خوب کی اینجا می بینه؟
راستی بچه ها کسی ویدیو را دید؟![]()
خوب کی اینجا می بینه؟
راستی بچه ها کسی ویدیو را دید؟![]()
سلام.
من ویدئو را دیدم.چیز جدیدی نداشت.قسمتهای پخش شده را چسبونده بودن به هم.
اینم بدون شرح:![]()
![]()
Last edited by *Batman*; 27-08-2008 at 03:44.
سلام دوستان :
متاسفانه دیگه نمیتونم مثل قبلا هر روز به تا÷یک سر بزنم .
راستی کسی متوجه شد که توی منگا 413 اون لحظه که ساسکه از مانگکیو شارینگان استفاده کرد چرا گینجوتسوی اون مثل ایتاچی دوام نداشت
منم امروز تبلیغشو دیدم!به جز اون دو عبارت یه چیزای دیگه هم نوشته بود.(شاید فریم بعدی اینیه که تو داری!!!) به چشمم 5 سپتامبر اومد!ولی مطمئن نیستم!!!
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوالا انگار اون 8 دمه گفت اینا روی من اثر نداره.ولی برای یه لحظه تعادل خودش را از دست داد.
خوب ایتاچی بهتر میتونست از شارینگان استفاده کنه.
بله منم یه بار دیدم که سه تا عبارت نوشته بود.ولی دقت نکردم که چیه.به هر حال از اول ماه سپتامبر زوم میکنیم روی GameOne .![]()
چه خلوته اینجا.....
بچه ها بنظرتون اینها قدرت این دو تا رو برای قسمت شیکامارو گذاشتن که نشون نمی دن؟
سلام
Zed2 Ni-chan کدوم دو تا رو میگی؟
آقا هر کی مانگا 414 را نخونه تمام عمرش آره.............. . بخونید امیدوار بشید![]()
*Batman* sama
هیدان و کاکوزو ( که تو فیلم کاک زو وو می گفت ) رو می گم دارن اصل نبرد رامی زارن برای شیکامارو.
توش مانگا چه خبر شده؟
برای اینکه بتونی اثر گنجتسو رو قطع کنی باید یه نفر که دچار گنجتسو نشده کمکت کنه( اونجایی که ناروتو با ایتاچی مقابله کرد، این چیزا رو گفت). هیولای 8 دم هم اینکارو برای killerbee کرد. درواقع هیولا اونو از گنجتسو هشیار کرد.راستی کسی متوجه شد که توی منگا 413 اون لحظه که ساسکه از مانگکیو شارینگان استفاده کرد چرا گینجوتسوی اون مثل ایتاچی دوام نداشت.
بله احتمالش هست.من که نفهمیدم روش هیدان چیه.هیدان و کاکوزو ( که تو فیلم کاک زو وو می گفت ) رو می گم دارن اصل نبرد رامی زارن برای شیکامارو.
ساسکه قاطی کرده میخواد کار 8 دم رو تموم کنه.تحت تاثیر رفتار آکاتسوکی قرار گرفت.توش مانگا چه خبر شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)