اره دوست من منم این فکر رو کردم!
منم منتظر جدیدم در هر حال این اخریو گرفتم.این 1.5 فکر نکنم به این زودیا بیاد.
میترسم این ( f48fxeia3 رو بریزم شارز خوب نگه نداره مثل هوگو لعنتی تازه گوشیه من قفلم میشه بعد از اپدیت!
اره دوست من منم این فکر رو کردم!
منم منتظر جدیدم در هر حال این اخریو گرفتم.این 1.5 فکر نکنم به این زودیا بیاد.
میترسم این ( f48fxeia3 رو بریزم شارز خوب نگه نداره مثل هوگو لعنتی تازه گوشیه من قفلم میشه بعد از اپدیت!
با عرض سلام به همگی alirezamrl عزیز اگه f48fxeia1 رو ریختی پس این هیچ فرقی در ظاهر ندارد جز یه سری باگ که نمیدونم چی بوده و بر طرف شده(طبق گفته سایت)ولی اگر نریختی بریز که مصرف باطریش خیلی خوبه
سلام،بچه ها سام سونگ كه ديگه تحويل نمى گيره،لطفا شما كمك كنيد.من maker jadدارم و فايل jad مى سازم اما وقتى upload به گوشى ميكنم كار نمى كنه،كدِ خاصى درِ كاره خاصى بايد بكنم؟
با سلام.جناب سامسونگ شما یه کد بود گفته بودین هست که وقتی گوشی لاک بشه ممکنه بازش کنه اونو میخواستم عزیزم.
واسه اف480.لطف کنی بزاری ممنون میشم!
منتظر جواب شما هستم دوست عزیزم.یا علی
میشه لطفا توضیح بدین؟
امیر عزیز
لطفا در مرد وارد کردن کد راهنمایی کنید.آیا باید در قسمت dial وارد کرد؟!
یه سوال
کسی تونسته یه عکس متحرک رو به عنوان والپیپر استفاده کنه؟؟
اگه تونستید لطف کنید یه توضیح کوچولو هم بدید!!!!!
ممنون
سلام چند سوال داشتم. کسی رم 4یا 8گیگ رو f480 گذاشته؟ایا خوب کار میکنه؟مارکش چیه؟قیمتش چنده؟
سلام به همگی .
دوست عزیز مگه کدها رو نمیزنی ؟ تا کد فعالسازی رو نزدین بازیها آپلود کامل نمیشن .
پست اول .
علیرضا جان من گفتم اگه گوشیهاتتون قفل شد میزارم . چون هیچ تضمینی نیست که کار کنه
شماره ها رو به ترتیب بزنین .
بله عزیز در قسمت Dial وارد کنین .
نه متاسفانه امکان این کار نیست .
4 گیگابایت رو امتحان کردم و مشکلی نداره .
برند سان دیسک .
مخلصیم .
سلام سامسونگ جان.
داداش من 2 بار گوشیم لاک شد 12 دادم بازش کردن!
1بار وقتی هوگو ریختم 1 بارم وقتی دیدم شارز خوب نمیگیره باز همون فارسیو ریختم.
میدونم این اخریم بریزم لاک میشه!پس لطفا بهم بگو عزیز.
این فریمور اخرش 3 هست من گرفتم شما 1 رو گفته بودی.خواستم ببینم شما نظرت چیه 3 رو بریزم!مشکلی نداره 59 مگ هست.
منتظرم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)