این آقا خجالت که نمیکشه هیچ! تازه عکس هم میندازه!!!
سورپرایز داره میکنه جان خودش
این همه مدت ما رو سر کار گذاشته من دیگه طرفدارش نیستم.
اگه شما بهت برخورده شرمنده قصد توهین به شما رو نداشتم
این آقا خجالت که نمیکشه هیچ! تازه عکس هم میندازه!!!
به نظرتون زيادي با غرور صحبت نكرده؟ با اينكه يكي از خواننده هاي محبوبمه ولي زياد حس خوبي با اين مصاحبه اش بهم دست نداد
تو مصاحبه اش گفته براي طرفداراش خياي احترام قائله،پس چرا وقتي گفته بود اسم آلبوم رو از اسم هايي كه مردم ميفرستن انتخاب ميكنم،انتخاب نكرد؟! تو همين جا هم گفته اسم "اين سي دي رو بخر" رو براي تبليغات گذاشته و اسم "رگ خواب" رو هم با مشورت نزديكا و همكارانش گذاشته،پس نظر طرفداراش چي شد اين وسط؟!!!
در هر صورت اميدوارم به همين اندازه اي كه ميگه،آلبوم خوبي باشه
منم قبلا طرفدارش بودم ولی الان دیگه نهاین آقا خجالت که نمیکشه هیچ! تازه عکس هم میندازه!!!
حس میکنم مغرور شده ... شایدم اشتباه میکنم !!![]()
من تو عید کنسرت گرگانش رو رفتم و بینهایت لذت بردم
قشنگترین کنسرتی بود که رفتم
یقینا ارزشش رو داره و
اگه بازم بیاد گرگان حتمن به هر قیمتی شده می رم
شاید مشکلاتی سر راهشه
در هر صورت من همچنان از صداش لذت می برم
مجید خراطها و محسن یگانه همچنان محبوب ترین خواننده های من هستند
من كه اين مصاحبه رو نخوندم پس نميتونم نظري بدم. اين كه هيچ.به نظرتون زيادي با غرور صحبت نكرده؟ با اينكه يكي از خواننده هاي محبوبمه ولي زياد حس خوبي با اين مصاحبه اش بهم دست نداد
تو مصاحبه اش گفته براي طرفداراش خياي احترام قائله،پس چرا وقتي گفته بود اسم آلبوم رو از اسم هايي كه مردم ميفرستن انتخاب ميكنم،انتخاب نكرد؟! تو همين جا هم گفته اسم "اين سي دي رو بخر" رو براي تبليغات گذاشته و اسم "رگ خواب" رو هم با مشورت نزديكا و همكارانش گذاشته،پس نظر طرفداراش چي شد اين وسط؟!!!
در هر صورت اميدوارم به همين اندازه اي كه ميگه،آلبوم خوبي باشه
ولي در مورد اسم آلبوم به نظر من هيچ ايرادي نداره يه خاننده به خواد خودش براي خودش تبليغ كنه. رگ خواب رو هم خيلي از هوادارا بهش پيشنهاد دادن (يكيش خودم) اونم به خاطره اينكه به گفته خودش غمگينترين آهنگ آلبوم هست.
بچه ها
خبری نیس از آلبوم محسن چرا؟
راستی
کسی خبر علی عبدالمالکی رو داره؟
تمام كاراي آلبووم انجام شده و دادنش به شركتي كه قرار پخشش كنه تا مجوز پخش بگيره.بچه ها
خبری نیس از آلبوم محسن چرا؟
كنسرت محسن يگانه در شهرستان بيرجند چهارشنبه دوم خرداد
خوش خبري محسن يگانه براي طرفدارانش هم خبر آلبوم جديدش بود كه به گفته خودش با نام رگ خواب حدود 6 الي 7 روز آينده وارد بازار خواهد شد
محسن خان دوم خرداد (شب کنسرت بیرجند) خبر انتشار البوم در 6 الی 7 روز اینده رو داد
و این یعنی همین یکی دو روز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)