توجه! این نرم افزار اکانتینگی که فن آوا استفاده میکنه امکان نظارت بر کاربرا رو بخوبی داراست !!!اونا دارن نگامون میکنن !!!
گزارش سایتهای در حال بازدید کاربران Online
گزارش سایتهای بازدید شده گذشته کاربر
توجه! این نرم افزار اکانتینگی که فن آوا استفاده میکنه امکان نظارت بر کاربرا رو بخوبی داراست !!!اونا دارن نگامون میکنن !!!
گزارش سایتهای در حال بازدید کاربران Online
گزارش سایتهای بازدید شده گذشته کاربر
Last edited by Masoud.Neshat; 15-04-2010 at 12:22.
من هرچی میگردم همه شرکت ها یه ایرادی دارن... یادش به خیر اسیا تک بهترین سرویس بود که اومدن تعرفه ها رو عوض کردن خراب کردن...
کاش میشد یه تاپیک جدید واز کنید یه سرویس خیلی خوب برای تهران معرفی کنید...
این چه جورشه انا غلط میکنن که دارن مانیتورینگ میکنن پس حقوق شهروندی کجاست " به جز سرویس اطلاعاتی هیچ ارگانی نمیتونه سرویس ها اینترنتی مانیتورینگ کنه " پس چرا اینا مانیتورینگ میکنن!!!
در ضمن شما از کجا این اطلاعات دارید ؟
اشتباه نشه این فقط مربوط یه فن آوا نیست تمام شرکتهایی که از نرم افزار IBSng استفاده میکنن! مثل پارس آنلاین و پیشگامان یزد هم...اطلاعاتشم خود سایت سازنده نرم افزار، شرکت پارس پویش تو سایتش معرفی کرده و این عکسها ازونجاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud.Neshat; 15-04-2010 at 16:59.
بدبخت شديم يعني؟آبرومون رفت.هرچي سايت *** رفتيم رو اونا ميديدن )):
اگه با --- هم تو سايت بري مي تونن ببينن؟البته من همش با phproxy ميرم كه ديگه 100% نشون ميده بهشون
![]()
اون بکنار! اگه سایت سیاسی رفته باشی که دیگه...
پس چی فکر کردین !؟
درسته که آزادی نزدیک به مطلقه، اما هر وقت بخوان، پروندتو میکشن بیرون !!
چی میگید شماها؟؟
من تابستون فن آوا داشتم ، همین نرم افزار درپیت بود ، تا تونستم مفتکی باهاش دانلود کردم ، نه بدهی برام رد شد ، نه مونیتور کردن!!
مگه بیکارن بنشینن کاربرا رو مونیتور کنن؟
ضمنا مگه با چیز پی ان یا پیلترشکن هم قابل شناساییه؟
من با شماره هایی که در sms گفته بود تماس گرفتم وقتی زنگ می زدم می گفت شماره های مورد نظر در شبکه
موجود نمی باشد مثل همه چیزهای دیگه این شرکت دزد دروغ بود
بازم می گم فناوا دزده دزده دزده
به دوستان تازه وارد می گم سمت این شرکتم نیایید
فناوای دزد را چه به سرویس مجانی دادن
اون موقع بله ولی الان کلی روش کار انجام دادن و نرم افزار جامعی شده.
بهر حال احساس خوبی نداره، آدم فکر میکنه لخت تو یه جای عمومیه
نه اتفاقا هنوزم .....
ولی بازم فکر نمیکنم با چیز پی ان یا پیلترشکن ، بتونن مونیتور کنن!
چون اگه میتونستن بفهمن که شما داری با پر.وکسی به چه سایتایی میری و ثبت میشد توی سیستم ، خب حتما میتونستن کاری کنن که شما وارد اون سایتا نشی!
و ضمنا علت وجودی چیز پی ان زیر سوال میره!
دوست عزیز شما نقل قول نگیر ، اون گزارش تخلف رو اون پایین برای همین موقعها گذاشتن!تورو قرآن حرف سیا.سی رو بیخیال شین ، کار دستمون میدین ها...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)