من تازه مرحله ي هشتم هستمکلا 20 مرحله هستش
يكمي توضيح ميدي؟بچه ها استراژی کامل این بازیو من دارم
چون ديگه نمي تونم نگم ميگم . من از شركت boysteam خريدم . مشكلي نداشتهالبته یکی تا اخر برای یه شرکتو بره ببینه اگه مشکل نداره ما هم بخریم
من تازه مرحله ي هشتم هستمکلا 20 مرحله هستش
يكمي توضيح ميدي؟بچه ها استراژی کامل این بازیو من دارم
چون ديگه نمي تونم نگم ميگم . من از شركت boysteam خريدم . مشكلي نداشتهالبته یکی تا اخر برای یه شرکتو بره ببینه اگه مشکل نداره ما هم بخریم
دوستان من تو مرحله هشت بدجوري گير كردم نميشه ردش كرديكي بياد يه آموزش بده يا يه سيو گيم بزاره ممنونتون ميشم.
عزيز دل كجاش گير كردي ؟ سر چهار راه يا جاي ديگه؟
سلام
من مرحله آخر اون پیرمرد رو تا وقتی خونش یه ذره میشه میزنم اما بعدش که یارو قرمز میشه و میاد طرفم نمی تونم بزنمش لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!![]()
آخ گفتي آره سر چهار راهه گير كردم دمت گرم راهنمائي كن اگه سيوش را بزاري كه بهتر ممنونت ميشم.![]()
اقا اون توپ آتشی در مرحله 3 که از راهرو می آِید چه طور باید ردش کرد ؟
خبر نداري خودم هم همونجا گير كردمآخ گفتي آره سر چهار راهه گير كردم دمت گرم راهنمائي كن اگه سيوش را بزاري كه بهتر ممنونت ميشم.
ما تو هشتش مونديم شما رسيدي آخر . فكر كنم شما بايد ما رو راهنمايي كني ... قربون دستت بي زحمت بگو اين چهار راهرو چجوري رد كنيم تو مرحله ي هشت.سلام
من مرحله آخر اون پیرمرد رو تا وقتی خونش یه ذره میشه میزنم اما بعدش که یارو قرمز میشه و میاد طرفم نمی تونم بزنمش لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!
بايد بري بالاي همون كليسا. اون بالا يك در هست كه بايد بري توش از در رو به روش كه بينشون يك خط آبي هست بياي بيرون بعد كه از اون دره مياي بيرون همينطور برو جلو تا به يك در ديگه برسي و سپس برو تو . يكجا مي جنگي قدرت جديد مي گيري . بعد مياي اون چيزهايي كه فلزي به نظر ميان ، و روي زمين هستن رو فعال مي كني . يك دونه قبل از اينكه بري تو راه رو هست ،اون رو با پنجه ي شيطان (بچه ها اسمشو گذاشتن ما هم ميگيم) فعال مي كني و با ضربات شمشير آماده مي كني و بعد دوباره با پنجت مي زني ميره تو راهرو ، همين جوري مي زني تا آخر برسه به منبع اون آتيشه (ته راهرو)و بعد اون منبعش مي تركه و بعد يك در ظاهر ميشه و بعد ...اقا اون توپ آتشی در مرحله 3 که از راهرو می آِید چه طور باید ردش کرد ؟
مشكلي داشتي بگو...
Last edited by SIMON137; 15-07-2008 at 16:51.
جون مادرتون بياين كمك كنيد بدجوري گير كردم
يه سيوگيم ناقابل بزارين
چه طوری میشه از Item ها استفاده کرد فقط زرده است که هر وقت میمیری زندت میکنه ولی بقیش رو نمیدونم چه طور میشه استفاده کرد
يكمي در مورد زرده توضيح ميدي؟چه طوری میشه از Item ها استفاده کرد فقط زرده است که هر وقت میمیری زندت میکنه ولی بقیش رو نمیدونم چه طور میشه استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)