با mr_rayan موافقم
دوستانی که پالس دارن.تا حالا رنگ ال ای دی های چراغ عقب رو کسی عوض کرده؟؟؟؟چقدر هزینه بر میداره؟؟؟
سلام
کسی اینجا بندیت 400 داره؟
می خوام ببینم اگه بگیرم برا تعمیر و قطعات دردسر داره؟
با سلام و احترام خدمت دوستان عزيز
چندتا سوال راجع به گواهينامه موتور سيكلت:
- كجا بايد بريم بگيريم؟ (آدرس دقيق لطفا)
- چه ساعتي؟
- با موتوري كه خودشون ميدن بايد امتحان بديم؟
- امتحانش چجوريه؟
- مدارك مورد نياز كه بايد ببريم اونجا چيه؟
- چقد طول ميكشه گواهينامه صادر بشه؟
ديگه هرچي به ذهنم ميرسيد پرسيدم، اگه نكته ي ديگه اي هست خودتون بگيد.
متشكرم![]()
باید بری شهرک آزمایش تو خیابان جلال ال احمد (شهرک ژاندارمری).
آره با موتور داغون خودشون باید امتحان بدی
امتحانش به این صورت هست که 6 تا مانع با فاصله ی 1 متر از هم میزارن جلوت و شما باید بدون اینکه پات به زمین بخوره از بین این موانع بصورت زیگ زاگ بری
شناسنامه، کارت ملی، چهار قطعه عکس،کارت پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل، یه مقدار هم باشد پول باید داشته باشی و به چندتا حساب که اونجا بهت میگن باید پول واریز کنی
وقتی که تو امتحان عملی قبول شدی معمولا بین 2 تا 4 هفته میتونه طول بکشه که کارت برات پست بشه
حالا شما عکس پخش صوتی رو بزار ببینیم چطوریهقیمتش چنده
شاید ما روی موتور های دیگه گذاشتیم![]()
البته من گواهینامه موتور تو ایران ندارم ولی این فاصله یک متر نیست - حداقل تو همه جا غیر از ایران - این فاصله متناسب با طول خود موتورسیکلت هست . سرعت راندن در بین این موانع باید حداکثر 7 کیلومتر در ساعت باشه تا به مانعی بر نخوریم و از تغییر سمت وزن بدن در حرکت بین اونها باید کمک گرفتتا مانع با فاصله ی 1 متر از هم میزارن
تو انگلستان دو تا مانع آخر رو آبی می ذارند که باید از بین اونها دوبار رفت و دور زد .
یک دایره روی زمین هم می کشند به قطر سه متر که باید درست از روی نوار سفیدش دور بزنید . بعد از این آزمایش . نوبت به تست راندن در بین مسیرهای منحنی و زاویه دار می رسه . باید از یک حلقه حلزونی رد شد و یک مسیر سخت رو بدون توقف کامل طی کرد !
تو ایرانم همینه- این فاصله متناسب با طول خود موتورسیکلت هست .
البته من یه بار همراه یکی از دوستان رفته بودم هرکی قبول میشد یارو اون بیلبیلک هارو فاصلشون رو کمتر میکرد
بدبخت اون اخریا هیچکی نمیتونست قبول شه
چی شد؟ جوابی نبود؟
با سلام
داشتم گشت میزدم توی این تایپک این پست رو دیدم . خواستم بپرسم منظورتون از نینجا چند سی سی هستش. اگر منظورتون همون نینجا معروف با اون سی سی هستش گیرم هم که بیارن وقتی مجوز برای تردد نداره چه فایده. میشه با کمتر از این قیمت توی جنوب کشور پیدا کرد و اورد.![]()
بازم من منظورتون رو درست متوجه نشدم اگر واضح بگید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)