خیر گارانتی اونجا به درد اینجا نمی خوره.
خیر گارانتی اونجا به درد اینجا نمی خوره.
پس اگه قبول نداشته باشن موقع فروش گوشی توی ایران به مشکل نمیخورم؟مجبور نیستم کمتر بفروشم یا تاثیری نداره؟
نه فقط باید گارانتی را دور بریزی.
تنها مزیت گارانتی از ذبی این است که مطمئنی که گوشی سالم است با تمام وسایل.همین
سلام به همه دوستداران گوشی W960 i
اینطور که در صفحات قبلی خوندم صداش بی نظیره حرف نداره
قیمتش توی کیش 400 هزار تومان
با سلام به همگی
به نظر شما بین W960 و G900 کدوم یک بهترن؟
از همه لحاظ
Last edited by Mani Sasy; 28-08-2008 at 23:37.
به نظر من G900 بهتر باشه چون:
دوربین قویتریداره و از کیفیت صدای خوبی بر خورداره
هدفونش واقعا با
کیفیت هست منتها بلندی صداش متوسط به بالاست...اسپیکر بیرونی کیفیت خوبی داره ولی اگر صدا رو زیاد کنی
از کیفیت کاسته میشه .بلندیش هم خوبه از p1 بیشتره..دوربین رو هنوز تست نزدم ..گرافیک LCD مثل p1 هست
.ولی سرعت باز و بسته شدن منو ها از p1 کمتره .. دیزاین گوشی بسیار زیباست و خوشدسته ...قلم از نوع
پلاستیک خشک ولی مرغوبیت خوبی داره (عین پر مرغ سبکه و توی دست خوب میشینه ) .. ساعت SMS های
دریافتی مشکل داره ( اگه تنظیمات خاصی هست بگید من هر کار کردم درست نشد ) ..موزیک پلیر 3 رو وقتی با
زدن دکمه w اجرا میکنید دیگه کاملا محو گوشی میشید یه رقص نور بسیار زیبا با محیط کاملا جدید همرا با عملکرد
تاچ لذت کار کردن رو زیاد میکنه ..با زدن دکمهء jog Dial آهنگها توی یک منوی شیک و زیبا به صورت دایره ای حرکت
میکند (واکمنش انصافا رو دست نداره ) ..حتی وقتی ویدیو نگاه میکنید دکمه های تاچ روی گوشی هم فعال میشه
که تا حالا من ندیدده بودم ....راستی اون چراغ پایین گوشی که مخصوص هشدار هاست از جمله SMS و شارژ
باطری و ... در این گوشی وجود دارد (درست همانند p1 ) ..تنها نقطه ضعفش همون دکمهء Back هست که با 1
هفته کار کردن فکر کنم بشه بهش عادت کرد . ...سرعت انتقال اطلاعات 600 مگ در دقیقه هست ( 2 بار تست
کردم با کرنومتر دقیقا 64 ثانیه شد ) ...در مورد هنگ شدن که نداره ولی حیف که سرعتش از p1 یکم کمتره
!اما پایداری خوبی داره ولی مثل چی باطری میخوره !!
اگه بخواین تاپیک پایین نمونه باید همکاری کنید
من هنوز نتونستم ساعت اس ام اس رو درست کنم
location رو روی honolulu گذاشتم ولی درست نشد ولی نزدیکه به واقعیت!
اون نرم افزار رو هم نصب کردم بد تر شد!!
کسی راه دیگه ای بلد نیست؟
در ضمن g900 رو هنوز تو دست نگرتم ولی به نظرم اصلا به این قیمت نمیارزه!! ( واقعا با بی طرفی گفتم)
هنوز گرونه فکر کنم 460 - 70 شده باشه..
نمیشه گفت کدوم بهتره.
1.دوربینش بهتره ولی فلاش ضعیفی داره
2.صفحه نمایشش کوچیکتره
3.پلیرش غیر ممکنه در حد w960 باشه
4. حافظه 8 گیگ نداره
ولی
جدید تره - سبک تره - رابط کاربری پیشرفته تری داره - جمع و جور تره و فکر میکنم خیلی خوش دست باشه..
امیدوارم کمک کرده باشم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)