تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 357 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

اگه نباشه جاش خالی می مونه sparts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بنظرتون تا چند وقت بعد از ورود گوشی یه چیزایی مثل باطری اصلش همراه گوشیه. که باخیال راهت بگیرم.اخه فکر کنم اگه زیاد منتظر بمونم که قیمتش متناسب بشه یه چیزایی از جعبش کم یا باطریش تقلبی شه.دوستانی که گوشیرو خریدن توی جعبش کیف گوشی وجود داره؟
    Last edited by sparts; 11-01-2008 at 22:55.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

بنظرتون تا چند وقت بعد از ورود گوشی یه چیزایی مثل باطری اصلش همراه گوشیه. که باخیال راهت بگیرم.اخه فکر کنم اگه زیاد منتظر بمونم که قیمتش متناسب بشه یه چیزایی از جعبش کم یا باطریش تقلبی شه.دوستانی که گوشیرو خریدن توی جعبش کیف گوشی وجود داره؟
    نه دوست عزیز کیف وجود نداره.وسایل داخل جعبه را صفحه قبل aslan نوشته.اگر ورژن Spider Man 3 را بگیری روی جعبه اصلی یک Cover مقوایی هست که عکس فیلم Spider Man 3 روشه و داخل جعبه یک دفترچه کوچک اضافه تر داره + خود گوشی که فیلم Spider Man 3 + چند تا آهنگ از خواننده های عربی است.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نه دوست عزیز کیف وجود نداره.وسایل داخل جعبه را صفحه قبل aslan نوشته.اگر ورژن Spider Man 3 را بگیری روی جعبه اصلی یک Cover مقوایی هست که عکس فیلم Spider Man 3 روشه و داخل جعبه یک دفترچه کوچک اضافه تر داره + خود گوشی که فیلم Spider Man 3 + چند تا آهنگ از خواننده های عربی است.
    این فیلم اسپایدر من حجمش چقدره ؟
    چه فرمتی داره ؟
    شنیدم نمیشه رو گوشی های دیگه دیدش درسته ؟؟

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اگه از من میشنوی و از لحاظ مالی بهت فشار نمیاد الان بخر میدونی چرا ؟
    چون تجربه ثابت کرده که افت قیمت با افت کیفیت هم مواجه هستش همیشه !!

داره خودمونی میشه pastgirls's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینو هستم منم همین عقیده رو دارم تجربه ثابت کرده

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

این فیلم اسپایدر من حجمش چقدره ؟
    چه فرمتی داره ؟
    شنیدم نمیشه رو گوشی های دیگه دیدش درسته ؟؟
    سلام ali جان!فرمت فیلم dcf هست اما کیفیت خیلی بالایی داره حجمش 834 مگابایته یا دقیق 834117 کیلوبایته که با یک Activision Key محافظت میشه.بله نمیشه دید همون طوری که می دونی حتما همون اول یه Back Up کلی از گوشی بگیر که اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد مجبور به Format شدی بتونی دوباره برگردونیش و گرنه با Copy معمولی کار نمی کنه.

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

اقا به نظر شما من ان95 معمولیو بفروشم 8گیگ بگیرم؟؟؟یکی راهنمایی کنه...صلاح هست که این کارو کنم؟؟؟اخه میگن کیفیت عکسو فیلم معمولی بهتره...بهد کاور لنز نداره.لنز خراش نمیبینه؟؟؟یکی راهنمایی کنه...ممنون...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اقا به نظر شما من ان95 معمولیو بفروشم 8گیگ بگیرم؟؟؟یکی راهنمایی کنه...صلاح هست که این کارو کنم؟؟؟اخه میگن کیفیت عکسو فیلم معمولی بهتره...بهد کاور لنز نداره.لنز خراش نمیبینه؟؟؟یکی راهنمایی کنه...ممنون...
    دوست عزیزم عقیده من و پیشنهاد بشیاری از سایت های دیگه اینه که این کارو نکن.کیفیت های هر دو یکیه فقط نمایش عکس گرفته شده یا حالت دوربین تو LCD نشون دادنش فرق میکنه تو کامپیوتر که ببینی یکیند.نه اگر در مجاورت با سکه و کلیدو از این جور وسایل فلزی تو جیبت یا هر جای دیگه نزاری مشکلی پیش نمیاد.
    پیشنهاد من اینه که گوشیتو نگه دار سری بعدی نوع N که اومد بگیر یا یه گوشی دیگه چون هم حدود 200 تومان باید اضافه بدی و اگر با همین گوشی مشکل شارژ یا مشکل حافظه نداشته باشی اونوقت تفاوتی احساس نمی کنی.لین گوشی به کسانی که N95 نداشتند توصیه میشه.
    موفق باشی.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند تا آهنگ از خواننده های عربی است.
    نگو... خیلی خیلی قشنگ می خونن! مامانشون قربونشون بشه! از اینا قشنگتر پیدا نکردن؟!

دوست عزیزم عقیده من و پیشنهاد بشیاری از سایت های دیگه اینه که این کارو نکن.کیفیت های هر دو یکیه فقط نمایش عکس گرفته شده یا حالت دوربین تو Lcd نشون دادنش فرق میکنه تو کامپیوتر که ببینی یکیند.نه اگر در مجاورت با سکه و کلیدو از این جور وسایل فلزی تو جیبت یا هر جای دیگه نزاری مشکلی پیش نمیاد.
    پیشنهاد من اینه که گوشیتو نگه دار سری بعدی نوع N که اومد بگیر یا یه گوشی دیگه چون هم حدود 200 تومان باید اضافه بدی و اگر با همین گوشی مشکل شارژ یا مشکل حافظه نداشته باشی اونوقت تفاوتی احساس نمی کنی.لین گوشی به کسانی که N95 نداشتند توصیه میشه.
    تایید میشود!

در ضمن قاب گوشی گیر میاد؟ یه بار زمین افتاد، بالا سمت چپ خراش برداشت. خیلی ناراحتم...

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه از من میشنوی و از لحاظ مالی بهت فشار نمیاد الان بخر میدونی چرا ؟
    چون تجربه ثابت کرده که افت قیمت با افت کیفیت هم مواجه هستش همیشه !!
    تایید میشه نمونش ن73 های موجود در بازار. یکی از دوستان خریده با گارانتی اصلی هندزفری و کابل و شارژر همه درجه 2 هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •