تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 150 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

دوستان آپدیت شد:
    تم های زیبای سیمبین سری 60 ویرایش 3 ساخت سان (خودم):
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تایید میشه 6220 با اینکه 5 مگاپکسل هست فلش xenon هم داره کیفیتش به n82 نمیرسه ولی فراموش نکن n82 در آستانه خز شدن هست پارسا جان در ضمن 6120 سرعت بالاتر و cpu قویتری نسبت به n82 داره
    اگه ان.گیج برام مهم نبود قطعا 6220 می خریدم. در مورد خزیت هم اطراف ما اصلا خز و این حرف ها نیست.(قم) تهران هم کم دست ملت دیدم تعجب می کنم همه میگن خز شده از N95 که بدتر نیست!

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان آپدیت شد:

اگه ان.گیج برام مهم نبود قطعا 6220 می خریدم. در مورد خزیت هم اطراف ما اصلا خز و این حرف ها نیست.(قم) تهران هم کم دست ملت دیدم تعجب می کنم همه میگن خز شده از N95 که بدتر نیست!
    الان همه دارن n82 میخرن یا n78 که معلومه که حسابی خز میشه با اون قیمتش ارزونش وقتی n82 که حدود 400تومان هست داره خز میکنند دیگه معلومه .....

در مورد n82 ببین پارسا جان داره رو به خزیت پیش میره ولی به این چیزا توجه نکن تو گوشیتو بخر حالا چچون فلان گوشی خز شده مجبوری یک مدل پایینتر برداری باید افتخار کنی گوشیت خیلی خوب هست و همه دارند میخرند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی که گوشی مثل 6120 میخره به خزیت و اینجور چیزها توجهی نخواهد داشت! حتی اگه ان95 رو مناسب بدونی خواهی خرید!!! و یه نظر شخصی دارم اونم اینه که همیشه گوشی از نظر سیستم عاملش باید به روز باشه! به عبارت دیگه بین ان 82 و 6220 من 6220 رو میخرم چون هنوز زیاد واسه این ورژن از سیمبین نرم افزار نیومده و خو باعث میشه تو 2 سال آینده باز هم چیزای جدید براش بیاد! (البته این کاملا بستگی به نظر هر کس داره) و دیگه اینکه گوشی های سری ان به نظرم به خاطر مارک و کیفیت ظاهر خوب قیمت بالاتری نسبت به امکاناتشون دارن. (نظر شما چیه؟)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

کسی که گوشی مثل 6120 میخره به خزیت و اینجور چیزها توجهی نخواهد داشت! حتی اگه ان95 رو مناسب بدونی خواهی خرید!!! و یه نظر شخصی دارم اونم اینه که همیشه گوشی از نظر سیستم عاملش باید به روز باشه! به عبارت دیگه بین ان 82 و 6220 من 6220 رو میخرم چون هنوز زیاد واسه این ورژن از سیمبین نرم افزار نیومده و خو باعث میشه تو 2 سال آینده باز هم چیزای جدید براش بیاد! (البته این کاملا بستگی به نظر هر کس داره) و دیگه اینکه گوشی های سری ان به نظرم به خاطر مارک و کیفیت ظاهر خوب قیمت بالاتری نسبت به امکاناتشون دارن. (نظر شما چیه؟)
    من برای گوشی زیاد تحقیق کردم. سری ان بهتر هست چون : 1. کیفیت بدنه و کلا قطعاتشون بهتره. 2. پشتیبانی فوق العاده ای دارن.
    حالا بین 6220 و N82 یه مقایسه ای بکنیم:

دوربین:
    دوربین هردو عالی هست و تقریبا تفاوتی نداره. گرچه N82 از لنز های آلمانی کارل زایس بهره میبره که بهتره لنز جهان هست!
    سیستم عامل:
    6220 به روز تر هست.
    بدنه، طراحی، کیفیت ساخت:
    بدنه 6220 به یه گوشی 200 تومنی بیشتر میخوره یا یه گوشی 400 تومنی. که البته یکی از عومل کاهش قیمت هم همین هست.
    دیگر امکانات:
    N82 دارای شتابسنج ، چیپست گرافیکی ، ارتباط Wifi هست که 6220 فاقد اونهاست. البته فکر کنم سرعت اینترنت N82 در حالت GPRS سریع تر باشه. با توجه به افزایش بازی های گرافیکی که نیاز به چیپست گرافیکی دارن (ان.گیجی و غیر ان.گیج) چیپست قطعه مهمی محسوب بشه. بازی ها و نرم افزار های فوق العاده مربوط به شتابسنج هم نباید از قلم بیفته!

5. 2 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برای گوشی زیاد تحقیق کردم. سری ان بهتر هست چون : 1. کیفیت بدنه و کلا قطعاتشون بهتره. 2. پشتیبانی فوق العاده ای دارن.
    حالا بین 6220 و N82 یه مقایسه ای بکنیم:

دوربین:
    دوربین هردو عالی هست و تقریبا تفاوتی نداره. گرچه N82 از لنز های آلمانی کارل زایس بهره میبره که بهتره لنز جهان هست!
    سیستم عامل:
    6220 به روز تر هست.
    بدنه، طراحی، کیفیت ساخت:
    بدنه 6220 به یه گوشی 200 تومنی بیشتر میخوره یا یه گوشی 400 تومنی. که البته یکی از عومل کاهش قیمت هم همین هست.
    دیگر امکانات:
    N82 دارای شتابسنج ، چیپست گرافیکی ، ارتباط Wifi هست که 6220 فاقد اونهاست. البته فکر کنم سرعت اینترنت N82 در حالت GPRS سریع تر باشه. با توجه به افزایش بازی های گرافیکی که نیاز به چیپست گرافیکی دارن (ان.گیجی و غیر ان.گیج) چیپست قطعه مهمی محسوب بشه. بازی ها و نرم افزار های فوق العاده مربوط به شتابسنج هم نباید از قلم بیفته!
    کاملا تایید میکنم حرفات رو. ان 82 گوشی عالی هست و طراحی نسبتا خوبی داره. در کل هر خریدار گوشی نوکیا با توجه به بودجه و سلیقه و نیازش یه سری رو انتخاب میکنه! بعضیا مثل من سری 6 و اونایی که دنبال ظاهرن سری 7 و اونایی که بودجه دارن سری8! شمایی هم که مشخصات فنی و ظاهر و کیفیت برات مهمه سری ان!

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    چندتا سوال دارم ممنون می شم جواب بدید
    1-کسی می دونه واژه خزشدنریشه اش چی هست واصلا چرا این واژه بکاربرده می شه ؟
    2-چطور می تونم زمان ضبط صدا را افزایش بدم فعلا یک دقیقه هست ؟
    3-بازیهای N.gage رااز کجا می شه گیر اورد و چطور رو گوشی نصب می شه ؟
    4-تمهایی رو که نصب می کنم چطوری می شه حذف کرد ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    1- سؤال جالبیه اما جواب مستقیمی نداره. از نظر معنی نمیدونم اما گوشی خز میشه که به خاطر خریدن زیاد ملت دست همه دیده بشه (6600 - ان 95 و ...)
    2- تو تنظیمات یه حالت واسه ام.ام.اس داره و یه حالت واسه کیفیت بالا شما رو دومی تنظیم کنی تا 1 ساعت ضبط میکنه
    3-برو به انجمن خودش کامل توضیحات و همه چی هست راجع بهش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4- تو app.manager مثل باقی برنامه ها, از اونجا پاک میشه.
    موفق باشس

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

دوستان سلام
    1. آقا نیما جواب دادن!
    2. بهتره که از نرم افزار های دیگه استفاده کنی (توی صفحات قبلی همین تاپیک پیدا می کنی)
    3. همونطور که آقا نیما توضیح دادن انجمن اختصاصی داره.
    4. از توی App.Manager میشه ولی خیلی از تم ها توی اون قسمت نمیان. باید از راه های دیگه بری که بعدا سر فرصت توضیح میدم.

10. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    آقا يكي بگه اين 6120 داراي Gps مي باشد يا نه؟
    تو برنامه هاش كه موجوده ولي كار نميده. اگه كسي اطلاعي داره در مورد نحوه كاركردن و فعالسازي اون توضيح بده.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه gps نداره ولی با gps بولوتوث اگه بیگیری میتونید کار کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •