با سلام
من همه تاپهارو از اول با اخر خوندم ولی ندونستم سر جمجمه اول کجاست
با سلام
من همه تاپهارو از اول با اخر خوندم ولی ندونستم سر جمجمه اول کجاست
پس نتیجه میگیریم که هیچکی این بازی رو تموم نکرده
واقعا خسته نباشید
متاسفانه جواب پست شما فراموش شد!... ولی... کافی بود صفحه قبل از درخواستتون رو نگاه می کردین. نه تنها جوابش موجود بود بلکه بارها در تاپیک گفته شده .
در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین
در پست قبلیم که عنوان کرده بودم! تازه این صحبت سر جمجمه و جگوار چندین بار هست که تکرار شده.
- در شروع همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدین که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره...
- در معمای تقویم دوم این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست بردارین و باید با گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین. (وقتی راه رو از تقویم دوم برمیگردین بعد باید به سمت راست بپیچین)
با سلام خدمت جناب havas_1980
دوست عزیز من دو ماه توی مرحله مکزیک گیر کردم و تمامی تایپها رو از اول تا اخر خوندم ولی باز نتونستم این مرحله رو رد کنم .
اگه اجازه بدید کمی دقیقتر توضیح بدم : در اول مرحله مکزیک به اولین مهبد می رسیم که باید از یک حلقه اویزار بشی تا یک در سنگی که بعد از چند ثانیه بسته میشه رد شی و داخل ان روی یک سکو یک چیزی شبیه سر که فکر نکم سر جاگوار باشد چون وقتی کنار تقویم اول چه کار دستگیره کنای وچه در کنار دستگیره وسط تقویم اول قرار میگیری و دکمهe رومیزنی سر جاگوار رو قرار نمیده در ضمن من جمججه دوم رو پیدا کردم و تقویم دوم رو نیز حل کردم و سکو ها نیز بالا امدند مشکل من در پیدا کردن سر جمجمه اول است .
خواهش میکنم جای دقیق سر جاجوار اولی ، تاکید میکنم جمججه اولی رو باتوضیحات کامل ،نه فقط توضیحات قبلی رو تکرار کنید ،یعنی نگید که سز جاگوار توی معبد اول مرحله یک جای هست خودتون پیدا کنید ، چون اگه جاشو بلد بودم که نمی پرسیدم
خوب! پس مشخص شد سر جگوار رو برداشتین. (از همون معبد دست چپ اول مرحله که یک معبد هم بیشتر نیست) ولی مشکلتون این هست که سر جگوار بر روی خودش قرار نمی گیره (در مرکز معمای تقویم اول). شما باید رو به روی جگوار باشین و کلید E بزنین تا سر بر روی بدن قرار بگیره. در هر زاویه دیگه باشین عمل نمی کنه.
* اما در صورتی جلوی مجسمه باشین و سر جگوار رو برداشته بودین ولی سر جگوار سر جای خودش نشینه , ممکنه سر جگوار از وسایلتون (Tab >> Inventory >> Backpack) غیب شده باشه! که مجبورین برای رفع این باگ مرحله رو از نو برین.
جناب havas_1980
از شما دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم و توضیحات از همیشه کامل تر و بهتر و و تصویرها هم عالی بودند باز هم تشکر
سلام!
من دیشب بازی می کردم سیوم پرید!!!!
من معمای مربوط به عکس بالایی(همون منطقه ای که درخته توشه!) رو حل کرده بودم:
![]()
حالا اگه کسی تو بازی بین این دو تا عکس داره بازی می کنه حالا یه ذره این ور اون ور تر فرق نداره سیوش رو بذاره! من نمی تونم دوباره بازی رو از اول برم آخه! گناه دارم من!
هلپ! هلپ!
سیو شروع - مرحله Coastal Thailand: The Ancient World
آدرس سیو بازی در ویندوز ویستا:
C:\Users\xxxxx\Documents\Eidos\Tomb Raider - Underworld
xxxxx >> نام یوزر
کسایی که نتونستن سر اسکلت رو تو مرحله مکزیک پیدا کنن دقت کنن
اون جایی که وارد این مرحله میشین یه ساختمون جلوتونه که سر جگوار توشه
راه رو از سمت راست دنبال کنید تا به ورودی محوطه اصلی برسید
(همون جایی که بین تقوین اول و تقویم دوم وجود داره)
و بعد وقتی میخواین وارد محوطه بشین پشت سرتون یه راه هست که به یه معبد میره
تا یه قسمتی رو با موتور میرین بعد جلوتون بسته میشه پیاده شین و راه رو ادامه بدید
نگهبان ها رو بکشید و وارد معبد شوید ( البته جزئیات مرحله با خودتون )
سلام دوستان منم همين مشكل رو دارم يعني بايد مرحله رو از اول بازي كنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)