هستن. ولی تو این عکس دوتا خروجی داریم. یعنی 2تا خروجی قرمز و دوتا خروجی سفید.
تو راهنمای ضبط نوشته که یکیش مال آمپه ، یکی دیگه مال وسائل خارجی دیگه. حالا کدومو باید به ورودی صدای مونیتور وصل کنم ؟
هستن. ولی تو این عکس دوتا خروجی داریم. یعنی 2تا خروجی قرمز و دوتا خروجی سفید.
تو راهنمای ضبط نوشته که یکیش مال آمپه ، یکی دیگه مال وسائل خارجی دیگه. حالا کدومو باید به ورودی صدای مونیتور وصل کنم ؟
پس بچه ها یک پک سیم سانداستریم گیج 4 بگیرم واسه وصل کردن 2 تا باند جلو و 2 تا باند عقب کافیه دیگه ؟؟
چون میترسم موقع نصب نصاب بگه سیم کم آوردم و مشکل درست شه...راستی هر کدوم از دوستان که میتونن آدرس و اسم یک نصاب درست حسابی که قیمت مناسبم بگیره بهم معرفی کنن ...اگه میشه واسم پیغام خصوصی کنین
خیلی خیلی ممنونم و منتظرم...
بچه ها کسی دیگه راهنمایی نداشت واس من؟
دوست عزيزم به نظر من فعلا از همون فندكيا استفاده كن!با 7-8 تومن حداكثر كارت راه مي افته!اگر نه...ميتوني كاركيت بگيري با mp3 پلير!
اون ضبتهايي كه رو پرشيا هست واقعا مذخرفه!چون شوهر عمم داره بهت ميگم.
پولتو بيشتر كن كه يه چيز خوب بگيري.....پول دور نريز.![]()
دوست عزیز شما که نمیخوای امپ ببندی پک سیم واسه چته؟پک واسه زمانیه که شما امپ داری و وسایل داخل پک هم اون موقع بدردت میخوره که شامل سرباطری وسیم برق و ریموت و کابل شو چیزهای دیگه واسه نصب هستش
الان شما که میخوای بانداتو با پخش راه اندازی کنی فقط 10-12 متر سیم اسپیکر خوب.تموم
سلام... ممنون به خاطر جواب.... خوب این فندکیا شنیدم کیفیت اهنگ رو بد میکنه درسته ؟؟
این کارکیت Mp3 چیه قضیش ؟؟؟
خوب یه حداقل قیمت میگی ؟؟؟ و + مدل
ببين پسرم...ميري يه كاركيت ميخري حدود 2 تومن (بهترينش)
بعد ميري يه mp3 پلير هم ميخري (بسنگي به خودت داره كه چي بخري!)
يا ميتوني تبديل بگيري و از گوشي نوكيا يا اريكسون خودت وصلش كني به كاركيت.
كاركيت يه وسيله هست كه مثل نوار كاست ميمونه و به جاي اينكه تيپ داشته باشه يه هد داره كه از برخورد هد خودش و هد ضبط ماشين....آهنگ رو پخش ميكنه كه حداقا افت كيفيت رو داره و ارزونترين وسيله است!
پس=====>>>اگر موبايل نوكيا يا اريكسون داري بذار اينجوري حساب كنم برات:
كاركيت 3000تومن
تبديل براي موبايل 1000 تومن
پس با 4000 تومن يه چيز خوب داري!
اون fm ها هم زياد جالب نيست....به نظر من اين روشي كه گفتم بهترينه!![]()
میشه همین روش نوار مغناطیسی دیگه
بیخیالش... حالا خودت یه ضبط با حد اقل ترین قیمت که خوب باشه نه عالی معرفی کن
دوست عزیز خدمتت عرض کنم که 2 یا 3 ماه دیگه یک آمپ 4 کانال میخوام بندازم واسه این گفتم دیگه 2 بار سیم نگیرم الان پک بگیرم بهتر نیست؟؟
ممنون از کمکت
منم فکر نکنم بشه درست حسابی خرید چیزی
یا پولتو ببر بالا یا یک کارکرده تمیز میتونی 60 70 بخری به نظر من کارکرده راحت میتونی گیر بیاری
هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)