samgunعزیز من این دو قطعه راگرفتم اما کار نمی کند آیا باید تنظیمات خاصی در ps3 انجام بدم نحوه کار را کامل بگو لطفا کمی سریع جواب بده![]()
samgunعزیز من این دو قطعه راگرفتم اما کار نمی کند آیا باید تنظیمات خاصی در ps3 انجام بدم نحوه کار را کامل بگو لطفا کمی سریع جواب بده![]()
کسی تاحالا روی تلویزیون 3 فیش بازی کرده ؟ من یدونه21 اینچ دارم گروندیگ.کیفیتش یعنی خیلی افتضاحه ؟
یعنی مانیتور روشن نمیشه ؟
خب شما تمام اتصالات رو انجام بده به طور دقیق بعد
زمانی که کنسول خاموش هست دکمه ی Power رو به مدت چند ثانیه نگه دارید تا دستگاه روشن شود . در این حالت باید Gamepad توسط USB به دستگاه متصل باشد.
وقتی کنسول روشن شد باید تصویر داشته باشی که اگه داشتی میتونی ادامه ی تنظیمات رو انجام بدی.
نه اونقدر هم افتضاح ولی خب HD کجا SD کجا !!
من خودم روی 21" بازی کردم اونم 3 فیش با Xbox 360 کیفیتش متوسط رو به پایین بود .
توی دفترچش سیستم رنگی که ساپورت می کنه زده : pal-secam-ntsc-4.43-av ntsc 3.58
کسی سر در میاره؟ ممنون
samgun عزیز من این کار رو هم انجام دادم تمام اتصالات رو به طور دقیق انجام دادم بعد اون کاری هم که گفتی انجام دادم اما نشد آیا این کار رو خودت امتحان کردی ؟
سلام دوست عزيز واقعيتش من نميدونم مانيتور CRT چي هستش ولي مانيتور من ال سي دي فراسو هستش كه ورودي دي وي آي هم داره آيا اين مانيتور به پي اس3 وصل ميشه؟ممنون ميشم جواب بدي
سلام دوست عزيز با تشكر از راهنماييت ميخواستم بگم مانيتور من فراسو هست و دي وي آي هم داره آيا ميشه ژي اس 3 بهش وصل كرد؟
* سلام . الان مانیتور هایی که HDMI دارن رو با استفاده از کابل به راحتی وصل می کنیم دیگه ؟ پس صدا چی ؟ از همون راهی که تو صفحه ی اول گفتید باید استفاده کرد ؟
* اگه مانیتور از اینا که اسپیکر داره(مانیتور تی وی ) بود چی ؟ دیگه نیازی به اون راه ها نیست ؟
*بله به راحتی میتونید با HDMI تصویر رو بگیرید و با وصل کردن سیم کامپونیت میتونید صدا هم از طریق اسپیکر داشته باشید.....
*من که تا حالا مانیتور HD اسپیکر دار ندیدم اما میتونید اینطوری صدا هم داشته باشید......
البته تمام این مراحل به کنسول شما هم ربط داره.........
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
یاد شهاب به خیر،این تاپیک Exclusive شهاب بود................
چرا هست البته مونیتور نیست تی وی مونیتور هستش .
پس یعنی فقط با HDMI میشه صدا رو داشت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)