آره سینا جان آنتن ندارم
تمام گزینه های که واسه فکتوری هست که خودت توضیح دادی در موردش صدق میکنه همین مونده بازش کنم تازه پیچهاشو باز کردم ولی نتونستم بازش کنم فکر کنم فکتوری باشه
ولی نمیدونم چی شد انتن پریده
آره سینا جان آنتن ندارم
تمام گزینه های که واسه فکتوری هست که خودت توضیح دادی در موردش صدق میکنه همین مونده بازش کنم تازه پیچهاشو باز کردم ولی نتونستم بازش کنم فکر کنم فکتوری باشه
ولی نمیدونم چی شد انتن پریده
اگه فکتوری باشه نباید این مشکلا پیش بیاد.
شما یه ریست بکن گوشی رو.
باز کردنش کاری نداره.
یه کمی بلند کردن صفحه ی جلوش سخته. چون سفته . بیخیال شو. ممکنه خط و خشی زیر دکمه ی هوم برداره.
یه کاره دیگه بکن.
سیم ترای رو در بیار.با چراغ قوه نور بنداز اون تو.
چی میبینی؟
سلام
تو hungary که من هستم , ایفون 3g فقط برای اپراتور T-MOBILE هست و در VODAFONE و ... کار نمیده .
حالا من سیم کارت T-MOBILE دارم ( ایفون 3G واسه T-MOBILE باز هست ) . ایا بازم مشکلی هست ؟؟؟ و نیاز به این کارایی که شما میگین هست ؟ ؟ ؟
Last edited by ravani_13; 21-12-2008 at 18:35.
نع.
شما وقتی گوشی رو انلاک کنی دیگه با هیچ اوپراتوری مشکل نداری.حتی با ایرانسل و تالیا و ... هم کار میکنه.
اخرش 2 جی میخواین یا 3 جی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
راستی ایفون 2 جی فقط با "ای تی اند تی" کار نمیکنه.
چند اوپراتور دیگه هم با اپل قرداد بستن.
این دلفین (مهدی) طفلک گوشیش به فنا رفت مثل اینکه .......
درست شد یا نه مهدی جان؟؟؟؟
تو منو که میره؟؟؟ یا رو emergencyه ؟
اگه تو منو میره که درسته پس
به احتمال زیاد 3g میگیرم .
امکانش هست 2g بگیرم و یه 2 ماه دیگه اپل همین کاری رو که با 2g های at&t کرده رو با orange - vodafone - t-mobile یا ... هم بکنه ؟؟؟راستی ایفون 2 جی فقط با "ای تی اند تی" کار نمیکنه.
چند اوپراتور دیگه هم با اپل قرداد بستن
نریم 2g بگیریم بعد ...![]()
روانی13 جان.......
شما که T-Mobile داری، برو همون جا، یه آیفون بگیر 199 دلار، قرارداد 2 ساله باهات می بندن که از خطشون حتمن باید استفاده کنی، شما هم که حتمن همین قصد رو داری، حله دیگه، مگه نه
دلفین جان باید جای سیم کارتت این شکلی باشه. و چیزی توش نباشه.
![]()
حله - فقط کاشکی میشد هر وقت میام ایران میشد سیم کارت ایران رو هم روش استفاده بکنم![]()
اینجا قرار داد 1 ساله میره تو پاچه مجبورم 2 ساله ....
اینجا ایفون 2g . تمیز و توپ که رو هر اپراتوری هم کار میکنه = 280 $ . ایران چنده ؟ شاید تجارت راه انداختیم![]()
اینجا آیفون 2G 16g تمیز 600 - 650 تومنه
280 دلار 8گیگ ؟؟
کی میای ایران؟
یه 3G میاری واسم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)