سلام
من از شرایط کامپیوتر شما خبر ندارم اما میتونید یک پک کدک نصب کنید یا آسون ترین راه پلیر رو عوض کنید که من Km Player رو پیشنهاد میکنم .
سلام
من از شرایط کامپیوتر شما خبر ندارم اما میتونید یک پک کدک نصب کنید یا آسون ترین راه پلیر رو عوض کنید که من Km Player رو پیشنهاد میکنم .
دوست عزیز km player رو امتحان کردم k-lite هم ریختم ولی فایده ای نداره
تنها راهم به نظرم تبدیل کردن هستش
من یه مشکل اساسی دارم هر کی می تونه خواهش میکنم کمک کنه.
من می خوام فیلمهایی که بصورت mkv دانلود کردم تبدیل به avi کنم تا بتونم رو فلش مموری کپی کنم و با تلویزیون ببینم (تلویزیون فقط فرمت avi رو پخش میکنه).
تا حالا هر چی برنامه برای تبدیل وجود داشت دانلود کردم ولی حجم فایل خروجی بالای 1 گیگ هست در حالی که فیلمهای avi که از اینترنت دانلود میکنیم حجمشون 700 مگه و کیفیتشون هم خیلی خوبه.
حالا یه نفر اون فوت کوز گری رو بگه تا یه عمر دعاش کنیم. با چه برنامه ای و از اون مهمتر با چه تنظیمی می شه همچین خروجی گرفت؟
با دروود
فیلم هایی را که من از تارنمای moalefin دانلود می کنم و بر روی سرور meidafire هستند،در نامگذاریشان اشتابه شده است و به جای پسوند فایل ها،شماره آنها پس از . آمده است،حالا هم که نامشان را درست کردم،هنوز هم نمی توانم آنها را ببینم!!این فایل ها در چند قسمت هستند...
(واپسین فایل دانلودی:فیلم 212 BDR)
نامگذاری اولیشون درست بوده!به همون حالت اول برشون گردونید و با نرم افزار hjsplit به راحتی به هم بچسبونید!![]()
دروود
با راهنمایی شما فیلم ها را تبدیل کردم،اما مشکلی هست،و آن اینکه این فیلم ها به 3 تیکه تبدیل شده اند!!چگونه می توانم همه آنها را یکی نمایم؟
سپاس
من یه فیلم دانلود کردم صداش زودتر از خود فیلم میاد
نمیشه کاریش کرد؟
سلام
اگه میزان اختلاف در طول فیلم ثابت هستش
میتونید صدا و تصویر رو دوباره sync کنید
بعد از اینکه چسبوندی به هم 3 تیکه شدن؟ حجم کلی فیلمت چقدر هستش؟شاید فیلمش چند تیکه ای هست.مثل بعضی فیلمها که در دو پارت ریپ میشن.
چجوری میشه این کارو کرد
با KM PLAYER میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)