ایران زندگی می کنید به هیچ وجه دنبال ویندوز قوی تر نباشید چون کلی پول بابت ویندوز از شما می گیرند و به نظرم حتی بگردید که ارزان ترین ویندوز را روی لپ تاپ پیدا کنید چون قانون کپی رایت در ایران پذیرفته نشده و شما به راحتی می توانید مثلاً vista ultimate را نصب کنید. حتی در خارج از ایران هم می توانید چون طبق قوانین لپ تاپ یک وسیله شخصی محسوب می شود و کسی حق بررسی آن را ندارد...پس دنبال کم ارزش ترین ویندوز باشید...
    ممنون از راهنماييتان. الان XPS1330 که از نظر کانفيگ با اين مدل ها اچ پي يا سوني که ذکر شد مشابه باشه هم توي بازار هست؟ راستي نظرتون در مورد اون مدل اچ پي چيه؟ با اين کانفيگ و اين قيمت عجيب نيست؟ البته من فقط توي چند سايت ايراني و پاکستاني اونو براي فروش ديدم و ظاهرا اين مدل براي خاورميانه است راستش يکخورده بهش مشکوک هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •