این الان منظورت MGS بود یا Guns of Patriot ?آره در اصل گروهین که بازی شکل گرفته... توضیح دادم کل داستان رو چندماه پیش تیو این تاپیک.
مثل اینکه اینجا فقط منو تویم... جالبه نه ؟
خلوت باشه بهتره.
این الان منظورت MGS بود یا Guns of Patriot ?آره در اصل گروهین که بازی شکل گرفته... توضیح دادم کل داستان رو چندماه پیش تیو این تاپیک.
مثل اینکه اینجا فقط منو تویم... جالبه نه ؟
خلوت باشه بهتره.
سلام.
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره دقیقا یادم بود که کدوم مطلب رو می گفتی.. اما نیست دو تا بازی رو با هم قاطی کردی گفتم شاید در مورد Gop موردی گفتی که من یادم نبوده.. اما با اینحال نسخه سه بعدی چیه ؟
خوب Solid اینجا معنی سه بعدی میده دیگه نه؟
قبلا معانی solid رو گذاشته بودم اما فکر نکنم اصلا معنی سه بعدی میداده...
به هر حال اینو هم تو اون سایت خارجی هم گذاشته بودم.. من بهش گفتم که solid اسم اون شخصیته اصلیه به نام Solid Snake.. اما یکی اعتقاد داشت که Solid اینجا قرص و محکم بودن اون افزار فلزی رو میرسونه.. یعنی در اصل منظورش این بود که اینطوری:
Solid Metal Gear یعنی افزار فلزی آهنین...
اما من فکر می کنم solid اینجا اسم شخصیت داستانه..
حالا دو تا نظر وجود داره و هر دوش هم می تونه درست باشه...
نه اصلا ربطی به سالید اسنیک نداره... من از یک نفر متخصص این بازی پرسیدم در این مورد و 3D تایید شدست. به نظرم سه بعدی بذاریم Solid رو بهتره.
من به حرفای دیگران کاری ندارم.. حرف با دلیل برام مهمه محمد جان..![]()
یدی جان یه نگاه سطحی به پیج اول انداختم خوب شده فقط یه سری اشکالات جزیی داره:
دراکاندارکان: دروازه های باستانی Drakan: The Ancients' Gates
تخته گاز* تخت گاز Full Throttle
فنا ناپذیران خاک(زمین)فنا ناپذیران ترا: ماجراجویی پری رودان Immortals of Terra: A Perry Rhodan Adventure, The
افسانه دزد دریایی سیاه پوشافسانه دزد سیاه پوش Legend of the Black Buccaneer
یا محبس اسرار امیز ویا محبس سری.محبس اسرار پوکیمون: کاوشگران تاریکی Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Darkness
مخالفمچکاچک شمشیر ها Rondo of Swords
هر دو یه معنی میدن؟؟مبارز واقعی Virtua Fighter
تنیس واقعی Virtu Tennis
معنی فارسی تز میشه پایان نامهنمی دونم چرا گفتم نهشت.. تز خوبه.. پایان نامه دیگه چیه.
فکر میکنم یکی از معانیش سه بعدی باشه(خودت یه تحقیقی بکن)قبلا معانی solid رو گذاشته بودم اما فکر نکنم اصلا معنی سه بعدی میداده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)