سلامفقط به درد دستكاري آبشن فايل بازي از بيرون بازي مي خوره و بسآقا جون بچه هاتون بگین این option file editor چیه؟
من دارم با ایرانسل به زور دانلودش میکنم
بکنم یا نه
چه تغییراتی میده؟
سلامفقط به درد دستكاري آبشن فايل بازي از بيرون بازي مي خوره و بسآقا جون بچه هاتون بگین این option file editor چیه؟
من دارم با ایرانسل به زور دانلودش میکنم
بکنم یا نه
چه تغییراتی میده؟
قبون آقا
به عبارتی به هیچ درد من نمیخوره :d
و به عبارت دیگه باید منتظر یه پچ کامل بمونیم تا همه چیو درست کن
رنگ چمن هم کمی کسل کنندست
راستی چرا تماشاچی ها اینقدر بی ذوقن؟
همینطور گذارشگر
وقتی گل میشه اصلا حس گل زدن به آدم دست نمیده :d
صدای تماشاچیا و گذارشگر جوریه که انگار توپ رفته تو اوت
:d
توجه توجه!هموطنان عزیز اعلام میکنم!کسانی که مشکل صدای گزارشگر دارند اصلا دست به ویندوز خود نزنند!!بلکه به تنظیمات کارت صدای خود بروند و حالت اسپیکرهای خود را که desktop stereo هست برگزینند!!مشکلتون براحتی حل میشود!!من دارم اوج لذت این بازی رو تجربه میکنم!!
رم:فعلا 1 گیگ 2تا 512 باس 400 dual channel و سی پی یو 3500 ای ام دی اتلون 64 بیت و کارت گرافیک 7600 جی اس 256
این هم از چند تا عکس:
البته کیفیت عکس ها پائین بود. بقیه بازیکن ها هم هست. تا امشب براتون می زارم
کسی عکس با کیفیت بالا از صورت بازیکن ها نداره؟
کسی نمی دونه چه جوری برای چهره ساخته شده می شه ریش گذاشت یا فرم بینی رو تغییر داد؟؟
Last edited by SYSMAN; 02-11-2007 at 12:26.
عكساشو از كجا گرفتي ؟
سیسمن جان نمی خواد عکسارو بزاری لطف کن اون فایلایی که تو سیواترو برامون آپ کن تا همه بتونیم استفاده کنیم نه اینکه نگاه کنیم![]()
وای ، بالاخره تونستم رو مد High به راحتی و روون بازی کنم ، وای چه لذتی داره !!!! اما کارایی که من کردم چی بود :
1 - من قبلا بازی رو روی XP نسخه 32 بیت بازی میکردم ، اولین کاری که کردم یک ویندوز اکس پی 64 بیت ریختم ، پچ مربوط به 64 بیت رو هم دانلود کردم تا بتونم بازی رو توی این ویندوز نصب کنم .
2 - آخرین درایور مربوط به کارت گرافیکم رو هم دانلود کردم .
لینک آخرین درایور کارت گرافیک ها رو اینجا میزارم تا همه استفاده کنند :
برای کارت گرافیک های Nvidia :
ForceWare 169.04 XP 64-bit
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدForceWare 169.04 XP 32-bit
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدForceWare 169.04 Vista 32-bit
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدForceWare 169.04 Vista 64-bit
و این هم برای کارت گرافیک های ATI :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Radeon Omega Drivers 3.8.421 (Catalyst 7.10)
3 - من زبان بازی رو روی اسپانیایی گذاشتم ، گزارشگرش خیلی با هیجان تر گزارش میکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باچه سیستمی این کا رو کردی؟
Cpu : intel 2.8 core 2 due
Ram : 2x 512 geil - bus 1066
VGA : 7600 gs
من این بازی رو با این سیستم بازی میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم حالشو هم میبرم با آخرین تنظیمات گرافیکی:
cpu:amd athlon x2 64bit 4400
ram:1gig patriot 800
vga:asus geforce 8600 gts
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)