بله همین در صورتی هم دریافت می کنید که سیمس 3 قبلی رو از پی سی ورلد سفارش داده باشید و بخواهید پک هارو سفارش بدید یعنی اگه پکو سفارش ندید سیمس 3 6.130 بای بای
خوب لومینا جون من می دونم شما دختر نیستی لومینا اسم دختره نگفتم شما دختری که ...
بله همین در صورتی هم دریافت می کنید که سیمس 3 قبلی رو از پی سی ورلد سفارش داده باشید و بخواهید پک هارو سفارش بدید یعنی اگه پکو سفارش ندید سیمس 3 6.130 بای بای
خوب لومینا جون من می دونم شما دختر نیستی لومینا اسم دختره نگفتم شما دختری که ...
دوستان یک سوال از بازی:
فایده اخراج کردن یک کارمند از جایی که کاملاً مال ماست چیه؟ (چون دیگه نمیشه کسی رو استخدام کرد و مثل سیمز بیزینس هیچ خبری از تجارت هم نیست.)
دوستان هم ترفندها و تجربیاتشان رو اینجا بگذارند تا بقیه استفاده کنند.
جایی هم سراغ دارید که بشه برای سیمز چیزی دانلود کرد آدرس بدید.
هان؟
من كه نديدم اخراج بشه كرد. ميشه؟
تر فند خاصي نداره فقط بايد سعي كني زنده بموني! ( شوخي كردم در مورد چي مي خواي تا بگم.)![]()
بعد از اینکه patern بشی، اگه بازم پول داشته باشی یک گزینه دیگر هم میاد که کل سهم اونجا رو بخری، که بعد از این کار امکان اخراج کردم و تغییر نام هست.
نمیدونید اولین پکی که قرار بیاد کی میاد و در چه موردی هست.
من چکار کنم تا ادمام بمیرن برای من اصلآ نمیمیرن الانم جمعیتم زیاد شده خیلی سخت شده تا اینا رو بگردونم.
راح حل های زیادی وجود داره ، از جمله اینکه برقشون بگیره ، تو آتیش سوزی بمیرن و ...من چکار کنم تا ادمام بمیرن برای من اصلآ نمیمیرن الانم جمعیتم زیاد شده خیلی سخت شده تا اینا رو بگردونم.
باید توی آب ماهی بگیریدا
خوب شاید سیمت ابله یعنی نوبه یعنی اوله کاره برای سریع تر شدن یادگرفتنش برو توی میوه فروشی که هست اونجا این گزینرو بزن:attend fishing class 400$ چهار صدتا بده برو یه کلاس درستو حسابی بعد بیا تو خونه تمرین کن![]()
يه اخطار گرفتي بس نبود؟
خوبه ادم احترامشو نگه داره.
اينم عكس پرواز پرنده ها:
![]()
من یه بازی داشتم قدیما به اسم Roller Coaster Tycoon تو اون بازی رو این مرغابی ها کلیک می کردی پرپر می شدن و پر هاشون تو هوا پخش می شد بعد خودشون عین مرغ پوست کنده به پروازشون ادامه می دادن ، این نمیشه پر پرشون کنیاينم عكس پرواز پرنده ها:![]()
![]()
لومینا خودتو ناراحت نکن این از این اخطارا یه 100 تا گرفته
خوب امیر جان آس و پاس برو کار کن مگو چیست کار یا حداقل برو داماد سر خونه شو بگو چیست کار
مناسب ترین مورد که پول دارم هست دم اون زمین خالیه هست خیلی بزرگه یه خونه هست صورتیهمایه داره خفن!باباش بازنشستست ننش میره سرکار خودش بی کار و بی آره خیلی هم زشته شما وقتی این خونرو تساحب کردی می تونی اونارو بندازی بیرون
یعنی روشون بزنی move بعد این گزینرو فعال کنی kick out ادمارو انتخاب کنی میافتن بیرون حالا شما انتخاب بزرگی داری پول دستت اومده اگرم کم باشه وسائل خونرو میفروشی حالا چی کار کنی پولت تموم نشه میری سرمایه دار میشی یه جا خوب هر دوشنبه میری پول میگیری از اون به بعد میشینی مفت خوری می کنی تا آخر عمرت هر تفریحی هم بخوای می تونی انجام بدی(این برای دوران جوانی یک سیم هست که وقتی پیر میشه می تونه بازنشسته بشه و این کار هارو انجام بده حالا گذشته از اونا که تا سیم نمیره ولش نمی کنن بد بختو
با این ترفند شما 1 درجه از عمرتو از بدبختی کشیدی بیرون
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)