اگه از سایت نرو نرم افزار نروtril رو دان کنم وبعد با سریال فعالش کنم میتونم بصورت کامل از نرو استفاده کنم.
اخه دیگه حوصله دان کردن از سایت های دیگه رو با این اینترنت هندلی ندارم.فکر کنم 350مگ بود که دان کردم که دوروز طول کشیداگه میشه کمک کنین ....![]()
اگه از سایت نرو نرم افزار نروtril رو دان کنم وبعد با سریال فعالش کنم میتونم بصورت کامل از نرو استفاده کنم.
اخه دیگه حوصله دان کردن از سایت های دیگه رو با این اینترنت هندلی ندارم.فکر کنم 350مگ بود که دان کردم که دوروز طول کشیداگه میشه کمک کنین ....![]()
trial های 15 و 30 روزه رو اگر سریال معتبر داشته باشی مشکلی نداره و میتونی بصورت کامل از نرم افزار استفاده کنی
درمورد این مشکل میتونید کمک کنید ؟![]()
به نظر شما میتونم از سریال این نرویی که از اسان دانلود دان کردم استفاده کنم.؟؟
![]()
اگه رو یکی از پارت ها خطا میده اون پارت رو دوباره دانلود کن ببین درست میشه و به احتمال زیاد هم باید درست بشه.
شاید repair هم بکنید درست بشه.
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
اگه همون نسخه هست باید بشه.
Users\22222\Desktop\Nero_Multimedia_Suite_v11.0.10 700_www.------------.com.zip: CRC failed in the encrypted file Setup.exe. Corrupt file or wrong password.
! Cannot execute "C:\Users\2222\AppData\Local\Temp\Rar$EX42.552\Set up.exe"
بصورت پارت پارت نیست ریپیر هم کردم نشد بازم ارور بالا رو میده .![]()
ریپیر همیشه جواب نمیده
اگر یک پارت هست پس مشکل سر همونه
درصورتی که از صحت رمزی که وارد میکنید مطمئن هستید این فایل صدمه دیده و بد دانلود شده و باید مجدد دانلود بشه
اگه ممکنه سایتیو معرفی کنید که نرو تمام فول بصورت چند پارتی بشه ازش دان کرد .صددرصد هم نروش نصب بشه.
ممنون
http://----------/software/Cd-dvd-tools/375-Nero-Multimedia-Suite.html
به جای اون خط چین ها این عبارت رو بگذارید و لینک رو تکمیل کنید
soft 9 8 .i r ( فاصله ها رو بردارید)
سرعت اینترنتم پایینه ممکنه 15ساعتی طول بکشه .اخه اینم تک پارتی هستش.مشکلی پیش نمیاد.؟؟
حالا ما اینقدر دنبال این نرو 11هستیم به نظر شما چه جوری؟
Last edited by moghaddas mfa; 21-11-2011 at 10:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)