تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 124 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1240

نام تاپيک: {آموزش} اتصال به شبکه Xbox Live

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

الان اسليمم رسيد ميخوام برم تو لايو بچرخم با واي فاي !!!
    چي كار كنم؟؟؟ از اكانت گلد استفاده ميشه!!!؟؟؟؟؟؟
    یک سری امکانات توی لایو هست که نیاز به اکانت گلد داره که شامل مولتی پلیر تمام بازی ها هم میشه

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

یک سری امکانات توی لایو هست که نیاز به اکانت گلد داره که شامل مولتی پلیر تمام بازی ها هم میشه
    نه من فقط میخوام برم بچرخم فیس بووک و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمی دونم واسه ی اینا هم گلد می خواد یا نه ولی برای بعضی از امکانات اینجوری هم گلد می خواد

4. این کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای بازی های آنلاین که به Gold نیاز دارید،
    برای Join شدن به Party ها به Gold نیاز داریدو
    برای استفاده از Last.fm ,Netflix, Zune , Hulu Plus , ESPN ,Fa*ceb*ook , twi*tt*er , Marketplace , Offers و.... به Gold نیاز دارید.

To use Facebook on an Xbox 360 console you need the following items:
    An Xbox 360 console
    An Xbox 360 Hard Drive or memory unit with at least 5 megabytes (MB) of available space.
    An active Facebook account.
    An Xbox LIVE Gold Membership
    :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

يعني كلا بري لايو و اكانت بسازي شروع ميكنه از اون ١ ماه گلد استفاده ميكنه ديگه ؟!!!؟!

بعد از وقتي كه براي اولين بار وصل ميشي ديگه كلا ١ ماه وقت داري ؟؟ چه بري لايو بعد اون چه نري ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

يعني كلا بري لايو و اكانت بسازي شروع ميكنه از اون ١ ماه گلد استفاده ميكنه ديگه ؟!!!؟!

بعد از وقتي كه براي اولين بار وصل ميشي ديگه كلا ١ ماه وقت داري ؟؟ چه بري لايو بعد اون چه نري ؟
    حسام جان شما از اولین باری که به LIVE متصل میشی شمارش معکوس 30 روزه Account Gold شما شروع میشه و چه کاری انجام بدی و چه ندی این مقدار کسر میشه.

البته هر کنسول میتونه تا 3 تا اکانت Gold داشته باشه یعنی در واقع 3 ماه Gold میشه داشته باشیم.

9. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسام جان شما از اولین باری که به LIVE متصل میشی شمارش معکوس 30 روزه Account Gold شما شروع میشه و چه کاری انجام بدی و چه ندی این مقدار کسر میشه.

البته هر کنسول میتونه تا 3 تا اکانت Gold داشته باشه یعنی در واقع 3 ماه Gold میشه داشته باشیم.
    خب البته اینو باید اضافه کرد که هر اکانت شما متاسفانه یک GT یا همون Gamer tag (همون اسم شما در لایو) جدا داره،البته بعد از عضویت،میتونید یکبار بطور رایگان عوض کنید gt رو، من به شما قول میدم وقتی به لایو برای اولین بار کانکت شدید، دیگه برای همیشه معتادش میشید: د ی ! برای همین بهتره با یک اکانت شروع کنید و همین رو تمدید کنید...توجه کنید اگر قیمت live کمی بالاست،بخاطر امکاناتش هست،بخاطر party ها هستش( میتونید تا 8 دوست در یک پارتی جمع شید و با voice صحبت کنید)، بخاطر P Chat هست( البته با silver هم میشه) و همین ESPN و Zune که پولی هست اما در لایو رایگان،به خاطر اینکه مایکروسافت از شما در خرید اکانت پول اونهارو میگیره،(گرچه هیچکدوم با این اینترنت ایران به کار ما نمیاد و خیلی هاشون هم چون ip ایران داریم نمیشه استفاده کرد... اگر هم PSN رو میبینید رایگان هست (بجز PSN +) بخاطر این هست که کدوم یک از امکانات لایو رو داره؟! اگر به هر دلیلی به لایو کانکت شدی، منو Add کن، چون تا ایرانی ها رو پیدا کنی کمی طول میکشه... یکی از Friend هامو همیشه خالی میزارم،
    GT : Noble SOT

11. 3 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اگر هم PSN رو میبینید رایگان هست (بجز PSN +) بخاطر این هست که کدوم یک از امکانات لایو رو داره؟!
    دوست عزیز قبول دارم که سونی توی این قسمت خیلی ضعیفتر از MS عمل کرده ولی به قول خودتون با این وضع اینترنت ایران بازی کردن هم به زور میشه توی لایو و PSN انجام داد چه برسه کارهای اضافی........
    در ضمن به نظر من وظیفه ی اصلی سرویس های آنلاین این شرکت ها دادن توانایی بازی کردن خوب به کاربر هستش،که PSN داره این کارو رایگان انجام میده،اما خوب XBL پول میگیره........

یا حق

13. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز قبول دارم که سونی توی این قسمت خیلی ضعیفتر از MS عمل کرده ولی به قول خودتون با این وضع اینترنت ایران بازی کردن هم به زور میشه توی لایو و PSN انجام داد چه برسه کارهای اضافی........
    در ضمن به نظر من وظیفه ی اصلی سرویس های آنلاین این شرکت ها دادن توانایی بازی کردن خوب به کاربر هستش،که PSN داره این کارو رایگان انجام میده،اما خوب XBL پول میگیره........

یا حق
    البته،بازی کردن بسیار راحته واسه ایرانیا،فقط مشکل پینگ هست که خب عادت میکنید...اما وقتی مثلا دارید یک بازی رو انجام میدید single، اگه با دوستانتون تو party chat باشید خیلی بهتون بیشتر میچسبه...مخصوصا وقتی هر دو دارید یک بازی رو انجام میدید یا Co op....محیط psn کلا خشک هستش...اما xbl خیلی انعطاف پذیر تره... وظیفه ای ندارن این کمپانی ها...در xbl تنها 200-300 ایرانی هست، بقیه هر جا که باشن سرعت اینترنتشون خوبه...پس حالا که ما نمیتونیم استفاده کنیم باید بگیم امکانات بدی هستش؟خیر...مطمئنن xbl قصد داره احتیاجات اون چند میلیون نفر دیگه رو برطرف کنه...نه ما...هر 2 شنبه Market place آپ میشه...ولی psn....خیلی دیر به دیر...فقط home خوبه تو psn....که خب اون هم به اینترنت فوق العاده خوب نیاز داره...

15. 3 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

البته،بازی کردن بسیار راحته واسه ایرانیا،فقط مشکل پینگ هست که خب عادت میکنید...اما وقتی مثلا دارید یک بازی رو انجام میدید single، اگه با دوستانتون تو party chat باشید خیلی بهتون بیشتر میچسبه...مخصوصا وقتی هر دو دارید یک بازی رو انجام میدید یا Co op....محیط psn کلا خشک هستش...اما xbl خیلی انعطاف پذیر تره... وظیفه ای ندارن این کمپانی ها...در xbl تنها 200-300 ایرانی هست، بقیه هر جا که باشن سرعت اینترنتشون خوبه...پس حالا که ما نمیتونیم استفاده کنیم باید بگیم امکانات بدی هستش؟خیر...مطمئنن xbl قصد داره احتیاجات اون چند میلیون نفر دیگه رو برطرف کنه...نه ما...هر 2 شنبه Market place آپ میشه...ولی psn....خیلی دیر به دیر...فقط home خوبه تو psn....که خب اون هم به اینترنت فوق العاده خوب نیاز داره...
    من حدود 4 ساله که از PSN استفاده میکنم و تنها نیازم رو همون بازی کردن با دوستانم میدونم که PSN داره این امکان رو به صورت مجانی بهم میده.......
    XBL رو هم تجربه کردم،با همون اکونت رایگانی که روی کنسولم بود و با اینترنت 1MG رفتم و یه چرخی زدم اما زیاد برام جالب نبود،البته شاید این میتونه از این باشه که من اونجا کسی رو نمیشناختم..............
    در مورد خشک بودن PSN نظرتون رو قبول ندارم،من که ازش خیلی لذت میبرم،شما آخرین بار کی از PSN استفاده کردید؟؟؟؟

17. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •