تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 380 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

پيش فرض

سلام

من يه فيلم 7.852GB رو با idm دانلود كردم همش كامل اومده يعني 100% اما موقع الحاق فايلها كه توسط idm انجام ميشه اين كار بصورت كامل انجام نميشه نميدونم چرا لطفا راهنمايي فرمائيد.

ضمنا اگر راهي ديگه براي الجاق اين فايلها به هم مي دانيد راهنمايي فرمائيد .

باشكر
    Last edited by ناخدا; 27-06-2010 at 11:23.

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

توی idm مسیر مورد نظر را برای ذخیره فایل ها دادم از قسمت download>setting دادم اما بازم در محل قبلی خودش ذخیره میکنه یعنی C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads...
    مشکلش از چیه؟؟؟

داره خودمونی میشه BSD19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توی idm مسیر مورد نظر را برای ذخیره فایل ها دادم از قسمت download>setting دادم اما بازم در محل قبلی خودش ذخیره میکنه یعنی C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads...
    مشکلش از چیه؟؟؟
    فکر کنم پوشه temp رو باید براش تعریف کنی پست830 همین تایپیک

اماسوال خودم

دوستان من چندتا مشکل با IDMداشتم که بیشتر مربوط به تب تنظیمات وزمان بندی برنامه است

قسمت ارتباط بامودم رو هر بار که تنظیم میکنم یا نام کاربری پاک میشه یارمز عبور چندین بار تا حالا تنظیم کردم و خیلی راهها رو امتحان کردم امافایده نداشت

قسمت زمان بندی با این که ساعت مشخصی رو براش تعریف کردم با گاهی اوقات شروع میکنه به دانلود خودکار

با ویندوزسون کار میکنم وIDM نسخه 5.18است وپتچ شده

4. این کاربر از BSD19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر کنم پوشه temp رو باید براش تعریف کنی پست830 همین تایپیک

اماسوال خودم

دوستان من چندتا مشکل با IDMداشتم که بیشتر مربوط به تب تنظیمات وزمان بندی برنامه است

قسمت ارتباط بامودم رو هر بار که تنظیم میکنم یا نام کاربری پاک میشه یارمز عبور چندین بار تا حالا تنظیم کردم و خیلی راهها رو امتحان کردم امافایده نداشت

قسمت زمان بندی با این که ساعت مشخصی رو براش تعریف کردم با گاهی اوقات شروع میکنه به دانلود خودکار

با ویندوزسون کار میکنم وIDM نسخه 5.18است وپتچ شده
    فکر نکنم...
    چون ادرس ذخیره فایل ها C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads
    هستش اما پوشه TEMP پیش فرض کلا جدا هستش از این ادزس...
    البته از تنظیماتش محلی که خودم دادم را بعضی فایل های حجیم را ذخیره میکنه اما اکثرا در MY DOCUMENT ذخیره میشه...!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند تا فیلم گذاشته بودم با FLASHGET دانلود بشه اما حالا که هر کدوم 70 80 درصد رسیده ، سایتی که دانلود میکردم ف ی ل ت ر شده و آدرس سایت عوض شده . حالا میخوام آدرس سایتی که دانلود می کرده رو عوض کنم .آیا میشه این کارو کرد یا دوباره باید از اول دان کنم؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند تا فیلم گذاشته بودم با FLASHGET دانلود بشه اما حالا که هر کدوم 70 80 درصد رسیده ، سایتی که دانلود میکردم ف ی ل ت ر شده و آدرس سایت عوض شده . حالا میخوام آدرس سایتی که دانلود می کرده رو عوض کنم .آیا میشه این کارو کرد یا دوباره باید از اول دان کنم؟؟؟؟؟
    لینکش از کدوم سایت بود...
    مثلا اگر از راپید باشه و چند لینک باشه باید لینک همانندش را پیدا کنید..

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من چند تا اکانت دارم روی سیستم خودم که در تنظیمات IDM وارد شده هست.

راهی هست بدون اینکه اکانتم رو در اختیار دوستم قرار بدم فایلی رو براش ارسال کنم و اون بتونه از اکانتم استفاده کنه.

کاملتر بگم اینه که من یه اکانت رپیدباز دارم. رپیدباز فایلهای زیر 20 مگابایت رو به صورت رایگان اجازه دانلود می‌ده.

اگه از این سایت اکانت داشته باشید، بدون اینکه در سایت Login کرده باشید می تونید فایلهای زیر 20 مگابایت رو در صورتی که در IDM تنظیمات اکانت رو کرده باشی به صورت Premium دانلود کنی. یعنی همزمان می‌تونی چند تا فایل رو برای دانلود قرار بدی.

حالا من می‌خوام این اکانت رو در اختیار فردی قرار بدم بدون اینکه نام کاربری و رمز عبور رو بهش بدم. آیا راهی هست که این تنظیمات رو برای کسی ارسال کرد.

شاد باشید

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من چند تا اکانت دارم روی سیستم خودم که در تنظیمات IDM وارد شده هست.

راهی هست بدون اینکه اکانتم رو در اختیار دوستم قرار بدم فایلی رو براش ارسال کنم و اون بتونه از اکانتم استفاده کنه.

کاملتر بگم اینه که من یه اکانت رپیدباز دارم. رپیدباز فایلهای زیر 20 مگابایت رو به صورت رایگان اجازه دانلود می‌ده.

اگه از این سایت اکانت داشته باشید، بدون اینکه در سایت Login کرده باشید می تونید فایلهای زیر 20 مگابایت رو در صورتی که در IDM تنظیمات اکانت رو کرده باشی به صورت Premium دانلود کنی. یعنی همزمان می‌تونی چند تا فایل رو برای دانلود قرار بدی.

حالا من می‌خوام این اکانت رو در اختیار فردی قرار بدم بدون اینکه نام کاربری و رمز عبور رو بهش بدم. آیا راهی هست که این تنظیمات رو برای کسی ارسال کرد.

شاد باشید
    سلام امکانش تو IDM من که ندیدم باشه چون برای لاگین کردن تو سایت از IP متفاوت باید کلمه عبور و شناسه رو مجدد وارد کرد

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

10

سلام

من يه فيلم 7.852GB رو با idm دانلود كردم همش كامل اومده يعني 100% اما موقع الحاق فايلها كه توسط idm انجام ميشه اين كار بصورت كامل انجام نميشه نميدونم چرا لطفا راهنمايي فرمائيد.

ضمنا اگر راهي ديگه براي الجاق اين فايلها به هم مي دانيد راهنمايي فرمائيد .

باتشكر
    كسي نيست مشكل مارو حل كنه !!!!!!!!!

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

كسي نيست مشكل مارو حل كنه !!!!!!!!!
    IDM فایل ها رو ملحق میکنه به هم؟پسوند فایل هایی که دانلود کردی چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •