سلام
منابعی که برای ارشد معماری باید بخونیم رو میشه معرفی کنید؟
سلام
منابعی که برای ارشد معماری باید بخونیم رو میشه معرفی کنید؟
فعلا همینطوره، سرریز تهران میگیرن تا اطلاع ثانوی
محتوای مخفی: منابع پیشنهادی
Last edited by farshidshd; 07-07-2012 at 10:33.
چی !؟فعلا همینطوره، سرریز تهران میگیرن تا اطلاع ثانوی
ولی تو تکمیل ظرفیت فکر کنم همه میگیرن ها
آخه این همه واحد جدید هر سال میارن مریض نیسن که !
فقط اسمشون تو دفترچه نیستن تکمیل ظرفیت میگیرن
شاید امسال توی تکمیل ظرفیت اسمشونو بزارن
سلام
به نظرتون ارشد رشته ی اقتصاد گرایش اقتصاد انرژی بهتره یا صنایع گرایش مهندسی مالی ؟
رشته ی کارشناسیم هم اقتصاده
ممنون
منم همینجور
همین سوالو داشتم خواهشا کمک...
و بگید از کی در آزمونها شرکت کردید
دوستان این کلاسای ارشد چطوریاست . هزینش چقدره ؟ من بخوام از الان واسه ارشد بخونم باید چیکار کنم؟
می خواستم یک مقدار در مورد بیوتکنولوژی و ملکول پزشکی(فکر کنم فقط دکترا دارد) راهنمایی کنید
چیز هایی مثل موقعیت شغلی مراکزی که برای کار بیشتر فعال هستند دانشگاه های برتر این دو رشته و توضیحی در مورد زمینه های مختلف کاری وضعیت کلی نسبت به سایر رشته ها
سطح درآمد و....
با تشکر
سلام
در ایران کار و آینده شغلی برای هیچ رشته ای تضمینی نیست. بنابراین برای برآورد آینده شغلی یک رشته، باید به سیاستهای اقتصادی و پژوهشی دولت توجه کرد.
چند سازمان کم و بیش متفاوت ازهم در زمینه بیوتکنولوژی و زیست ملکولی در ایران وجود داره که بعضی در تربیت دانشجو هم سهم دارند.
اگر در آزمون وزارت علوم شرکت میکنید، انتخاب اولتون، نه دانشگاه تهران، بلکه باید پژوهشگاه بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک (پیکانشهر) باشه.
اگر در آزمون وزارت بهداشت شرکت میکنید که رشته از پیش معلومه. تا آنجا که میدونم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه ژنتیک ملکولی با پژوهشگاه نامبرده همکاری میکرده.
چنانچه رشته بیوتکنولوژی پزشکی را انتخاب کنید، بازهم بهتره دانشگاههای تهران را انتخاب کنید که یکیش سازمان انتقال خونه.
با توجه به گسترش کاربرد روشهای ژنتیک ملکولی در تشخیص بیماریها، برای آینده کاری، علاوه بر پژوهشکده ها، میتونید به آزمایشگاههای تشخیصی هم فکر کنید.
بنظر میرسه دولت هم مایل باشه در زمینه بیوتکنولوژی سرمایه گذاری کنه. آینده اش نسبت به خیلی از رشته های علوم پایه بهتره.
سلام
چه رشته ای ؟
تا خدمتتون عرض کنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)