دوست عزیز یه جایی صحبت از رنکینگ جهانی صحبت شد.بنده عرض کردم , همه جورش رو بررسی کردم و دیدم ریو در کلاس خوبی قرار داره .
ریو ماشین خوب و محکمی است . چهار ستاره ایمنی گرفته . توی تمام تصادفهاش ، ضربه رو پخش کره . دقیقا" مثل تصادفات سوناتاست . توی درهاش و سقفش همه لوله فولادیه . گشتاور فرمونش سه برابر سمند و 405 هست . وزنش 9 کیلو از 405 هم سنگین تره . سیکل ترکیبش 6.9 (از 206 هم گاهی کمتره ) . نوع طراحی بدنش جوریه که بهترین نوع شکافت هوا رو داره. قدرت موتورش از سمند و 405 و 206 تیپ2 و 3 بهتره . توی 28 خودروی برگزیده داخلی ، به لحاظ کیفیت ساخت، مقام 10 رو داره .اونم بین ماشین هایی مثل بنز e200 و ماکسیما و ونیزو هیوندا آوانته وغیره .
توی جدول خلاصه میانگین نمرات منفی, 114 امتیاز منفی گرفته . واین در حالیه که سمند و 405 به ترتیب 237.2 و 265.9 امتیاز منفی گرفته اند . نوع فنر بندی و تعلیق و فرمان و تجهیزات الکترونیکی ، تماما" امتیازات بیشتری رو در میان هم کلاسهای خودش داره(جلو مکفرسون و عقب اکسل پیچشی) .
در مورد مرغوبیتش همین بس که در بحث مقایسه، اکثرا" با خودروهایی در حال رقابت هست که کمه کم چهار ، پنج تومن از ریو گرونترهستند ، مثل 206 تیپ 5 و پرشیا . شما با دوازده و ششصد ، دنبال چه ماشینی میتونی باشی که نیازهات رو اینجوری براورده کنه . فکر میکنی سال 84 سایپا در روزای اول تولید ، قیمت این ماشین رو چند گذاشته بود ؟! بعد از اینکه استقبال نشد (به علت عدم آگاهی از کیفیتش ) مجبور شد بیارش پایین و سال بعدش دوباره کشیدن قیمت رو بالا . حالا مردم دوست دارن به قیمت بالای ماشین بنازن دیگه میل خودشونه . من اگه سر از تنم جدا کنن دنبال 206 تیپ دو که 12 و خرده ای بوده و الان یهو شده 14 و خرده ای نمیدم . آدم باید یا دنبال بورس ماشین باشه یا دنبال کیفیتش . ریو مثل ماشینای دیگه , بورس خرید و فروش نداره اما از لحاظ کیفیتی بسیار عالیه . من شرط میبیندم که بورس این خودرو تا 6 ماه دیگه بسیار بالا بگیره .
اینم سند افزایش قیمتش در آینده :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید