w120 سونی قیمتش چند شده ؟
تابستون 213 بود تو تهران .( تهران گرونتره نسبت به کیش تازه نمایندگی)
w120 سونی قیمتش چند شده ؟
نگا من فکر کنم یا باید فیلملرداری بخرم یا دیجیتال .چون فیلمبرداری عکاسی حرفه ای نمیشه ، عکاسی هم واسمون فیلمبرداری خوب نمیشه ؟؟؟
درست میگم؟ اگه نه یه دوربین رو معرفی کنید که هم بشه عکاسی خوبی داشت هم فیلمبرداری، تا 400 هم بشه میتونم جور کنم ولی به شرطی که فیلمبرداری و عکاسی با هم باشه
کانن یا سونی بهترینن دیگه؟
من h10 رو در نظر دارم ولی درم میگه بگذار روش 2 کارشو بخر ، من میگم عکاسی تنها باشه که حرفه ای هم باشه ،
گیج شدی؟
منظور از اس ال ار چيه و چه مزيتي ميتونه داشته باشه لطفن چند نمونه نام ببريد در صورت امكان تصاويرشون هم قرار بدين قيمتش هم اگه حدودن بگي كه عاليه
برای اتلیه که غیر اس ال ار چیزی نگیر . اما چه مدلی بگیری من پیشنهادم روی کانن یا نیکون هست . و فک کنم لنزهای مخصوص پرتره هم وجود داشته باشه که اونا رو هم ضمیمه کن به دوربینت .
سلام
میخواهم یک دوربین عکاسی برای مصرف معمولی (عکسهای خانوادگی) از بین دو مارک سونی و کانون با قیمت بین 250 تا 300 هزار تومان تهیه کنم.
ایا امکان دارد من را در این زمینه کمک کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشم؟
با سپاس فراوان
بین sony T500 & sony W300 کدوم بهتره ؟
درود دوست عزیز...بهترین گزینه سری w سونیه و تو این رنج w 150 با قیمت 260 عالیه...سراغ سری t به هیچ وجه نرو...w150 و دوربینای تو این رنج در همین تاپیک بارها و بارها بررسی شد...بالخره بهترین گزینه همین بود...اصولا منطقی نیست که واسه یه دوربین کامپکت بیش از 250 خرج کنی...w150 از دوربینای کامپکت پاناسونیک در حالی که ازش 100 تا 140 تومن گرونتر بودن سر تر بود...
اگه بخوای 300 هم خرج کنی بهترین گزینه fujif100fd هستش که این دوربین هم بارها وبارها بررسی شد که سایز سنسور فوقالعاده بزرگی داره ومیتونه عکس خوبی بده ولی کلا تو ایران تضمین شده نیست ...نه خدمات پس ازفروش درست حسابی نه گارانتی معتبری...یا حق
Mohammad Hosseyn جان سلام...یه راهنمای ی کامل در مورد pana lx3 میخوام...کلا چطور دوربینیه...و نیز در مقایسه با g10 ...و اینکه tele convertor براش هست؟ و اگه قیمتشو داری لطف کنی ممنون میشم...یا حق
Last edited by r4deon; 30-11-2008 at 19:08.
سلام.. اصولا وقتی یه دوربین عکاسی در کنار یه فیلمبرداری یا یه mp3یا حتی موبایل قرار میگیره توهین به عکاسیه(البته نه تا اون حد)...مطمئنا وقتی یک دستگاه در دو بعد ساخته میشه باعث میشه رو هیچکدوم تمرکز کافی نشه ویا اگه بشه رو یکیش بتمرکز میشه ......کلا تو رنج 400 دوربینای خیلی خوبی هست که فیلمبرداری قابل قبولی هم دارند مثل canon s5is یا مدل های جدیدتر مثل sx10 و sx1 که کمی گرونترن ...و حتی fz18...در موردh10 با اون لنز فوقالعاده تله ی 28mm فک نکنم اصلا بیارزه پول بابتش بدی...اگه هم بشه میخوا 70-80 تومن خرج کنی یه واید کانورتر بگیری که اصلا به صرفه نیست...کلا فکر فیلمبرداری از سرت بیرون کن چون یه عکس می ارزه به ان هوار فیلم!جان کلام خودت هم گفتی اینکه دوربینای دیجیتال را خدا برای فیلم خلق نکرد هر چند بعضا فیلمای خوبیه م میگیرند و گای هم با فرمت هایی که در عرض 10 ثانیه رم رو فول میکنه!میتونی تو این رنج به sony h50 یا pana fz18...و... فراموش نکن که slr like بگیری.یا حق
Last edited by r4deon; 30-11-2008 at 19:22.
Nemidonam chera edit nemishe,tashih mikonam,Teleye 38 mm ...(sony h10)
فک کنم باید دورو بر 185 تا 195 باشه . البته دقیق نمی دونم . اما حداکثرش 210 بالاتر نمیره . قیمتا افت داشته نسبت به تابستون . من اچ 50 رو گرفته بودم 439 ... البته با گارانتی غیر سونی . بعد گارانتی اصلی اومد 420 و الان دوباره رفت روی 430 . قیمتا نوسان زیاد داشته .w120 سونی قیمتش چند شده ؟
به نظر من مشکل شما دوربین فیلم برداریه . اگه میخوای فیلمبرداری حرفه ای انجام بدی و عادی نیست کارت من پیشنهاد نمیکنم از دوربین عکاسی از این منظور استفاده کنی . وگرنه دوربین عکاسی در حد معمول و پاسخ گوی موارد معمولی بسیار خوبه (در فیلمبرداری) اما نه حرفه ای . کلا من پیشنهاد میکنم بودجه ای جدا برای اون بدید .نگا من فکر کنم یا باید فیلملرداری بخرم یا دیجیتال .چون فیلمبرداری عکاسی حرفه ای نمیشه ، عکاسی هم واسمون فیلمبرداری خوب نمیشه ؟؟؟
درست میگم؟ اگه نه یه دوربین رو معرفی کنید که هم بشه عکاسی خوبی داشت هم فیلمبرداری، تا 400 هم بشه میتونم جور کنم ولی به شرطی که فیلمبرداری و عکاسی با هم باشه
کانن یا سونی بهترینن دیگه؟
من h10 رو در نظر دارم ولی درم میگه بگذار روش 2 کارشو بخر ، من میگم عکاسی تنها باشه که حرفه ای هم باشه ،
گیج شدی؟
اما دوربین عکاسی H10 سونی که گفتید من پیشنهاد میکنم نگیرید . چون مثل بقیه ی مدلهاش مشکل زیاد داره . اگه سونی میخوای فقط H50 که خودم هم سه ماهه دارمش راضی کنندست و تنها در سری H سونی همین مدل رو میشه خرید . چون مشکلات تمام مدلها توش رع شده و لنز با کیفیتتری داره .
اما کانن هم مدلهای جدید رو ارائه داده یکیش SX10 هست که واقعا سره و فوق العادست . قیمتش البته فعلا یکم بالاست . فک کنم بالای 450 هست . باید پائینتر بیاد .
پانا سونیک هم مدلهای Lumix FZ18 و FZ28 هست که دومیه خیلی توپ تره و کاملتر شدهی اولیه . گرچه اولی در سطح H50 و یکم بالاتر از اونم هست حتی . قیمتش هم در حد H50 هستش . فیلمبرداری و لرزش گیرش به همرا لنز خوبش رو خیلی تعریف رو میکنن .
فعلا همینا .
منظور از SLR دوربین های حرفه ای هست . این دوربینا معمولا فقط بدنشون به فروش میره و خریدار متناسب با نیازش لنز مخصوصش رو میخره . قیمتش خود دوربین و لنز هر دو معمولا گرون هستن .اگر هم همراه این دوربینا لنز باشه لنزهای معمولی هست که در حالت های کلی خوبن . این دوربین ها کیفیت بسیار بالایی دارن و از نظر کیفیت و اینا خیلی تفاوت با مدلهای پائین میکنن . توی خرید این جور مدلها باید سنسور رو توجه کنی و لنز .منظور از اس ال ار چيه و چه مزيتي ميتونه داشته باشه لطفن چند نمونه نام ببريد در صورت امكان تصاويرشون هم قرار بدين قيمتش هم اگه حدودن بگي كه عاليه
مثلا چند مدل مشهور این دوربین ها :
سری سونی :
Alpha 700
alpha 200
و ...
سونی کلا یه سری الفا داره که اخریش هم آلفا 900 بود که خیلی عالیه . 24 مگا پیکسل و انواع امکانات گوناگون . قیمتش هم 3000 دلار بود .
Nikon :
D80
D200
D600
و ...
Canon :
EOS 500D
5D
و ...
بین حر فه ای ها فقط این سه برند مهمن .
من بیشتر تصاویر نیکون و کانن رو دیدم و هر دوشون راضی کنندن . مدلها فراوونه . باید اهل تحقیق باید و برید تو سایت ها . مثلا دیجی کالا خوبه . برید و در بین مدلهای حرفه ای بگردید و مدلها و امکانات رو بخونید .
مثلامن نیکون دی80 رو که مدل خوبیه چندتا مزیتش رو میگم و کلا میگم چطور مشخصات رو بخونی و بفهمی :
اولین چیزی که میبینی بخش مشخصاتشه که بخش به بخش نوشته . و اول برو سراغ سنسور . نوع سنسور و اندازش خیلی مهمه .
سنسور دو نوع هست :
1.CCD : پرکاربرد ... بهتر از نوع دیگه . صرف انرژی کمتر .
2. CMOS : کربرد کمتر ... یه سری مزیت ها نسبت به دیگری . نویز بیشتر !
کلا سنسور CCD بهتر از اونیکیه . اما مهم تر از نوع اندازه سنسور هست که هر چی بزرگتر باشه به نفع تو هست . پس سایز رو به هر واحدی عنوان کرد تو به یه واحد مثلا سانتیمتر تبدیل کن و بزرگترین بدون بهترینه در ثبت رنگها و نیز کمتر .
توی نیکون D80 حسگر CCDهست و سایزش هم 23.6*15.8 ميليمتر هست که به سانتیمتر میشه 1.5 * 2.3 سانتی متر . که سایز بزگی میشه گفت هست و بسیار مناسبه . اگه به اینچ گفتن بدون هر 2.5 سانتی متر یک اینچه .
این سنسور نیکون هم ساخت شرکت سونی هست که دیگه تضمینش میکنه !! .
تمام SLR ها حتما ذخیره با فرمت RAW یا TIFF رو دارن که این کاربرد مهمیه تقریبا . مخصوصا در ادیت .
نورسنجی و فاصله یابی هم در دوربین مهمه . این مدل نیکون سه حالت " ماتريس سه بعدي II و مرکزي و متمرکز " رو داره که مناسبه .
در سرعت شاتر که کمتر دوربینی تو حرفه ای ها مشکل داره .
ایزو هم مهمه . هر چی بالاتر بهتر . مخصوصا اگه سنسور بزرگ باشه که این ایزو کمک زیادی بهت میکنه . D80 تا 3200 رو داره که بسیار عالیه .
فلاش 13 متری هم بسیار کارآمده ... جای کفشک فلاش هم داره . ال سی دی با کیفیت هم داره که دیگه چیزی نمیمونه .
بقیه چیزا بستگی به لنز داره . اونجا هم باید دقت کنی . اگه بازم بتونی خوب تحقیق کنی مخصوصا تو فروشگاه های بزرگ تهران میتونی لنزهای مخصوص پرتره هم گیر بیاری .
قیمت D80 هم در حدود 900 تومن هست . که بدک نیست .
نیکون D60 هم هست که کمی ساده تر و ریزه میزه تره . و اونم بسیار کارامده در حدود 590 تومنه (به همراه یک لنز) .
بازم میگم بیشتر تحقیق کن . اما تو حرفه ای ها هر چی بگیری ضرر نمی کنی . چون مهم بعدش لنزه .
موفق باشی .
خوب با این مصرف شما و بدجتون بهترین گزینه کمپکت های سونی یا کانن هست . توی کمپکت هم اکثر مدلها شبیه به همن . مدلهای مشهور کمپکت اینا هستن که بدک نیستن ... شما باید مشخصاتشون رو تو سایتهای فارسی (مثلا دیجی کالا) ببینی و یکی رو بگیری .سلام
میخواهم یک دوربین عکاسی برای مصرف معمولی (عکسهای خانوادگی) از بین دو مارک سونی و کانون با قیمت بین 250 تا 300 هزار تومان تهیه کنم.
ایا امکان دارد من را در این زمینه کمک کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشم؟
با سپاس فراوان
Canon PowerShot A720 IS
Canon PowerShot A650 IS
Canon PowerShot SX100 IS
Panasonic Lumix DMC-TZ3
Sony Cybershot DSC-W120
Sony CyberShot DSC-W300
Sony Cybershot DSC-T500
Sony Cybershot DSC-W150
و بسیار مدل دیگه . که الان سری جدید هم زیاد داره وارد بازار میشه .
باید تصویر نمونه تو نت پیدا کنی ببینی تا یکی رو بخری که کیفیت تصوی خوب داشته باشه .
موفق باشید .
دوست عزیز بین این دوتا دوربین ، W300 حرفه ای تره و تنها مشکل اساسیش زوم بسیار پائینشه . که البته همین مشکل رو مدل مقابل داره . W300 نویز کمتر داره ... سرعت شاتر رنج خوب و فلاش قوی تر داره . T500 ه م مموری داخلی بسیار بالایی داره . فیلمبرداریش کمی بهتره . در کل پیشنهاد من W300 هست .بین sony T500 & sony W300 کدوم بهتره ؟
سلام دوست عزیز ...Mohammad Hosseyn جان سلام...یه راهنمای ی کامل در مورد pana lx3 میخوام...کلا چطور دوربینیه...و نیز در مقایسه با g10 ...و اینکه tele convertor براش هست؟ و اگه قیمتشو داری لطف کنی ممنون میشم...یا حق
من که نقد های سایتهای خارجی در مورد این دوربین رو دیدم بسیار راضی بودم ازش .
سنسور خوب ... پیکسل های موثر بالا ----- اولیه برای عکس ها .لرزش گیر بسیار قوی .فیلمبرداری HD . داشتن مود RAW که بسیار ارزشمنده و باید به پانا سونیک تبریک گفت . زومش فقط خیلی بده ... ازیت کنندست . لنزش با کیفیت باید باشه . اماکانات بالا در عکاسی ... مثلا مود های عکاسی از پیش تعیین شده ی بالا ... مدلهای فوکوس زیاد و کارآمد . داشتن AE Bracketing . ایزوی مناسب . سرعت های شاتر جالب و بسیار خوب و جوابگو .محدوده ی دیافراگم خوب و کافی . ال سی دی بزرگ و پر کیفیت . فلاش قوی .باطری بسیار قوی و کارآمد . وزن خوب و سبک .
دیگه باید بگم چی میخوای بهتر از این ؟
بله این دوربین مبدل تله حتما داره ... چون من عکس این دوربن رو با مبدل دیدم . کفشک فلاش هم داره .
اخرین قیمیتی که من داشتم مربوط به اروپا بود و حدود 400 هزار تومن .
دقیق دقیق الان نمی دونم .
میخوای بخری ؟ FZ28 رو هم حتما چک کن .
موفق باشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)