بنظرتون تا چند وقت بعد از ورود گوشی یه چیزایی مثل باطری اصلش همراه گوشیه. که باخیال راهت بگیرم.اخه فکر کنم اگه زیاد منتظر بمونم که قیمتش متناسب بشه یه چیزایی از جعبش کم یا باطریش تقلبی شه.دوستانی که گوشیرو خریدن توی جعبش کیف گوشی وجود داره؟
بنظرتون تا چند وقت بعد از ورود گوشی یه چیزایی مثل باطری اصلش همراه گوشیه. که باخیال راهت بگیرم.اخه فکر کنم اگه زیاد منتظر بمونم که قیمتش متناسب بشه یه چیزایی از جعبش کم یا باطریش تقلبی شه.دوستانی که گوشیرو خریدن توی جعبش کیف گوشی وجود داره؟
Last edited by sparts; 11-01-2008 at 22:55.
نه دوست عزیز کیف وجود نداره.وسایل داخل جعبه را صفحه قبل aslan نوشته.اگر ورژن Spider Man 3 را بگیری روی جعبه اصلی یک Cover مقوایی هست که عکس فیلم Spider Man 3 روشه و داخل جعبه یک دفترچه کوچک اضافه تر داره + خود گوشی که فیلم Spider Man 3 + چند تا آهنگ از خواننده های عربی است.
این فیلم اسپایدر من حجمش چقدره ؟
چه فرمتی داره ؟
شنیدم نمیشه رو گوشی های دیگه دیدش درسته ؟؟
اگه از من میشنوی و از لحاظ مالی بهت فشار نمیاد الان بخر میدونی چرا ؟
چون تجربه ثابت کرده که افت قیمت با افت کیفیت هم مواجه هستش همیشه !!
سلام ali جان!فرمت فیلم dcf هست اما کیفیت خیلی بالایی داره حجمش 834 مگابایته یا دقیق 834117 کیلوبایته که با یک Activision Key محافظت میشه.بله نمیشه دید همون طوری که می دونی حتما همون اول یه Back Up کلی از گوشی بگیر که اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد مجبور به Format شدی بتونی دوباره برگردونیش و گرنه با Copy معمولی کار نمی کنه.
اقا به نظر شما من ان95 معمولیو بفروشم 8گیگ بگیرم؟؟؟یکی راهنمایی کنه...صلاح هست که این کارو کنم؟؟؟اخه میگن کیفیت عکسو فیلم معمولی بهتره...بهد کاور لنز نداره.لنز خراش نمیبینه؟؟؟یکی راهنمایی کنه...ممنون...
دوست عزیزم عقیده من و پیشنهاد بشیاری از سایت های دیگه اینه که این کارو نکن.کیفیت های هر دو یکیه فقط نمایش عکس گرفته شده یا حالت دوربین تو LCD نشون دادنش فرق میکنه تو کامپیوتر که ببینی یکیند.نه اگر در مجاورت با سکه و کلیدو از این جور وسایل فلزی تو جیبت یا هر جای دیگه نزاری مشکلی پیش نمیاد.
پیشنهاد من اینه که گوشیتو نگه دار سری بعدی نوع N که اومد بگیر یا یه گوشی دیگه چون هم حدود 200 تومان باید اضافه بدی و اگر با همین گوشی مشکل شارژ یا مشکل حافظه نداشته باشی اونوقت تفاوتی احساس نمی کنی.لین گوشی به کسانی که N95 نداشتند توصیه میشه.
موفق باشی.
نگو... خیلی خیلی قشنگ می خونن! مامانشون قربونشون بشه! از اینا قشنگتر پیدا نکردن؟!چند تا آهنگ از خواننده های عربی است.
تایید میشود!دوست عزیزم عقیده من و پیشنهاد بشیاری از سایت های دیگه اینه که این کارو نکن.کیفیت های هر دو یکیه فقط نمایش عکس گرفته شده یا حالت دوربین تو Lcd نشون دادنش فرق میکنه تو کامپیوتر که ببینی یکیند.نه اگر در مجاورت با سکه و کلیدو از این جور وسایل فلزی تو جیبت یا هر جای دیگه نزاری مشکلی پیش نمیاد.
پیشنهاد من اینه که گوشیتو نگه دار سری بعدی نوع N که اومد بگیر یا یه گوشی دیگه چون هم حدود 200 تومان باید اضافه بدی و اگر با همین گوشی مشکل شارژ یا مشکل حافظه نداشته باشی اونوقت تفاوتی احساس نمی کنی.لین گوشی به کسانی که N95 نداشتند توصیه میشه.
در ضمن قاب گوشی گیر میاد؟ یه بار زمین افتاد، بالا سمت چپ خراش برداشت. خیلی ناراحتم...
تایید میشه نمونش ن73 های موجود در بازار. یکی از دوستان خریده با گارانتی اصلی هندزفری و کابل و شارژر همه درجه 2 هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)