تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 90 اولاول ... 3474808182838485868788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 893

نام تاپيک: اخبار جدید کارتهای گرافیک

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

باید بگم مطلبت فوق الاده بود و خیلی کمک کرد
    یه دنیا ممنون
    فقط یه چیزی
    چیزی که من از این فهمیدم ( میدونم اشتباهه ) اینه که انویدیا از نظر ظاهری ( توی عکس ) میاد به صورت سری کار میکنه . یعنی میاد کل یه ترید رو میکنه تو حلق SP که پردازش بشه ( البته در صورتی که SP رو یکی فرض کنیم این میشه سری وگرنه با مثلا 380 تا SP که موازی هست )
    بعد amd میاد ترید رو به دستورات کوچیک تر تقسیم میکنه و دستورات شبیه به هم رو یه جا پردازش میکنه . خب تا اینجا از نظر ظاهری amd باید قوی تر باشه ! ولی چطوره که نیست ؟! اینو یه توضیح بدی ممنون میشم
    و اینکه :
    یه مطلبی توی یه فروم خارجی خوندم که میگفت تمام قطعات 6950 با 6970 یکی نیست و اگه بخوای آنلاک کنی و ولتاژ رو هم زیاد کنی انگار اورکلاک کردی و به مرور زمان به چیپ ها فشار میاد . نمیدونم حرفش تا چقدر درسته فقط قبل از اینکه 6950 بگیری اینم یه سرچ بکن ببین درسته یا نه
    خبرشم به ما بدی ممنون میشیم بازم از این مطلبا بذار چون واقعا خودم یکی توی این چیزا ضعف زیادی دارم !
    Last edited by BZ7; 30-01-2011 at 15:47.

2. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

باید بگم مطلبت فوق الاده بود و خیلی کمک کرد
    یه دنیا ممنون
    فقط یه چیزی
    چیزی که من از این فهمیدم ( میدونم اشتباهه ) اینه که انویدیا از نظر ظاهری ( توی عکس ) میاد به صورت سری کار میکنه . یعنی میاد کل یه ترید رو میکنه تو حلق SP که پردازش بشه ( البته در صورتی که SP رو یکی فرض کنیم این میشه سری وگرنه با مثلا 380 تا SP که موازی هست )
    بعد amd میاد ترید رو به دستورات کوچیک تر تقسیم میکنه و دستورات شبیه به هم رو یه جا پردازش میکنه . خب تا اینجا از نظر ظاهری amd باید قوی تر باشه ! ولی چطوره که نیست ؟! اینو یه توضیح بدی ممنون میشم
    و اینکه :
    یه مطلبی توی یه فروم خارجی خوندم که میگفت تمام قطعات 6950 با 6970 یکی نیست و اگه بخوای آنلاک کنی و ولتاژ رو هم زیاد کنی انگار اورکلاک کردی و به مرور زمان به چیپ ها فشار میاد . نمیدونم حرفش تا چقدر درسته فقط قبل از اینکه 6950 بگیری اینم یه سرچ بکن ببین درسته یا نه
    خبرشم به ما بدی ممنون میشیم بازم از این مطلبا بذار چون واقعا خودم یکی توی این چیزا ضعف زیادی دارم !
    والله من هم سر در نمیارم زیاد. تو ایران کلا زیاد به معماری پردازنده و گرافیک اهمیت داده نمیشه چون ما خودمون که چیپ نمیسازیم.

ببین تو 560 با 384 تا SP به عنوان مثال 384 ترد میدیم همزمان پردازش میشه. توی 6950 یک ترد رو ریز میکنیم و دستورات مشابهی که تو همون یه دونه هست رو میدیم پردازش بشه. اول این ترد باید تمام و کمال پردازش بشه و بعدش ترد بعدی میتونه وارد بشه.

گاهی پیش میاد که یه ترد پردازش سختی بخواد و در نتیجه اینکه دستورات رو موازی اجرا کنیم خوبه. گاهی بر عکس ... تردهای ساده گیرمون میاد ، پس اگه بگیم کارت گرافیک همه رو همزمان ردیف کنه خوب میشه.

گاهی اصلا نمیشه ترد ها رو موازی پردازش کرد و اول باید یه سری پردازش بشن و بعد سری بعدی پس انویدیا اینجا کم میاره، گاهی یه تردی گیرمون میوفته که دستوراتش شبیه هم نیست و انواع مختلف داره، در نتیجه نمیشه دستورات رو موازی اجرا کنیم پس ای ام دی کم میاره.

پی می بینی کاملا بستگی دازه که تردها رو میشه موازی اجرا کرد یا نه و دستورات هر ترد چه قدر قابلیت موازی اجرا شدن دارند ؟ هر بازی و هر قسمت هر بازی و با هر تنظیمی همه چی عوض میشه.!!

دومین سوالتون رو تو همون مطلبی که تو پیچ گوشتی گذاشتم گفتم ، برای اینکه 6950 آنلاک شده به اندازه 6970 باشه باید پاور تیون رو روی 20 درصد گذاشت و در نتیجه توان مصرفیش هم میره بالا و قدرت بیشتر میشه . اما نکته اینه که AMD این مدل رو برای 225 وات تولید گرما و مصرف انرژی طراحی کرده و با این کار کمی به کارت فشار میاد اما به قول تچ پاور آپ این 25 واتی که اصافه بر سازمان داریم به کارت فشار میاریم معمولا تو محدوده ای که سازنده سعی کرده محکم کاری کنه قرار میگیره و فکر نمیکنم مشکل اون جوری پیش بیاره. با آنلاک کردن و تنظی کلاک 6950 روی کلاک 6970 دقیقا دو کارت یکسان داریم ولی از نظر کولینگ و احتمالا کیفیت اجزای به کار رفته یه فرق کوچیک دارند.

من چون اورکلاک نمیکنم 6950 رو آنلاکش کنم مشکل گرما و خرابی پیش نمیاد اما برای اور کردن دیگه حتما باید مراقب بود.

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان قیمن 6950 چنده ؟ 1 گیگش رو میگم. چه برندی هست ؟ منظورم تو همین بازار خودمونه. قیمت 560 و برندی که موجوده رو هم اگه میدونید بفرمائید.
    6970 و 570 هم ....

متشکر

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

6850 سافایر : 259 تومن

7. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظرتون یه برق 6 پین و یدونه 8 بین تو 6970 فرقی با 2 تا 6 پین که به 6950 میخوره نداره؟؟!!!
    چطوری میشه انلاک کرد وقتی 6970 به یه 8 پین و یه 6 پین احتیاج داره؟؟
    مطمءنا یه جای کار میلنگه...
    چرا دیگه از انلاک خبر خاصی نیست؟
    من یه جایی خوندم (البته یادم نمیاد کجا بودشایدم تو همین سایت خودمون بود البته قبل از ورود سری 69xx)
    که یکی از مدیرای Ati گفته بود ما قابلیتهایی تو کارتها رو فعال گذاشتیم که استفاده از اونا اگه به کارت صدمه بخوره گردن خود یوزر هاست.شاید همین انلاکو میگفته

9. 2 کاربر از jojo_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

به نظرتون یه برق 6 پین و یدونه 8 بین تو 6970 فرقی با 2 تا 6 پین که به 6950 میخوره نداره؟؟!!!
    چطوری میشه انلاک کرد وقتی 6970 به یه 8 پین و یه 6 پین احتیاج داره؟؟
    مطمءنا یه جای کار میلنگه...
    چرا دیگه از انلاک خبر خاصی نیست؟
    من یه جایی خوندم (البته یادم نمیاد کجا بودشایدم تو همین سایت خودمون بود البته قبل از ورود سری 69xx)
    که یکی از مدیرای Ati گفته بود ما قابلیتهایی تو کارتها رو فعال گذاشتیم که استفاده از اونا اگه به کارت صدمه بخوره گردن خود یوزر هاست.شاید همین انلاکو میگفته
    فرق که داره ولی از نظر قدرت پردازشی اینها یه جور هستند، اونا هم سر مرز که طراحی نمیکنند، مثلا نمیگن این کارت قراره 200 وات بکشه و اگه شد 201 میسوزه و به ما هم ربطی نداره، معمولا یه 10 20 درصدی بالاتر فرض میکنن که مشکل پیش نیاد.

شما میخوای آنلاک کنی خب آنلاک بکن ولی کلاک رو افزایش نده. این طوری کارایی در 12/11 ضرب میشه و دما هم اونقدرها پایین هست که هیچ مشکلی پیش نیاد.

اصلا ببین ... من پردازنده 720 BE برای داداشم گرفتم الان 1 سال و اندی هست که هسته ی چهارمش آنلاک شده. فرکانس 2.8 برای 3 هسته بوده و من با یه فن 50 تومنی الان 4 هسته ی 3.2 و زمستونها 3.4 دارم که هیچ مشکلی هم براش پیش نیومده. حالا میرفتم 940 میخریدم 40 تومن بیشتر پول میدادم بعد در نظر بگیر صدای یه فن 50 تومنی با دور 1000 که دما رو 20 درجه نسبت به فن استاندارد با دور 3400 و بیشتر چه قدر کمتره !!!! اصلا باید بگم شنیده نمیشه در حالی که همون اول فن خودش سه تا هسته رو نمیتونست مثل آدم خنک کنه و صداش هم گوش خراش تشریف داشت.

در مورد قابلیت اضافه چیزی نشنیدم و تو اون مطلبی هم که تو پیچ گوشتی گذاشتم توی تست دقیقا مشخصه که اینها سخت افزارشون یه جوره!!! سرعت پردازش در حالت آنلاک شده با کلاک 6970 دقیقا برابره.

11. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

یک تیر و دو کارت : TV+ گرافیک

سافایر در ادامه سری کارتهای گرافیک معروف All-in-Wonder خود این بار نیز کارتی را مناسب سیستم های خانگی مخصوصا HTPC ساخته است این کارت که Sapphire HD 5570 Xtend TV نام دارد علاوه بر پشتیبانی از DirectX 11 داری یک گیرنده دیجیتال مجتمع SD می باشد که قادر به جستجوی کانال ، ذخیره و همچنین برنامه ریزی جهت ضبط برنامه را دارا می باشد. این کارت گرافیک دارای ۳۲۰ پردازشگر جریانی و حافظه ۵۱۲ MB/1 GB GDDR3 با پهنای باند ۱۲۸ بیتی می باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 4 کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bitcomet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چرا بعضیا میگن cpu های amd نسبت به core i7 های intel در فریم دهی کارت گرافیک محدودیت ایجاد میکند؟

15. این کاربر از bitcomet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یک تیر و دو کارت : TV+ گرافیک

سافایر در ادامه سری کارتهای گرافیک معروف All-in-Wonder خود این بار نیز کارتی را مناسب سیستم های خانگی مخصوصا HTPC ساخته است این کارت که Sapphire HD 5570 Xtend TV نام دارد علاوه بر پشتیبانی از DirectX 11 داری یک گیرنده دیجیتال مجتمع SD می باشد که قادر به جستجوی کانال ، ذخیره و همچنین برنامه ریزی جهت ضبط برنامه را دارا می باشد. این کارت گرافیک دارای ۳۲۰ پردازشگر جریانی و حافظه ۵۱۲ MB/1 GB GDDR3 با پهنای باند ۱۲۸ بیتی می باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببخشید گیرندش توی متن گفته چیزه ... SD هستش ؟ من یا ندیدم یا سوتی دادم ... یا شاید شما سوتی دادی. بعد یه چیز دیگه این اینترفیس 128 بیتی معنیش پهنای باند نمیشه. حاصلضرب فرکانس تبادل اطلاعات در پهنای باس و با در نظر گرفتن تعداد جهات همش رو هم میشه پهنای باند، البته رابطش تو ویکی هست ولی من حفظ نیستم دقیقش رو، در ضمن چیز جالبیه. ممنون اینجا هم معرفی کردین

این هم متن کاملش که چند روز پیش گذاشتم رو سایت، منبعش هم تهش هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

چرا بعضیا میگن cpu های amd نسبت به core i7 های intel در فریم دهی کارت گرافیک محدودیت ایجاد میکند؟
    اگر هم بکنه که در واقع هم تا حدی در برخی موارد درسته چه اشکالی داره ؟ وقتی AMD پردازنده 6 هسته ای میزنه که از نظر قدرت خالص پردازشی در حد سری اکستریم اینتل میشه، قیمتش هم یک سومه !!! واسه چی فقط اون دو سه فریم بازیها رو ملاک قرار بدیم ؟

تازه این ها با عرضع ی بولدوزر یه تکونی میخوره. بولدوزر تو هر سیکل کلاک حدود 1.4 برابر معماری Thuban که مال 6 هسته ایهای AMD هستش دستور اجرا میکنه. حالا اینکه از دستورات Advanced Vector Extension پشتیبانی میکنه اصلا به کنار ... (Snady Bridge و Ivy Bridge هم این یکی رو دارند)، اینکه 8 تا هسته داره هم به کنار !!! ولی مقایسه ی اون با Core i7 950 از سری BloomField هم نشون میده که اینتل روزهای سختی در پیش داره.

آخرین باری که پسوند FX اومد تو محصولات ای ام دی، دیدیم که از رقیب زد جلو، این بار هم باز FX داره میاد و با اینکه جنجال تبلیغاتی هم راه ننداختن به نظر میاد که توی بازیها و رندرینگ بد جوری میخوان اینتل رو تحت فشار بزارند.

18. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •