اون لینکی که لطف کردی رمز میخواد واسه دان شدن
حالا چیکار کنیم؟![]()
اون لینکی که لطف کردی رمز میخواد واسه دان شدن
حالا چیکار کنیم؟![]()
ای بابا. مویوم مِشدیوم. ینی از اونا که مشدی نیستن همو پول دی وی دی خامم نمی گیرِن؟اگر مشهدی باشی من فقط پول DVD خامشو ازت میگیرم و هرچی دارم برات رایت میکنم.
4 تا DVD میشه که 3 تا بازی هستش و یکی Addone همراه با FS Passenger - My Traffic و چیزهای دیگه.
من می خوام چطور می تونم ازتون بگیرم؟آقا بهرام. شما هم Addon هاتون باید خوب باشه. شما هم می تونید برام ارسال کنید؟
شماره حسابتون رو هم بدید براتو پولشو می فرستم.
ممنون.
در ضمن ظاهرا سایت مشکل داره. هم سرعتش پایین اومده هم صفحاتش قاطی می کنه.
واسه شما هم همین مشکل هست؟
بله یه دو سه روزی میشه که یکم سرعتش کم شده بعضی وقتها هم کلا باز نمیشه.
من همین AES v2.03 که از سایت سازنده دانلود کرده بودم سه روز بود دست نزدم بهش.
یعنی سر در نمیاوردم. اما امروز تونستم فعالش کنم البته برای نمونه یک فرودگاه بیشتر بصورت باز نداره و بقبه serial می خوان.
کلا هم فکر کنم 40 تا فرودگاه رو پوشش میده. حالا همین 1 دونه ای که باز بود آسفالت runway طبیعی تر شده و یه سری ماشین
برای تاکسی وی کلا چیزای دیگه داشت و از همه مهمتر پلکان و تونل گیت و بالا بر برای بارها. من درین میان 1 دونه آدم بیشتر
ندیدم. یعنی هیچ خبری از مسافرا نبود. آیا این مشکل برای اینه که فعلا نرم افزار در Demo به سر میبره یا کلا AES مسافر
نداره؟؟؟
من دو سه تا مرحله های آموزشیشو رد کردم بعد خسته شدم از بازیش
آقا یکی به داد من برسه بازم سیمیلیتور موقع بالا اومدن هنگ میکرد (البته وقتی به خاطر my trafic تو بازی تنها شدم و برنامه رو repaire کردم ) هر کار کردم درست نشد که نشد دوباره مجبور شدم فایل log.bin رو پاک کنم تا برنامه بالا بیاد
کسی نمیدونه برنامه من چه مرگشه آخه این چهارمین باره بعد از کلی ساعت پروار و لندینگ دوباره از صفر شروع میکنم![]()
C:\Users\EBI\AppData\Roaming\Microsoft\FSXکسی نمیدونه برنامه من چه مرگشه آخه این چهارمین باره بعد از کلی ساعت پروار و لندینگ دوباره از صفر شروع میکنم![]()
و
C:\ProgramData\Microsoft\FSX
محل نگه داری لوگوهای جایزه است ولی فکر میکنم مشکل شما همین جا باشه.
بنابراین محتویات این پوشه هارو جای دیگری کپی و از اینجا حذف کنید دوباره با سی دی بازی رو تعمیر کنید. اگر مشکل حل شد بگین تا بگم چطوری جایزه هارو برگردونید
سلام.
دوستان من یک راهنمایی می خواستم.
من از Microsoft Flight Simulator X استفاده می کنم. سیستم بالایی هم دارم و ویندوز ویستا.
پک یک و دوی fsx رو هم نصب کردم. و یک سری اضافات براش دانلود کردم مثل fspassenger
میخوام امروز برم flight simulator acceleration رو بخرم.
می خوام بدونم اگه من کلا این نسخه ی فعلی رو پاک کنم و acceleration رو بریزم میتونم این اضافات رو باز نصب و استفتده کنم؟
البته فقط fspassenger نیست. یک سری textures و هواپیما و چیزهای دیگه هم هست...
ممنون
acceleration تو هیچگدوم از فروشگاه های توی کرج نبود.
میشه یک سایت برای خرید پستی بی درد سر به من معرفی کنید؟
آقای بهران چوبینه،اون چیزی که آپ کردی و برای دانلود گزاشتی چی بود؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)