سلام من اخرین نسخه کسپر رو دارم و هر چه قدر اپدیت میکنم باز هم میگه که انتی ویروس اپدیت نیست چی کار کنم
سلام من اخرین نسخه کسپر رو دارم و هر چه قدر اپدیت میکنم باز هم میگه که انتی ویروس اپدیت نیست چی کار کنم
آيا ورژن 2006 نيامده
اگه آمده فايل رو بگذاريد
نوشته شده توسط jafar_hoggt
دوست عزيز صفحه قبل يا پست 1031 رو نگاه كن![]()
سلام به همه عزيزان و استادان عزيز ..... من 1 سوال در مورد كسپر اسكاي دارم ...
من از انتي ويروس هاي زيادي استفاده كردم اما به نظر من هيچ كدام قدرت كسپراسكاي رو نداشته .... من قصد استفاده از كسپراسكاي توي 13 سيستم كافي نت رو دارم ..... نمي دانم تا حالا با اين مشكل مواجه شديد يا خير كه كسپراسكاي توي 1 شبكه محلي روي بيشتر از 3 سيستم فعال و رجيستر نمي شود .... در واقع منظورم اينه كه هر لايسنس درست و سالم فقط روي 2 يا 3 سيستم نصب مي شود و اگر بخواهي روي سيستم چهارم هم نصب كني با ايروري مواجه مي شي كه اعلام مي كنه هر لايسنس و هر key فقط در 3 سيستم قابل اجراست .... من مي خواستم بدانم كه كسپراسكاي كه تو بسته امنيتي فروش سايت موجوده نسخه اصليه ( فول ورژن) يا اونم بايد رجيستر و فعال بشه و با اين مشكل مواجه خواهد شد ؟ ممكنه بگيد كه تو اون 2 cd انتي ويروس هاي زيادي موجوده .... ولي بايد بگم كه براي استفاده 1نتي ويروس در سايت بايد قوي ترين رو انتخاب كنيد .... چون يوزرها و مشتري ها از انواع حربه ها (تروجان - ويروس - كي لوگر ) استفاده مي كنند .
در مورد سوالات من چيزي نميدونم ولي :
كاسپر اسكاي نه
كاسپراسكي درسته
مثلا شما داسايفسكي رو تو روسيه ميخونيد داسايف اسكاي ؟ D:
سلام.من كرك رو ندارم.يعني بار اوله كه اين آنتي ويروس رو نصب مي كنم....اگه ميشه يكي برام كرك همين ورژن جديد رو بذاره...چون اينجا و تو انجمن كرك هم كه سرچ ميكنم صفحه هيچي نشون نميده و Cant find server ميشه لطفا كمكم كنين و كرك بهم بدين.ممنون از همتوننوشته شده توسط Asali
![]()
![]()
تو بخش كرك يه تاپيك مخصوص كاسپر اسكاي هستش توش بگو البته فكر كنم كي هاي كه گزاشتن مال نسخه قبل كار كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي akmfad1
تو همون لينكي كه دادي پست شماره 275
هركي خواست ببينه!(دانلود)واسه همه ورژن ها!
اين همه استاد تو اين سايت هست كسي نمي تونه مشكل ما رو حل كنه ؟نوشته شده توسط yebordi
![]()
نوشته شده توسط yebordi
عزيزدل سلام من تا حالا با اين مشكل مواجه نشدم چون فقط تو كامپيوتر خودم نصب كردم وشبكه اش رو امتحان نكردم![]()
براي شما هم توصيه مي كنم از ضد ويروسهاي كه حالت شبكه رو به صورت يلينت پشتيباني مكنن استفاده كنين من براي كاسپر اينطور چيزي نديدم ولي مك افي وئ نرتون يه ضد ويروس مخصوص شبكه دارن كه تو سر ور اصلي نصب مي شه و تو كامپيوتر هاي ديگه نصخه كاربر بعد هم با هم ارتباط پيدا مي كن و ...![]()
در مورد سي دي سايت هم بايد با بخش فروش يه صحبتي بكني
اين نظر من بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)