این هم یه نمونه:
به رویداد onclick چک باکس و onopen فرم نگاه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
این هم یه نمونه:
به رویداد onclick چک باکس و onopen فرم نگاه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برنامهاي در اكسس 2003 نوشتهام كه ميخواهم آن را به اكسس 2007 تبديل كنم. وقتي كه Convert را انجام دادم، در نسخه 2007، پروسيجرها اجرا نشد. از مثالهاي خود اكسس 2007 استفاده كردم و ديدم كه در آن تماما از ماكرو استفاده شده.
من عادت به استفاده از پروسيجر و كدنويسي دارم و مهارتي در ماكرو ندارم. چطور ميتونم اين پروسيجرها را كه از قبل دارم را فعال كنم؟ از طرفي هم حتي اگر ماكرو نويسي را شروع كنم، تبديل آنهمه پروسيجر به ماكرو خيلي زمانگير خواهد بود و خالي از اشتباه هم نخواهم بود.
لطفا راهنماييام كنيد كه آيا راهي وجود دارد؟
متشكرم
با عرض سلام و خوش آمد گویی به شما!
باید بگم که اکسس 2007 هیچ مساله ای با اجرای کدها نداره و تا حدی هم اونو گسترش داده، ولی در عین حال قابلیت های ماکروها رو به دلیل سهولت نسبی افزایش داده. آیا موقع اجرای فایلتون، نوار Security Warning در بالای صفحه کار ظاهر میشه؟ در این صورت با کلیک بر Options => Enable this content اونو فعال کنید و یا با افزودن مسیر حاوی فایل به قسمت Trust Center برای همیشه این مسیر رو فعال کنید. اگه هم مساله این نیست خوشحال میشم اگه کدها تون رو که اجرا نمیشن دراختیار بذارید.
با تشکر!
با سلام
من يك سري data ساختم با عناوين = كد دانشجويي، نام، نام خانوادگي و ...
حالا ميخوام داخل يك فرم اين اطلاعات رو نمايش بدهم بطوريكه فقط يك combo-box براي كد دانشجويي در نظر بگيرم تا با انتخاب كد مربوطه مشخصات دانشجو در خانه هايي كه در اين فرم بصورت text-box درست شده نمايش داده بشه . حال دو سوال دارم:
1- چگونه بايد بين combo-box و text-box ها ارتباط برقرار كنم كه اطلاعات شخص رو نمايش بده؟
2- براي اينكه استفاده كننده از اين برنامه نتونه اين اطلاعات رو تغيير بده و فقط با وارد كردن كد دانشجو از برنامه استفاده كنه بايد چيكار كنم؟ البته من از access2003 استفاده ميكنم.
قبلا از پاسخگوئي شما به اين مبتدي كمال تشكر را دارم.
با سلام،
اول که همه فیلدهایی رو که میخوایی توی فرم قرار میدی(فرض کنیم فیلد شماره دانشجویی هست ID ). حالا یه کمبوباکس درست میکنیم با نام مثلا combo1 . مشخصه Row Source اون هم همون شماره دانشجویی از جدول مربوطه قرار میدیم. در رویداد After Update اون کد زیر رو نسبت میدیم:
البته با ماکرو هم میشه این کار رو کرد. حالا برای این که کاربر نتونه اطلاعات رو تغییر بده میتونیم در مشخصه Recordset Type فرم ( در زبانه Data )، گزینه Snapshot رو انتخاب کنیم. در آخر هم میتونیم فیلد شماره دانشجویی رو مخفی کنیم تا دو بار نشون داده نشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سپاس.
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشكلم كاملا حل شد . از لطف شما بسيار متشكرم
محمد جان من دانلود کردم ولی وقتی رو چک باکس تیک می زنم هیچ اتفاقی نمی یفته!!!این هم یه نمونه:
کد:
http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My%20Documents/Forums/dbtemp01%281%29.zip
به رویداد onclick چک باکس و onopen فرم نگاه کنید.
یه نگاه میندازید؟
ممنون/اسمایل تشکر/
بعد یه سوال دیگه هم داشتم !
من چرا نمی تونم از این آپشن باتن ها سه چهار تا بذارم که انتخاب کنن؟
نمی دونم منظورمو متوجه شدید یا نه!
من وقتی از اینا درست می کنم جداگانه کار می کنه !!
یعنی به طور هم زمان می تونن همشو تیک بزنند!!!!!!
چی جوریاست؟
یه مشکل دیگه هم دارم
توی ریپورتم اونایی که از کمبو لیست انتخاب شدن جای اینکه اسمشونو بنویسه ردیفشون رو می نویسه
منظورم اینه که مثلا من سرچ کردم دستگاهایی رو که بانکشون فلان بانکرو پیدا کن و توی ریپورتم علاوه بر اسم دستگاه اسم بانک رو هم بنویس
وقتی سرچ می کنم اسم دستگاه رو می نویسه ولی جای اسم بانک یه عدد می ذاره که متوجه شدم ردیفش تو کمبو هست!!
چی کار کنم؟
ممنون
یه مشکل دیگه هم برام پیش اومد!!
توی کوئری چرا تعداد OR ها محدوده !؟
من الان رسیدم به خط آخر ولی بازم می خوام!!
چی کار کنم؟
بعد چرا توی پیشفرض های ماکرو ران کوئری نداره ؟!
ممنون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)